نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: این پنل مال کدوم شرکته؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید 2244 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    93
    تشکر تشکر شده 
    212
    تشکر شده در
    148 پست

پیش فرض پاسخ : این پنل مال کدوم شرکته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sms.mojit.ir نمایش پست ها
    من دمو سامانه پیامک شما را دیدم . شما سورس سامانه پیامک مدیانا را خریداری کردید و اومدید قالبشو تغییر دادید به همین اسونی.
    ازاونجایی هم که شما فقط خط50001 تو سامانه تون دارید . معلومه که با تعرفه 73 ریال از شرکت هاماوران پنل نمایندگی رفتید. حالا یا کمتر یا بیشتر.
    ممنون از شما دوست گرامی که بررسی های دقیقی انجام دادید:
    مثل سری پیش که بررسی دقیق انجام داده بودید و در نهایت مورد را اصلاح فرمودید. من شما رو کاملا یادمه و یک سری حدود 115 دقیقه توی یاهو با هم مناظره کردیم و در نهایت منجر به اصلاح متنتون توی همین فروم شده بود.
    این که این سورس با مدیانا از یک جا خریداری شده است صحیح تر است . با یک مرور امکانات و نحوه محاسبات و غیره و زمانهای افزودن امکانات در بخش های مختلف در دو پنل به راحتی به خطای کلماتتون پی می برید. سورس ما و مدیانا و یکی دیگه از شرکتها که خودتون با این توضیحاتی که فرمودید حتما در جریان هستید از یک شرکت خریداری شده و تغییرات هم به همون آسانی که شما فرمایش کردید اعمال شده، که حالا میزان آسون و سخت بودنشو با پول میشه سنجید و احتمالا این هزینه ها برای حضرت عالی باید آسون باشه که فرمایش کردید به همین آسونی!
    در خصوص تصمیم گیری از روی پیش شماره هم، شما که استاد فن هستید و ماشاالله خوب مسائل رو واکاوی میفرمایید بهتر در جریان هستید که معمولا اپراتور 5000 در هر مدلی رنج 10 رقمی رو به تعداد متفاوت و به شرکتهای مختلف واگذار میکنه . به عبارتی مثلا وقتی 100 تا رنج 10 رقمی از پیش شماره 50001020 داره اونا رو به افراد مختلف واگذار میکنه و این دلیل نمیشه که وقتی یکی رنج فلان از فلان پیش شماره رو داره حتما لازم و ملزوم همند و به قول شما نمایندگی از فلان جا گرفتن. من الان با چند رنج 10 رقمی که دارم و به تعداد بالا واگذار میکنم از سر شماره های خودم توی سایتهای دیگه زیاد دیدم. مثلا 5000102040 مال منه ولی 5000102038 رو توی سایت دیگه ای میتونین پیدا کنین و قص علیهذا.
    خلاصه دوست عزیز ان شاالله که موفق باشی.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : این پنل مال کدوم شرکته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط 2244 نمایش پست ها
    ممنون از شما دوست گرامی که بررسی های دقیقی انجام دادید:
    مثل سری پیش که بررسی دقیق انجام داده بودید و در نهایت مورد را اصلاح فرمودید. من شما رو کاملا یادمه و یک سری حدود 115 دقیقه توی یاهو با هم مناظره کردیم و در نهایت منجر به اصلاح متنتون توی همین فروم شده بود.
    این که این سورس با مدیانا از یک جا خریداری شده است صحیح تر است . با یک مرور امکانات و نحوه محاسبات و غیره و زمانهای افزودن امکانات در بخش های مختلف در دو پنل به راحتی به خطای کلماتتون پی می برید. سورس ما و مدیانا و یکی دیگه از شرکتها که خودتون با این توضیحاتی که فرمودید حتما در جریان هستید از یک شرکت خریداری شده و تغییرات هم به همون آسانی که شما فرمایش کردید اعمال شده، که حالا میزان آسون و سخت بودنشو با پول میشه سنجید و احتمالا این هزینه ها برای حضرت عالی باید آسون باشه که فرمایش کردید به همین آسونی!
    در خصوص تصمیم گیری از روی پیش شماره هم، شما که استاد فن هستید و ماشاالله خوب مسائل رو واکاوی میفرمایید بهتر در جریان هستید که معمولا اپراتور 5000 در هر مدلی رنج 10 رقمی رو به تعداد متفاوت و به شرکتهای مختلف واگذار میکنه . به عبارتی مثلا وقتی 100 تا رنج 10 رقمی از پیش شماره 50001020 داره اونا رو به افراد مختلف واگذار میکنه و این دلیل نمیشه که وقتی یکی رنج فلان از فلان پیش شماره رو داره حتما لازم و ملزوم همند و به قول شما نمایندگی از فلان جا گرفتن. من الان با چند رنج 10 رقمی که دارم و به تعداد بالا واگذار میکنم از سر شماره های خودم توی سایتهای دیگه زیاد دیدم. مثلا 5000102040 مال منه ولی 5000102038 رو توی سایت دیگه ای میتونین پیدا کنین و قص علیهذا.
    خلاصه دوست عزیز ان شاالله که موفق باشی.
    لازم به بررسی نیست با یه نگاه میشه متوجه شد.
    تازه من اصلا با شما تا حالا توی چت صحبت نکردم. فقط چند تا pm خصوصی توی همین انجمن براتون فرستادم و شما جواب دادید. فکر کنم اشتباه گرفتید منو با کسی دیگر.
    شاید من خودم برنامه نویسی می کنم .برای من اسون باشه و هزینه ای نداشته باشه. در ضمن دقیق نمیدونم شما از کجا خریداری کردید یا مدیانا از کجا خریداری کردش ولی وقتی وارد پنل که بشی متوجه میشی که آدرس دهی به بخش های مختلف سیستم، در پنل شما و بعضی پنل های دیگه با هم یکی هست . و این نشون میده سورس شما و مدیانا و شرکت های دیگه براساس یک سورس مشترک توسعه یافته است.

من درجریان کارهای شما که نیستم.چون شرکت هاماوران از این سر شماره خط میده تماس گرفتم گفتند هر شماره ای بعد از این برای ما هستش. من هم براساس این سند این حرف رو میزنم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)