نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 177

موضوع: برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نقل قول نوشته اصلی توسط choughour نمایش پست ها
    کی بود داشت حرف از مدرک و سند میزد ...

اگر من تو سه روز از سرورهای شما 7 ترابایت کشیده بودم که نمیگفتم خرابه سرورتون و همچنان داشتم با هم همکاری میکردیم ..

وقتی میگم مثل آب خوردن دروغ میگید .. شما براحتی حرف بنده رو ثابت میکنید ..

اگر از سرور های پارس آنلاین در دو ساعت فقط دوساعت سرعت روی 10 مگابایت باشه .. سرورتون رو میبنده .. یعنی 80 گیگ .. اونوقت توی سه روز چطوری من 7 ترابایت گرفتم ..

بعضی وقتا میائید با یه دروغ دروغ قبلی رو درست کنید .. wow گند میزنید توی همه چیز میره ..

ترکوندی برادر .. اینجا آخر خط برای شما .. باید پیاده بشید
    کاری به دو طرف ندارم که حق با چه کسی هست و کی این وسط راست میگه و کی دروغ. ولی یکی از دوستای من از پارس آنلاین سرور اختصاصی داشت سرعت پورتش 24 ساعته بین 140تا 150 مگابیت مصرف داشت.

2. تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    170
    تشکر شده در
    123 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanshaikhi نمایش پست ها
    کاری به دو طرف ندارم که حق با چه کسی هست و کی این وسط راست میگه و کی دروغ. ولی یکی از دوستای من از پارس آنلاین سرور اختصاصی داشت سرعت پورتش 24 ساعته بین 140تا 150 مگابیت مصرف داشت.
    خوش بحال دوستتون .. سرورو اختصاصی بلی دوست من .. روی برخی از سرور های مجازی هم باز میزارن .. ولی بسرعت گیر میدن .. نمونه اش رو زیاد داشتم .. ایشون سرورون رو با پورت 100 اشتراکی به بنده ارائه کرده بودند .. قدیم خودم سرور اختصاصی داشتم پارس آنلاین تا 500 هم گرفتم .. ولی توی این چند ماه از هر کسی سرور مجازی پارس آنلاین گرفتم همین طوری بود حداقل 5 نموه رو میتونم نام ببرم .. دوتا شون هزینه رو برگشت دادند .. یکی شون ترافیکش تمام شد دیگه تمدید نکردم .. دیگری منتظر سرور جدید هستم برای جایگزینی .. و آخری هم هر روز یه قری با پورت بنده میان ..

4. تعداد تشکر ها ازchoughour به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)