نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 177

موضوع: برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    272
    تشکر شده در
    179 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

فوق العاده دیر جواب تیکت می دن
    همیشه هم تهدید می کنند که اگر تو وب هاستینگ تایپیک بالا بیارید سرورتون بدون اخطار بسته می شه
    همیشه باید تو تیکت ها کلی التماسشون رو بکنی ... تقریباً 3 روز طول کشید یه بار تیکت مارو جواب بدند. یک بار هم 2 روز طول کشید
    دفعه های بعد هم فقط طرز صحبتشون تهدید آمیز بود که کسی اگر شکایتی داره سرورشون رو می بندیم
    چند ماه پیش یک سرور ایران ازشون گرفتیم
    ماه اول 10 روزه اول سرور مشکل داشت و بعدش خودشون میکروتیک رو مجدد نصب کردند و مشکل حل شد ...دیر تیکت جواب دادند و 20 روز رو تونستیم استفاده کنید
    ماه دوم هم 5 روز بعد از تمدید گذشت که یک دفعه سرور های ایرانشون قطع شد
    گفتند افرانت سرور هارو بسته و داریم باهاشون صحبت می کنیم. مدام گفتند فلان روز با افرانت جلسه داریم. باز اون روز فرا می رسید و می گفتند نه جند روز بعد هست.این قدر کش دادند که دیگه هم پشتیبانی بابت سرور ندادند و پولی برگشت نزدن
    عکس تمامی تیکت ها و پاسخ هایی هم که دریافت کردم ازشون رو دارم. کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم
    ویرایش توسط nader_star : May 10th, 2014 در ساعت 22:12

2. تعداد تشکر ها ازnader_star به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    170
    تشکر شده در
    123 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نقل قول نوشته اصلی توسط nader_star نمایش پست ها
    فوق العاده دیر جواب تیکت می دن
    همیشه هم تهدید می کنند که اگر تو وب هاستینگ تایپیک بالا بیارید سرورتون بدون اخطار بسته می شه
    همیشه باید تو تیکت ها کلی التماسشون رو بکنی ... تقریباً 3 روز طول کشید یه بار تیکت مارو جواب بدند. یک بار هم 2 روز طول کشید
    دفعه های بعد هم فقط طرز صحبتشون تهدید آمیز بود که کسی اگر شکایتی داره سرورشون رو می بندیم
    چند ماه پیش یک سرور ایران ازشون گرفتیم
    ماه اول 10 روزه اول سرور مشکل داشت و بعدش خودشون میکروتیک رو مجدد نصب کردند و مشکل حل شد ...دیر تیکت جواب دادند و 20 روز رو تونستیم استفاده کنید
    ماه دوم هم 5 روز بعد از تمدید گذشت که یک دفعه سرور های ایرانشون قطع شد
    گفتند افرانت سرور هارو بسته و داریم باهاشون صحبت می کنیم. مدام گفتند فلان روز با افرانت جلسه داریم. باز اون روز فرا می رسید و می گفتند نه جند روز بعد هست.این قدر کش دادند که دیگه هم پشتیبانی بابت سرور ندادند و پولی برگشت نزدن
    عکس تمامی تیکت ها و پاسخ هایی هم که دریافت کردم ازشون رو دارم. کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم
    جالبیش اینجاست وقتی هم پاسخ میدن .. یه جواب بی ربط به درخوسات و یا مشکل میدن .. که دردی دوا نمیکنه .. بجای اینکه مشکل رو حل کنه .. میاد میگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت زدی .. نباید بزنی .. چطوری روشون میشه میان چنین پستی رو میزنن ..

ولی برعکس برخی جاها در کمترین زمان پاسخ میدن .. آدم کیفی میکنه .. زنگ میزنن مشکل رو شخصاً پیگیری میکنند و برطرف میکنند .. از یکی از این افراد یه سرور دارم .. چند ماه هست که هیچ استفاده ای هم ازش ندارم .. ولی تمدید میکنم .. چون از طرز برخودشون خوشم میاد .. آب دستشون باشه زمین میزارن و کار مشتری رو راه میاندازن ..

سه تا از تیکت هائی که باهاشون تجربه داشتم رو براتون همه علاقمندان پیوست کردم
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

4. تعداد تشکر ها ازchoughour به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)