-
November 3rd, 2013, 19:28
عضو انجمن
برای نحستین بارسرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود | KVM Virtualizor VPS=VDS | فروش ویژه بدون محدودیت
رضایت شما افتخار ماست ....! آریاســنتر
ویرایش توسط hosinaa : April 27th, 2015 در ساعت 21:44
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید
-
November 3rd, 2013 19:28
# ADS
-
May 12th, 2014, 01:00
عضو انجمن
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
باشه !
شما درست می فرمایید
7ترابایت تو 3 روز با همین کیفیت دانلود کردید !
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
May 12th, 2014, 01:23
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نوشته اصلی توسط
hosinaa
باشه !
شما درست می فرمایید
7ترابایت تو 3 روز با همین کیفیت دانلود کردید !
کی بود داشت حرف از مدرک و سند میزد ...
اگر من تو سه روز از سرورهای شما 7 ترابایت کشیده بودم که نمیگفتم خرابه سرورتون و همچنان داشتم با هم همکاری میکردیم ..
وقتی میگم مثل آب خوردن دروغ میگید .. شما براحتی حرف بنده رو ثابت میکنید ..
اگر از سرور های پارس آنلاین در دو ساعت فقط دوساعت سرعت روی 10 مگابایت باشه .. سرورتون رو میبنده .. یعنی 80 گیگ .. اونوقت توی سه روز چطوری من 7 ترابایت گرفتم ..
بعضی وقتا میائید با یه دروغ دروغ قبلی رو درست کنید .. wow گند میزنید توی همه چیز میره ..
ترکوندی برادر .. اینجا آخر خط برای شما .. باید پیاده بشید
-
تعداد تشکر ها ازchoughour به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014, 01:49
عضو انجمن
با شما بحثی نیست .
بنده دروغ میگم ، کلاهبردار و ... ! شما انسان صادق و راستگو
موفق باشید
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
May 12th, 2014, 02:01

نوشته اصلی توسط
hosinaa
با شما بحثی نیست .
بنده دروغ میگم ، کلاهبردار و ... ! شما انسان صادق و راستگو
موفق باشید
اره دادا .. این یکی رو خوب اومدی .. اینبار چرا دروغ نگفتی .. نمیدونم .. اوه چرا یادم اومد .. چون دیدی داری زیادی مشتت باز میشه سعی کردی چند تا جمله راست و صادقانه بنویسی ..
چه جالب ..
جالبتر اینجاست که بنده قبل از خرید از هر فروشنده ای تمامی موارد کارم رو .. از ریز و درشتش رو بهش میگم .. تا یه موقع براش دردسری پیش نیاد ..
این رو همه میدونن .. از شما گرفته .. تا داوودی و علیگلی و خیلی های دیگه ..
هیچ وقت نمیام بگم .. نه من یه ذره بیشتر استفاده ندارم ... و بعد بخوام توی سه رز 7 ترابایت بکشم .. خیر برادر من .. همه مثل شما فروشنده های پول دوست نیستند که به دروغ به مشتری اوکی کیفیت پورت و هارد و غیره رو میدید و بعدش سرور های یوزر رو بخاطر شاکی بودن از کیفیت و عدم صداقتتون میبندید ..
آره .. منظورم با خود شماست که میفرائید بحثی نیست و همچنان سعی دارید بیشتر خودتون رو نمایان بکنید
-
-
May 12th, 2014, 02:40
عضو انجمن
بله ! ؟؟؟
انشاله که به راه راست هدایت بشی!
این کار شما از این که تاپیک ما رو بیاری بالا و دوستان بخونند یا سرور کنسل کنند یا سرور خریداری نکنند . کاملا خیال باطل هست .
به کارتون ادامه بدید
پست های ما رو بالا بیارید و در زیر پست های ما اعلام کنید ما پول شما رو خوردیم ما به شما دروغ گفتیم و ...
و یه سری مستندات که خودتون معلوم نیست از کجا تهیه کردید و عکس میزارید و ...
هر چقدر دوست دارید ادامه بدید به این داستان های که سر هم می کنید . شما نویسنده می شدید بیشتر موفق تر می شدید .
دوست عزیز که معلوم نیست کی هستید ؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیگی حقت خوردیم ؟ پولت خوردیم ؟ مگه مستند نداری ؟ مگه این همه وقت نمیزاری همه جا میگی ما بد هستیم ؟
شما چرا به صورت قانونی پیگیر مشکلت نمیشی ؟ حقت رو بگیری
اگر حق با شما باشه ما خسارت شما + هزنیه بابت شکایت و هزنیه پرداخت شده سرورتون باید پرداخت کنیم
اگر حق با شماست از مراحل قانونی پیگیر بشید . و اینقدر اینجا و جاهای دیگه شعار ندید
دروغ گو هم معلوم خواهد شد کی هست .
یا حق
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
May 12th, 2014, 08:38

