نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 55

موضوع: [Ovh ( VS ) Caro ]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم irlogo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    773
    تشکر تشکر شده 
    1,546
    تشکر شده در
    1,188 پست

پیش فرض پاسخ : [Ovh ( VS ) Caro ]

کارو برتری خیلی بزرگی که نسبت به ovh داره اینه که شما می تونین مستقیم توی کارو مالک سرورتون باشین ! از کارو پشتیبانی بگیرین ! باهاشون چت کنین و سر خیلی مسائل چک و چونه بزنین

من نزدیک به 2 سال پیش ار پارس آنلاین سرور گرفتم ولی حتی حاظر نبودند پاسخ من رو بدند و وقتی بهشون گفتم کاستومر سرویس شما مشکل داره گفتند خوب از یه جای دیگه بگیر! همین امر باعث شد تا بفکر ایجاد یک اتاق سرور و یا هرچیزی که اسمش هست بیفتم، طرحش رو با استادم اقای مهندس گنجی به مرکز رشد دانشگاه قم دادیم و الان حدود 40 تا سرور داریم،

شاید من یک انسان حرفه ای در زمینه شبکه و شناخت دیتاسنتر ها نباشم ولی واقعا کارو با ایرانی ها راه میاد، فشار هایی که آقای میزاخانی تحمل می کنند برای مشتری های ایرانی و واقعا امکانات و روابط حسنه ای که ایجاد شده ! من به اقای میرزاخانی تبریک می گم، انسان محترمی هستند و واقعا سرویس مطلوبی در ایران ارائه می دهند،

مشکلات کارو قبلا روش زیاد بحث شده
    مثلا اگر یک سرور با مشخصات سرور های پیشنهادی ovh بخواهیم باید خدا تومان هزینه کنیم ولی متاسفانه ما ایرانی ها نمی تونیم از ovh سرور بگیریم، شخصه بنده بدلیل این که کارو با ایران روابط حسنه داره با این دیتاسنتر کار می کنم، اکنون چند سرور در این دیتاسنتر دارم و واقعا از پشتیبانی و روابط حسنه این دیتاسنتر با ایران راضی هستم، همچنین نماینده محترمشون در ایران! آقای میرزاخانی با بنده خیلی راه اومدن، خیلی تا به حال لطف کردن و من واقعا ازشون تشکر می کنم

ایشون می دونن من چندین سرور در دیتاسنتر های دیگه دارم و می دونن کارو را درک کرده ام! خیالم راحت هست که شب که می خوابم فردا صبح سرور من بدلیل تحریم ... البته بدرگاه خداوند دعا می کنم هیچ وقت این روابط حسنه با ایران خدشه دار نشود

همه کاربران هویت فیزیکی بنده را می شناسند و اگر نیز این طور نیست می توانند با کمی جستجو به هویت بنده برسند، تمامی ایران عرایض را بدون هیچ گونه غرض و یا چاپلوسی عرض کردم، یا علی
    ویرایش توسط irlogo : May 14th, 2010 در ساعت 20:30 دلیل: اشتباه تایپی

2. تعداد تشکر ها ازirlogo به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)