سلام
من جواب ایشان را دادم که ساپورت نمی کنند و عرض کردم مطرح کردن موارد به این صورت درست نیست منظور من نحوه مطرح کردن همراه با تمسخر و .... است شما واقعا فکر می کنید که هدف ایشان فقط مطرح کردن اشکال و یا طرح سوال در مورد سنتر بوده است ؟؟؟؟ فکر نمی کنید زمان این برخوردهای بچه گانه توسط این دوست و بعضی از کسانی که در این فروم فعال هستند تمام شده است ؟؟؟؟ البته این موضوع کاملا به آقای وحید و امیر بر می گردد . به هرحال من از هر کدام از دوستان تشکر می کنم که اشکالات و نقاط ضعف را به من بگویند نه تخریب ....
---------- Post added at 07:10 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------
جواب من را به صورت کامل مطالعه کنید . من هیچ کجا نگفتم که Caro صد در صد بهترین است . من اشکالات Caro را هم گفتم و می گویم و البته سعی می کنم حل کنم ولی شما بیشتر دوست دارید تخریب کنید
---------- Post added at 07:11 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------
من متوجه منظور شما نشدم . لطفا بیشتر توضیح دهید
---------- Post added at 07:17 AM ---------- Previous post was at 07:11 AM ----------
والا از نظر سن فکر می کنم هم سن من و هم سابقه من در وب از شما بیشتر است. من در پستم هم گفتم که در مورد شما و سرویس شما از Tanya و Jason سوال می پرسم و موضوع را پیگیری می کنم . این اصلا به معنی خبرچیبنی نیست . ما در طی 4 سال گذشته روی Caro خیلی جدی فعالیت داشتیم و این ادامه هم خواهد داد ولی باید بتوانیم اشکالات را حل کنیم شما در یک فروم Caro را به قصد تخریب زیر سوال بردید و برای همین هم ما و هم خود Caro بایستی بررسی کنند که دقیقا موضوع چی بوده و اگر واقعا مشکلی است باید حل بشود. Tanya یک فرد در قسمت فروش است من این موضوع را تا خود مالک سنتر هم پیگیری می کنم و همینطور بعضی از موضوعاتی که بایستی تعیین شود ....
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:17 AM ----------
شما فکر کنید موفق به تخریب شدید به شما تبریک می گویم ......