سلام
شما اگه سورس مدیانا رو کامل بشناسید این دمو رو ( سامانه پیام کوتاه - تهران پنل ) که ببینید کامل همه چیز رو متوجه می شید. بقیه موارد رو پ خ کنید در خدمتتون هستم. من سر نخ رو دادم دستتون.
سلام
شما اگه سورس مدیانا رو کامل بشناسید این دمو رو ( سامانه پیام کوتاه - تهران پنل ) که ببینید کامل همه چیز رو متوجه می شید. بقیه موارد رو پ خ کنید در خدمتتون هستم. من سر نخ رو دادم دستتون.
من دمو سامانه پیامک شما را دیدم . شما سورس سامانه پیامک مدیانا را خریداری کردید و اومدید قالبشو تغییر دادید به همین اسونی.
ازاونجایی هم که شما فقط خط50001 تو سامانه تون دارید . معلومه که با تعرفه 73 ریال از شرکت هاماوران پنل نمایندگی رفتید. حالا یا کمتر یا بیشتر.
این بود کل گذشته سیستم شما ....
- - - Updated - - -
شما اگه سورس سامانه پیامک می خوای بنده در خدمتم. یکی ازدوستام نوشت. اگه ببینی خودت متوجه میشی که این سورس از هیچ شرکت دیگه ای خریداری نشده است.
سورس هم به صورت کملا کدباز بهت میدم. که بتونی به هر کی دیگه دوست داشتی بفروشی . یا به هر اپراتوری که می خوای وصل بشی.
اگه هم خواستی می تونی زیر مجموعه من بشی و با تعرفه 7.7 از خط 50002 بدون مالیات ارسال پیامک داشته باشی. یا میتونی اصلا پنل نمایندگی داته باشی . هزینه کمتر ه بدی .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)