تست تمام شد .
تست تمام شد .
ویرایش توسط tizhost : May 30th, 2010 در ساعت 02:07
حرف شما در مورد IP ددیکیت تا حدی درسته
سایتی مه یک IP ددیکیت داشته باشه ارزش بالاتری از هر جهت داره ولی شما می گفتید این کاریه که فقط از theplanet بر میادوما ارائه می دیم
ولی میزان ارزشی که برای یک IP ددیکیت قانع میشه کمتر از ساید 0.05% باشه
من یکس از سایت هامو ip ددیکیت حدود 11 ماهه کردم و حدود روزی 50 نفر از گوگل میومدن
بد اختصاص دادن ip هیچ فرقی در ترافیک ندیدم
این مطلبو نه تو کتابی دیدم و نه در عمل دیدم
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
جناب تیزهاست :
من کاری به بحث SEO هاستینگ ندارم. چون باید به صورت علمی روش بحث بشه.
اما من فکر می کنم یه آدم حرفه ایی بیشتر روی کیفیت کارش متمرکز بشه تا غلو کردن ! کاری که شما اینجا دارید انجام می دید اسمش غلو کردنه.
- سرور 16 هسته ایی چیزی نیست که شما فقط داشته باشی.
- هاست بی نهایت چیزی نیست که شما فقط داری ارائه می دی.
- میزبانی کردن 4 تا سایت پربازدید روی یه هاست به قول خودت 16 هسته ایی چیز عجیبی نیست ! اونم سروری که توان میزبانی 1000 وب سایت نرمال رو داره. (اگر 16 هسته ایی باشه)
- متاسفانه یه قوانین و مقررات جامعه ایی هم تو سایت ندارید. تازه شروع کردید و خیلی هم عجله دارید.
- پس لطفا این قدر غلو آمیز اونم توی انجمنی که همه این کاره هستند و اطلاعات همه هم در مجموع و روی هم یه اطلاعات بالایی هست زیاد غلو آمیز صحبت نکنید.
- در ضمن برای آپتایم سایتتون از سایت های معتبر خارجی استفاده کنید ، مثل Pingdom و در آخر اینکه یه کم برای ادعای بهترین کردن زوده ، لااقل 1 سال بگذره و بعد ادعا کنید.
- من اعتقاد دارم اگه خدای نکرده سرویس هاتون بی کیفیت باشه و یا بعدا افت کنه ، کاربر به همه هاستینگ های ایرانی بدبین می شه و نه فقط شما
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
دوستان به این قانون انجمن توجه کنید ! http://www.webhostingtalk.ir/38260-post4.html
بچه ها این ها یه سری کلاه بردارن که با این تبلیغات فقط می خوان پول جمع کنن
من یه هاست دانلود ازشون خریدم که قرار بود بتونم از رپیدلیچ و تورنت استفاده کنم و همیچنین همه چیزش بینهایت باشه مثل دیتابیس ولی وقتی خریدم به هر بهونه ای هاست رو معلق می کردن و حتی بعد یه مدت اجازه ایجاد حتی یک دیتابیس رو هم به من ندادن
خودشون رپیدلیچ نصب می کنن ولی اگر فایلی رو منتقل کردید هاست رو معلق می کنن واقعا روش خوبیه برای کلاه برداری
کلا هاست seo کاملا کلاه برداریه
اینهمه سایت ما روی یک آی پی داریم و یه عالمه از گوگل هر کدام ارجاع دارند
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
داداش لطفا دیگران رو خراب نکن
من خودم چند تا سرویس از این آقا دارم که خیلی هم راضی هستم و سرویس دهی ایشون خیلی بهتر از هاستینگ های ایرانی دیگه هست
اگه سرویس شما رو مسدود کردن حتما قوانین رو رعایت نکردی!!!بچه ها این ها یه سری کلاه بردارن که با این تبلیغات فقط می خوان پول جمع کنن
من یه هاست دانلود ازشون خریدم که قرار بود بتونم از رپیدلیچ و تورنت استفاده کنم و همیچنین همه چیزش بینهایت باشه مثل دیتابیس ولی وقتی خریدم به هر بهونه ای هاست رو معلق می کردن و حتی بعد یه مدت اجازه ایجاد حتی یک دیتابیس رو هم به من ندادن
خودشون رپیدلیچ نصب می کنن ولی اگر فایلی رو منتقل کردید هاست رو معلق می کنن واقعا روش خوبیه برای کلاه برداری
و گرنه من که کلاه برداری از آقای تیزهاست ندیدم!
شما کجای پی سی ول رو هاست کردین که ما چیزی ندیدیم ؟
نصفی از سایت هایی هم که افتخار پشتیبانیشون رو دارین یا ش ی ل ت ر هست یا داون هست !!
یادمه امید صمدبین هم خیلی از دستتون شاکی بود !
اون موقع که شما پی سی ول رو ساپورت میکردین یادمه هر یک ربع ساعت , 10 باری ساس میشد
ایشالله که این خدماتتون هم مثل قبلی ها نباشه !
موفق باشین دوست جان![]()
ویرایش توسط HematYar : May 30th, 2010 در ساعت 01:13
قصد جسارت نداشتم که شما این طوری جبهه گرفتید ! درضمن تاپیک مربوط به 6 ماه پیش نیست و شما در اولیک پستتون در همین تاپیک پی سی ول رو یکی از سایت هایی که پشتیبانی میکنین معرفی کردین !
مدارکشم موجوده
sdasd..jpgتیز هاست هاست کننده سایت های :
میباشد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)