نوشته اصلی توسط
choughour
کی بود داشت حرف از مدرک و سند میزد ...
اگر من تو سه روز از سرورهای شما 7 ترابایت کشیده بودم که نمیگفتم خرابه سرورتون و همچنان داشتم با هم همکاری میکردیم ..
وقتی میگم مثل آب خوردن دروغ میگید .. شما براحتی حرف بنده رو ثابت میکنید ..
اگر از سرور های پارس آنلاین در دو ساعت فقط دوساعت سرعت روی 10 مگابایت باشه .. سرورتون رو میبنده .. یعنی 80 گیگ .. اونوقت توی سه روز چطوری من 7 ترابایت گرفتم ..
بعضی وقتا میائید با یه دروغ دروغ قبلی رو درست کنید .. wow گند میزنید توی همه چیز میره ..
ترکوندی برادر .. اینجا آخر خط برای شما .. باید پیاده بشید
کاری به دو طرف ندارم که حق با چه کسی هست و کی این وسط راست میگه و کی دروغ. ولی یکی از دوستای من از پارس آنلاین سرور اختصاصی داشت سرعت پورتش 24 ساعته بین 140تا 150 مگابیت مصرف داشت.
-
تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014, 09:26

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
کاری به دو طرف ندارم که حق با چه کسی هست و کی این وسط راست میگه و کی دروغ. ولی یکی از دوستای من از پارس آنلاین سرور اختصاصی داشت سرعت پورتش 24 ساعته بین 140تا 150 مگابیت مصرف داشت.
خوش بحال دوستتون .. سرورو اختصاصی بلی دوست من .. روی برخی از سرور های مجازی هم باز میزارن .. ولی بسرعت گیر میدن .. نمونه اش رو زیاد داشتم .. ایشون سرورون رو با پورت 100 اشتراکی به بنده ارائه کرده بودند .. قدیم خودم سرور اختصاصی داشتم پارس آنلاین تا 500 هم گرفتم .. ولی توی این چند ماه از هر کسی سرور مجازی پارس آنلاین گرفتم همین طوری بود حداقل 5 نموه رو میتونم نام ببرم .. دوتا شون هزینه رو برگشت دادند .. یکی شون ترافیکش تمام شد دیگه تمدید نکردم .. دیگری منتظر سرور جدید هستم برای جایگزینی .. و آخری هم هر روز یه قری با پورت بنده میان ..
-
-
May 12th, 2014, 12:25
عضو انجمن
جالب اینجاست که بنده به شما گفتم ما چیزی به اسم اشتراکی نداریم
و پورت ها به صورت اختصاصی هستند / حساب کنیدد 100 اشتراکی چطور میتونه 7 ترابایت تو 3 روز مصرف کنه .
سرئرهای ما تحت KVM مجازی ساز هست و همه چیز تحت کنترل مدیریت کاربر هست / خدانکرده اگر چیزی که اعلام بشه و نباشه در پنل کاربر میتونه ببینه و ما برای همین همه چیز شفاف و قابل رویت برای کاربر به نمایش میزاریم با کنترل پنل Virtulizor
بنده منتظر شکایت قانونی شما هستم تا مستندات بیشتر ارائه کنم
شما فقط اینجا دارید وقت خودتون تلف میکنید اگه خقتون خورده شده سایت پلیس ای ار بفرمایید شکایت کنید سریعا رسیدگی میکنن و... یا دادگستری شهرستان یا فتای استان و شهرتون /
و الان دارید یکطرفه قاضی می شید / و همینطور تاپیک ما رو بالا میارید .
باز هم خدمت همه دوستان / اگر چیزی برای شما سوال هست از عدم رضایت این 2-3 نفر عزیز / بنده مستدات خودم دارم و قبل از این نصفش رو گذاشتم که ظاهرا تاپیک پاک شده
به هر حال شما جواب بدید ما هم بی جواب نخواهیم گذاشت .
اگر فکر میکنید حق با شماست لطفا شکایت خودتون ثبت کنید . تا قانون قضاوت کنه .
یا حق
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
May 12th, 2014, 13:15
سلام فروش ادامه داره ؟
قیمت برای این مشخصات لطفا :
هارد ۲۰ گیگ
سی پی یو ۱ هسته حداقل ۱.۲ گیگا هرتز
ترافیک نامحدود
سیستم عامل ویندوز ۲۰۰۳
-
تعداد تشکر ها ازkaveh.s به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014, 18:50
عضو انجمن
جناب hosinaa عزیز، من نمی خوام قضاوت کنم که شما یا دیگر دوستان، کی درست می گه، اما تهدید به این که سرورتون رو می بندم اگه تو WHT مطلب بنویسید به نظر من بسیار کار زشتی هست. اگه کسی اینجا راجع به شما چیزی نوشته و شما فکر می کنید که کذب هست، مطمئناً مدیران بررسی خواهند کرد. البته اگه شما می فرمایید همچین چیزی نگفتید، اون دیگه یه حرف دیگه هست.
-
تعداد تشکر ها ازd3m0n3y3z به دلیل پست مفید