نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
اولا اونی که شما میگید 48 تومن؛ قیمت خیلی وقت پیش هست و فراسو اصلا ارائه نمیده با این قیمت به نظرم
شما داشتید در رابطه با لایسنس ویژه فراسو صحبت میکردید که هر کدام 35 هزار تومان هست و یک نمایندگی آی آر رایگان هم روش میده ؛
شما مستقیم بخرید ؛ اگر در فاکتور برایتان 15-16 دلار حساب کرد به بنده هم بگید !
لایسنس لایف تایم به اون لایف تایم بودنش توی سایتش زده 324$ درسته ؟؟؟!
حالا پیشنهاد میکنم به متن زیر نگاهی بیندازید :

بدون تجربه از چیزی صحبت نکنید ازش

حالا اگر لایسنس 35 تومنی فراسو رو بخواید نگیرید و از سایت اصلی بگیرید دو برابر خواهد بود .
الان لایسنس با برند ماهانه از خوده whmcs.com ؛ 20 دلار ( یا بیشتر در خواهد آمد ) با دلار 3400-3300 تومان حساب کنید چقدر در میاد
Snapshot_2014-06-21_111128.jpg
اینم عکس فاکتور فقط چون ثبت نام نبودم دیگه مرحله پرداخت نرفت ، میخوای با همین قیمت براتون خرید کنم؟ بعد شما اگر دوست داری 20 دلار به من بده
در ضمن ما در مورد لایف تایم صحبت نمیکنیم در مورد ماهانه هست این لایف تایمی هم که شما گذاشتی بدون برنده با برند در میاد 245$
نمیدونم چه اصراری دارید بگید خیلی گرون تر در میاد و فراسو بهتره در ضمن الان دلار پیپال 3350 هست دلار کریت کارت 3200 هست با دلار 3200 حساب کنید
در مورد قیمت 35 تومنی فراسو هم باید بگم فراسو هر لایسنس رو داره با قیمت 7.20$ از whmcs میخره تازه بازم داره گرون میده چون براش در میاد 23 تومن + 8 تومن 31 تومن 3 تومنم دوباره سود میکشه روش 35 تومن