صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41

موضوع: SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

عضو جدید tizhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

تست تمام شد .
    ویرایش توسط tizhost : May 30th, 2010 در ساعت 02:07
    برای بررسی وضعیت سرویس خود با ما تماس بگیرید :

Support@tizhost.com

2. تعداد تشکر ها از tizhost به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

خیلی خوشم اومد از مدارکش ((:

تشکر نداره بزنم d:

Support@tizhost.com

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

پیش فرض پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

نقل قول نوشته اصلی توسط tizhost نمایش پست ها
    خیلی خوشم اومد از مدارکش ((:

تشکر نداره بزنم d:
    قربونت دوست جان . قابلی نداشت . حواست باشه دیگه سوتی به این تابلویی ندی !

6. تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    247
    تشکر شده در
    178 پست

اینطورکه میبینم مملکت پیشرفت کرده و همه مدرک به دست میادن جلو جالبتر از همه اینه که هیچکس هم حرف اون یکی رو قبول نداره . آخه من نمیدونم این همه مدرک از کجا میاد آخه...
    تیزهاست جان شما هم حرف اینا رو قبول کن و بگو که هاست seo وجود نداره ، آخه شرکت گوگل برای ساخت جستجوگرش از دانش بچه های ایجاا استفاده کرده و حتما اینا می دونن که اینقدر مطمئن هستن دیگه!

از این به بعد هرکی خواست تبلیغ هاستش رو بکنه ، باید مدارک لازم رو ارائه بده

عضو دائم Woshka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    1,524
    تشکر شده در
    1,078 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط goldcom نمایش پست ها
    اینطورکه میبینم مملکت پیشرفت کرده و همه مدرک به دست میادن جلو جالبتر از همه اینه که هیچکس هم حرف اون یکی رو قبول نداره . آخه من نمیدونم این همه مدرک از کجا میاد آخه...
    تیزهاست جان شما هم حرف اینا رو قبول کن و بگو که هاست seo وجود نداره ، آخه شرکت گوگل برای ساخت جستجوگرش از دانش بچه های ایجاا استفاده کرده و حتما اینا می دونن که اینقدر مطمئن هستن دیگه!

نه عزیزم
    این نشون میده که الگوریتم گوگل رو بعضیا انگار دارند
    یعنی یک بدبختی که میره از یکجا هاست میگیره و کلی اطلاعات مفید میزاره توش گوگل فقط به خاطر اینکه آی پی شیر شده هستش سایتش اهمیتش رو بیاره پایین؟
    اگه منظورتون اینه اشتباه می کنید و باید مدرک بیارید چون حرفی کاملا غیر منطقی
    گوگل مانند اتم می مونه
    هیچ وقت الگوریتمشو لو نمیده و فقط ما می تونیم بر اساس آزمون و خطا و اثراتی که با کارهای مختلفمون می بینیم با الگوریتمش تا حدی آشنا بشیم
    حالا اینکه اگه آی پی اختصاصی باشه هاست سئو میشه نمیدونم از چی گفته شده
    فروش سرور مجازی
    http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
    مارون هاست
    برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Woshka نمایش پست ها
    نه عزیزم
    این نشون میده که الگوریتم گوگل رو بعضیا انگار دارند
    یعنی یک بدبختی که میره از یکجا هاست میگیره و کلی اطلاعات مفید میزاره توش گوگل فقط به خاطر اینکه آی پی شیر شده هستش سایتش اهمیتش رو بیاره پایین؟
    اگه منظورتون اینه اشتباه می کنید و باید مدرک بیارید چون حرفی کاملا غیر منطقی
    گوگل مانند اتم می مونه
    هیچ وقت الگوریتمشو لو نمیده و فقط ما می تونیم بر اساس آزمون و خطا و اثراتی که با کارهای مختلفمون می بینیم با الگوریتمش تا حدی آشنا بشیم
    حالا اینکه اگه آی پی اختصاصی باشه هاست سئو میشه نمیدونم از چی گفته شده
    من کار به حرف هیچکدوم از شماها ندارم. خیلی چیزها ممکنه مستحب باشه! یعنی انجام ندادنش چیزی از آدم کم نمیکنه ولی انجامش بدی بهتره!
    مثلا آیپی و دی ان اس اختصاصی برای سایتت بذاری رتبه بهتری میگیره ولی اگه نذاری قرار نیست چیزی کم بشه ازش.
    طبق مطالعات شاید اشتباه من شما هم در مورد سئو و آیپی class c تحقیقی بکن احتمالا متوجه منظور این آقا میشی.
    ولی خوب این چیزی نبوده که ایشون بخوان روش مانور بدن چون اکثر دیتاسنترها کلاس آیپی هاشون c هست.

---------- Post added at 06:27 AM ---------- Previous post was at 06:22 AM ----------

یک سری لینک مرتبط که در مورد کلاس c و سئو صحبت شده داخلشون:
    SEO Hosting Plans - Multiple Class C IP addresses, Private Name Servers, cPanel & WHM
    C class IP definition
    Class C Checker - SEO Tools - Search Engine Optimization, Google Optimization
    SEO Friendly Multiple(different) Class C IP Hosting
    Web Hosting & SEO - Got Web Host

10. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tukanet نمایش پست ها
    والا من تا جایی که در مورد seo مطالعه داشتم (2-3 تا کتاب + همکاری در پایان نامه یکی از دوستان) جایی ندیدم که گفته باشند ip ربطی به seo داره ....
    این محدوده اطلاعات من بود . اگر تیزهاست عزیز لطف کنند و اطلاعات علمی خوب و فنی کافی در این مورد بدهند ، هم من ممنونشون میشوم هم فکر کنم اثباتی برای حرفشون خواهد بود .
    توکا جان ! بنده تا جایی که اطلاع دارم و یه چندسالی هست که دارم کار میکنم! آی پی اختصاصی میتونه کمک اندکی در مورد سئو سایت شما بکنه و سایتی که آی پی اختصاصی داشته باشه در بین موتورهای جستجوگر از اعتبار بیشتری بر خوردار هست.
    و این که SEO هاستینگ یعنی IP شما به صورتی است که موتور های جستوجو در آن فعالیت بالایی دارند و اینکه به شما پیج رنک را بسیار سریع میدهند .
    ولی بنده سئو هاست در هیچ جا ندیدم! و اساتید این امر این حرف رو نقض کردن! اگر تیزهاست عزیز چیزی دارند بفرمایند تا ما هم یاد بگیریم!!!آخه آی پی این سرور ایشون با آی پی سرور دیگر دوستان چه فرقی داره نمیدونم!!!!!

ممنون میشم پاسخ بدید {تیزهاست عزیز}

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

دوست جان عزیزم : اینجا قرار نیست کسی کسی رو دست بندازه یا مسخره کنه . اگر کسی چیزی میگه باید ثابت کنه . الان دوستان رو این موردی که تیز هاست عزیز گفتن دارن بحث منطقی میکنن . اجازه بدین ببینیم بالاخره جریان این هاست سئو چی میشه !

تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    18 پست

سلام

اگر من هم دروغ بگویم , شما هاست گیتور را قبول دارین ؟!

این سایت مال هاست گیتور هست : seohosting.com

میتونین مطالعات بیشتری از اینجا داشته باشید .

بالاخره اینجا ما باید اگر مطلبی رو نمیدونیم بهتر هست اول بپرسیم . یاد بگیریم تا اینکه فقط جبهه بگیریم و مقابله کنیم !

Support@tizhost.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

داداش لطفا دیگران رو خراب نکن

من خودم چند تا سرویس از این آقا دارم که خیلی هم راضی هستم و سرویس دهی ایشون خیلی بهتر از هاستینگ های ایرانی دیگه هست

اگه سرویس شما رو مسدود کردن حتما قوانین رو رعایت نکردی!!!
    و گرنه من که کلاه برداری از آقای تیزهاست ندیدم!

اگر استفاده از رپید لیچ روی هاستی که مخصوص رپیدلیچ خریده شده خلاف قانونه آره من خلاف قانون عمل کردم
    ولی این کلاه بردار ها قبل از خرید من هر چیزی که می گفتم می گفتند که مشکلی نداره می گفتم هر اسکریپتی می شه اجرا کرد می گفت آره می گفتم تورنت می شه می گفت آره همه چیزش هم نامحدود ولی الان حتی یک دیتابیس هم نمی ذارن بسازیم تورنت هم اصلا نمی ذارن نصب کنیم
    چند بار هم که من رو معلق کردند من حدود یک روز بود که از سایت استفاده نکرده بودم

آخرین بار که ساسپند کردند در لاگ هایی که برام فرستاده بودند نوشته بود که صفحه index.php 50 در صد از سی پی یو استفاده کرده صفحه ای که خودشون برای من نصب کردند و هرکسی هم می تونه این صفحه رو اجرا کنه بعد می گفت شما از rar unrar استفاده کردی حالا کار نداریم که خودشون گفته بودند که می تونی استفاده کنی قبل از خرید و بعد از خرید این محدودیت ها رو گذاشتند در حالی که لاگ ها چیز دیگه ای میگفتند خودشون گذاشتند که اتوماتیک لاگ ها فرستاده بشن خودشون رو ضایع می کنند

این کلاه برداری در روز روشن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    18 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط khatarat نمایش پست ها
    اگر استفاده از رپید لیچ روی هاستی که مخصوص رپیدلیچ خریده شده خلاف قانونه آره من خلاف قانون عمل کردم
    ولی این کلاه بردار ها قبل از خرید من هر چیزی که می گفتم می گفتند که مشکلی نداره می گفتم هر اسکریپتی می شه اجرا کرد می گفت آره می گفتم تورنت می شه می گفت آره همه چیزش هم نامحدود ولی الان حتی یک دیتابیس هم نمی ذارن بسازیم تورنت هم اصلا نمی ذارن نصب کنیم
    چند بار هم که من رو معلق کردند من حدود یک روز بود که از سایت استفاده نکرده بودم

آخرین بار که ساسپند کردند در لاگ هایی که برام فرستاده بودند نوشته بود که صفحه index.php 50 در صد از سی پی یو استفاده کرده صفحه ای که خودشون برای من نصب کردند و هرکسی هم می تونه این صفحه رو اجرا کنه بعد می گفت شما از rar unrar استفاده کردی حالا کار نداریم که خودشون گفته بودند که می تونی استفاده کنی قبل از خرید و بعد از خرید این محدودیت ها رو گذاشتند در حالی که لاگ ها چیز دیگه ای میگفتند خودشون گذاشتند که اتوماتیک لاگ ها فرستاده بشن خودشون رو ضایع می کنند

این کلاه برداری در روز روشن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    دوستان این حرفش چیه ؟
    تو چه موضوعی داره بحث میکنه
    ما بحثمون SEO Hosting هست

مدیران لطفا بررسی کنند .
    ویرایش توسط tizhost : May 30th, 2010 در ساعت 13:17

Support@tizhost.com

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)