نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    247
    تشکر شده در
    178 پست

پیش فرض پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

داداش لطفا دیگران رو خراب نکن

من خودم چند تا سرویس از این آقا دارم که خیلی هم راضی هستم و سرویس دهی ایشون خیلی بهتر از هاستینگ های ایرانی دیگه هست

بچه ها این ها یه سری کلاه بردارن که با این تبلیغات فقط می خوان پول جمع کنن
    من یه هاست دانلود ازشون خریدم که قرار بود بتونم از رپیدلیچ و تورنت استفاده کنم و همیچنین همه چیزش بینهایت باشه مثل دیتابیس ولی وقتی خریدم به هر بهونه ای هاست رو معلق می کردن و حتی بعد یه مدت اجازه ایجاد حتی یک دیتابیس رو هم به من ندادن
    خودشون رپیدلیچ نصب می کنن ولی اگر فایلی رو منتقل کردید هاست رو معلق می کنن واقعا روش خوبیه برای کلاه برداری
    اگه سرویس شما رو مسدود کردن حتما قوانین رو رعایت نکردی!!!
    و گرنه من که کلاه برداری از آقای تیزهاست ندیدم!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : SEO هاستینگ با فضا و پهنای باند نامحدود رایگان برای 3 نفر TizHost.com

نقل قول نوشته اصلی توسط goldcom نمایش پست ها
    داداش لطفا دیگران رو خراب نکن

من خودم چند تا سرویس از این آقا دارم که خیلی هم راضی هستم و سرویس دهی ایشون خیلی بهتر از هاستینگ های ایرانی دیگه هست

اگه سرویس شما رو مسدود کردن حتما قوانین رو رعایت نکردی!!!
    و گرنه من که کلاه برداری از آقای تیزهاست ندیدم!

اگر استفاده از رپید لیچ روی هاستی که مخصوص رپیدلیچ خریده شده خلاف قانونه آره من خلاف قانون عمل کردم
    ولی این کلاه بردار ها قبل از خرید من هر چیزی که می گفتم می گفتند که مشکلی نداره می گفتم هر اسکریپتی می شه اجرا کرد می گفت آره می گفتم تورنت می شه می گفت آره همه چیزش هم نامحدود ولی الان حتی یک دیتابیس هم نمی ذارن بسازیم تورنت هم اصلا نمی ذارن نصب کنیم
    چند بار هم که من رو معلق کردند من حدود یک روز بود که از سایت استفاده نکرده بودم

آخرین بار که ساسپند کردند در لاگ هایی که برام فرستاده بودند نوشته بود که صفحه index.php 50 در صد از سی پی یو استفاده کرده صفحه ای که خودشون برای من نصب کردند و هرکسی هم می تونه این صفحه رو اجرا کنه بعد می گفت شما از rar unrar استفاده کردی حالا کار نداریم که خودشون گفته بودند که می تونی استفاده کنی قبل از خرید و بعد از خرید این محدودیت ها رو گذاشتند در حالی که لاگ ها چیز دیگه ای میگفتند خودشون گذاشتند که اتوماتیک لاگ ها فرستاده بشن خودشون رو ضایع می کنند

این کلاه برداری در روز روشن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

عضو جدید tizhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    18 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط khatarat نمایش پست ها
    اگر استفاده از رپید لیچ روی هاستی که مخصوص رپیدلیچ خریده شده خلاف قانونه آره من خلاف قانون عمل کردم
    ولی این کلاه بردار ها قبل از خرید من هر چیزی که می گفتم می گفتند که مشکلی نداره می گفتم هر اسکریپتی می شه اجرا کرد می گفت آره می گفتم تورنت می شه می گفت آره همه چیزش هم نامحدود ولی الان حتی یک دیتابیس هم نمی ذارن بسازیم تورنت هم اصلا نمی ذارن نصب کنیم
    چند بار هم که من رو معلق کردند من حدود یک روز بود که از سایت استفاده نکرده بودم

آخرین بار که ساسپند کردند در لاگ هایی که برام فرستاده بودند نوشته بود که صفحه index.php 50 در صد از سی پی یو استفاده کرده صفحه ای که خودشون برای من نصب کردند و هرکسی هم می تونه این صفحه رو اجرا کنه بعد می گفت شما از rar unrar استفاده کردی حالا کار نداریم که خودشون گفته بودند که می تونی استفاده کنی قبل از خرید و بعد از خرید این محدودیت ها رو گذاشتند در حالی که لاگ ها چیز دیگه ای میگفتند خودشون گذاشتند که اتوماتیک لاگ ها فرستاده بشن خودشون رو ضایع می کنند

این کلاه برداری در روز روشن نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    دوستان این حرفش چیه ؟
    تو چه موضوعی داره بحث میکنه
    ما بحثمون SEO Hosting هست

مدیران لطفا بررسی کنند .
    ویرایش توسط tizhost : May 30th, 2010 در ساعت 13:17
    برای بررسی وضعیت سرویس خود با ما تماس بگیرید :

Support@tizhost.com

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tizhost نمایش پست ها
    دوستان این حرفش چیه ؟
    تو چه موضوعی داره بحث میکنه
    ما بحثمون SEO Hosting هست

مدیران لطفا بررسی کنند .
    منم اگر کسی کلاه برداریم رو رو می کرد بهش می خندیدم کلاه بردارررررررررررررررر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)