نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

والا من تا جایی که در مورد seo مطالعه داشتم (2-3 تا کتاب + همکاری در پایان نامه یکی از دوستان) جایی ندیدم که گفته باشند ip ربطی به seo داره ....
    این محدوده اطلاعات من بود . اگر تیزهاست عزیز لطف کنند و اطلاعات علمی خوب و فنی کافی در این مورد بدهند ، هم من ممنونشون میشوم هم فکر کنم اثباتی برای حرفشون خواهد بود .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

نقل قول نوشته اصلی توسط tukanet نمایش پست ها
    والا من تا جایی که در مورد seo مطالعه داشتم (2-3 تا کتاب + همکاری در پایان نامه یکی از دوستان) جایی ندیدم که گفته باشند ip ربطی به seo داره ....
    این محدوده اطلاعات من بود . اگر تیزهاست عزیز لطف کنند و اطلاعات علمی خوب و فنی کافی در این مورد بدهند ، هم من ممنونشون میشوم هم فکر کنم اثباتی برای حرفشون خواهد بود .
    توکا جان ! بنده تا جایی که اطلاع دارم و یه چندسالی هست که دارم کار میکنم! آی پی اختصاصی میتونه کمک اندکی در مورد سئو سایت شما بکنه و سایتی که آی پی اختصاصی داشته باشه در بین موتورهای جستجوگر از اعتبار بیشتری بر خوردار هست.
    و این که SEO هاستینگ یعنی IP شما به صورتی است که موتور های جستوجو در آن فعالیت بالایی دارند و اینکه به شما پیج رنک را بسیار سریع میدهند .
    ولی بنده سئو هاست در هیچ جا ندیدم! و اساتید این امر این حرف رو نقض کردن! اگر تیزهاست عزیز چیزی دارند بفرمایند تا ما هم یاد بگیریم!!!آخه آی پی این سرور ایشون با آی پی سرور دیگر دوستان چه فرقی داره نمیدونم!!!!!

ممنون میشم پاسخ بدید {تیزهاست عزیز}

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)