مشکل تنها سن پایین نیست، بلکه عدم نشناختن ارزش و موقعیت کاری هست که انجام میدید ، با قیمت ها کذایی بازار هاستینگ رو به فنا میبرید ...
خب همین گفتارت میرسونه که فرق هاست رو با هندونه و سیب زمینی نمیدونی !
خوب شد معنی سطح فکر بالا رو هم فهمیدیم : 80 گیگ سالیانه 80هزار = پول هشتاد کیلو سیب زمینی !
ویرایش توسط IFACO.Net : May 14th, 2010 در ساعت 02:12
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
گفتم که کسی دوست داره مجانی سرویس بده از نظر شما اشکالی داره ؟
این تنها یه آفر بوده که تو عید زده شده ... فکر بالا شما که می فهمی فضایی سرویس بده ...
آقا بس کنید دیگه ، خوب شد امسال ما پیدا شدند با این وضع گرانی ایران کسی می خواد سایت داشته باشه فکر کنم نمی تونست یه 100 مگ هم بخره حالا امروز رو ببین راحت 10 گیگ می خره و سایتهای بسیار مفیدی می زنند ...
کلا شما با رقابت مشکل دارید ؟
ویرایش توسط asrhosting : May 14th, 2010 در ساعت 07:07
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
آقای میرزاخانی نمیدونم شما چند سالتون است ولی از ون کسی که من دیدم حداقل ۲۵ تا ۳۰ سال رو میخورد، واستون زشت نیست که مثله این خبرچینا رفتن به تانیا پست منو نشون دادن که چیو ثابت کنید و یا اینکه چی بشه. این مشکله نتورک کارو رو من روز اولی که ازشون Service گرفتم بهشون گفتم و الان ۲ ماه میگذاره هنوز جوابی به من ندادن
شما اگه میتونید جوابی به من بدید، کجای دنیا design به این بدی میشه پیدا کرد، فرقش با worldstream در اینه که worldstream /۲۴ رو تو VLAN قرار میده و کارو /۲۶
جفتشون راجبه این موزع ضعف داران،جائی از پست من راجبه بدیه uptime یا downtime یا پورت بد من صحبت نکردم
موافق باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)