-
June 20th, 2014, 21:35
عضو انجمن
پاسخ : لایسنس اصلی whmcs
کلا خیلی چیزا خریدش از سمت ایرانی ارزان تر در میاد.
مثلا دیتا سنتر ...... در آمریکا
ولی لایسنس ها کاملا اصلی بوده و اگر شک و شبه ای دارید با خود آقای زین العابدینی صحبت کنید که کاملا مطمئن خواهید شد...
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید
-
June 20th, 2014 21:35
# ADS
-
June 21st, 2014, 02:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
itech
کی گفته 2 برابر هم بیشتر میشه؟
قیمت برندینگ تو خود سایت whmcs.com زده 15.95 شما بگو 16 حالا با دلار 3300 هم که حساب کنیم ( الان دلار 3200) میشه 52800 حالا شما بگو 53000
whmcs.ir که فراسو باشه لایسنس برندینگ خود whmcs رو میده 48000
حالا 2 برابر بیشتر یعنی بالای 100 تومن
پس لطفا وقتی اطلاعی ندارید راهنمایی غلط نکنید
اولا اونی که شما میگید 48 تومن؛ قیمت خیلی وقت پیش هست و فراسو اصلا ارائه نمیده با این قیمت به نظرم
شما داشتید در رابطه با لایسنس ویژه فراسو صحبت میکردید که هر کدام 35 هزار تومان هست و یک نمایندگی آی آر رایگان هم روش میده ؛
شما مستقیم بخرید ؛ اگر در فاکتور برایتان 15-16 دلار حساب کرد به بنده هم بگید !
لایسنس لایف تایم به اون لایف تایم بودنش توی سایتش زده 324$ درسته ؟؟؟!
حالا پیشنهاد میکنم به متن زیر نگاهی بیندازید :
Sub Total: |
$324.95 USD |
20.00% VAT: |
$64.99 USD |
Credit: |
$0.00 USD |
Total: |
$389.94 USD |
بدون تجربه از چیزی صحبت نکنید ازش 
حالا اگر لایسنس 35 تومنی فراسو رو بخواید نگیرید و از سایت اصلی بگیرید دو برابر خواهد بود .
الان لایسنس با برند ماهانه از خوده whmcs.com ؛ 20 دلار ( یا بیشتر در خواهد آمد ) با دلار 3400-3300 تومان حساب کنید چقدر در میاد
ویرایش توسط mhiizadi : June 21st, 2014 در ساعت 03:02
-
-
June 21st, 2014, 02:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
شما بخرید ؛ اگر در فاکتور برایتان 15-16 دلار حساب کرد به بنده هم بگید !

مطمئنید باید vat رو پرداخت کنیم ؟ ، معمولا یک فرم میدن پر میکنی ، دیگه لازم نیست vat رو پرداخت کنی ...
البته whmcs رو نمیدونم ، اما دیتاسنتر ها ک اینطورین ...
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2014, 03:08
عضو دائم
whmcs در هر صورتی میگیره؛ لایسنس های لایف تایم برای پشتیبانی و دریافت بروز رسانی ها هم سالی 50 دلار (که با vat بیشتر هم میشه ) دریافت میکنه..
خیلی کم رنگ توی فرم سفارش نوشته :D
* Owned Licenses include 1 Year Support & Updates access with the initial purchase. After the first year, support & updates access can be optionally renewed to maintain access at a cost of $44.95 per year.
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
June 21st, 2014, 11:22

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اولا اونی که شما میگید 48 تومن؛ قیمت خیلی وقت پیش هست و فراسو اصلا ارائه نمیده با این قیمت به نظرم
شما داشتید در رابطه با لایسنس ویژه فراسو صحبت میکردید که هر کدام 35 هزار تومان هست و یک نمایندگی آی آر رایگان هم روش میده ؛
شما مستقیم بخرید ؛ اگر در فاکتور برایتان 15-16 دلار حساب کرد به بنده هم بگید !
حالا اگر لایسنس 35 تومنی فراسو رو بخواید نگیرید و از سایت اصلی بگیرید دو برابر خواهد بود .
الان لایسنس با برند ماهانه از خوده whmcs.com ؛ 20 دلار ( یا بیشتر در خواهد آمد ) با دلار 3400-3300 تومان حساب کنید چقدر در میاد

Snapshot_2014-06-21_111128.jpg
اینم عکس فاکتور فقط چون ثبت نام نبودم دیگه مرحله پرداخت نرفت ، میخوای با همین قیمت براتون خرید کنم؟ بعد شما اگر دوست داری 20 دلار به من بده
در ضمن ما در مورد لایف تایم صحبت نمیکنیم در مورد ماهانه هست این لایف تایمی هم که شما گذاشتی بدون برنده با برند در میاد 245$
نمیدونم چه اصراری دارید بگید خیلی گرون تر در میاد و فراسو بهتره در ضمن الان دلار پیپال 3350 هست دلار کریت کارت 3200 هست با دلار 3200 حساب کنید
در مورد قیمت 35 تومنی فراسو هم باید بگم فراسو هر لایسنس رو داره با قیمت 7.20$ از whmcs میخره تازه بازم داره گرون میده چون براش در میاد 23 تومن + 8 تومن 31 تومن 3 تومنم دوباره سود میکشه روش 35 تومن
-
-
June 21st, 2014, 11:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
itech

اینم عکس فاکتور فقط چون ثبت نام نبودم دیگه مرحله پرداخت نرفت ، میخوای با همین قیمت براتون خرید کنم؟ بعد شما اگر دوست داری 20 دلار به من بده
در ضمن ما در مورد لایف تایم صحبت نمیکنیم در مورد ماهانه هست این لایف تایمی هم که شما گذاشتی بدون برنده با برند در میاد 245$
نمیدونم چه اصراری دارید بگید خیلی گرون تر در میاد و فراسو بهتره در ضمن الان دلار پیپال 3350 هست دلار کریت کارت 3200 هست با دلار 3200 حساب کنید
در مورد قیمت 35 تومنی فراسو هم باید بگم فراسو هر لایسنس رو داره با قیمت 7.20$ از whmcs میخره تازه بازم داره گرون میده چون براش در میاد 23 تومن + 8 تومن 31 تومن 3 تومنم دوباره سود میکشه روش 35 تومن
فاکتور INVoce رو بزارید اینجا تا مشخص بشه چقدر در میاد :D
آقا اصلا فراسو گرون جوونه ؛ میخواد لایسنس 5 دلاری بده 10 دلار
میتونه ؛ بله میتونه ؛ ده ها هزار دلار خرج کرده برای اینکه به این جا برسه میتونه .
الکی بحث رو ادامه نمیخواد بدید
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید