نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: [Ovh ( VS ) Caro ]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم vPsPersia.COM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    346
    تشکر تشکر شده 
    1,809
    تشکر شده در
    997 پست

پیش فرض پاسخ : [Ovh ( VS ) Caro ]

OVH :

ایران رو تحریم کرده ، یعنی کسی که در ایران باشه تحریم هست ،
    و تنها افرادی که در خارج از ایران هستند و یا اقامت خارج از ایران دارند می توانند خرید کنند ، همچنین دانشجو در کشور دیگری باشند .

شبکه پیچیده ای که داره ، باعث میشه دست صاحب سرور برای استفاده از سیستم عامل هایی غیر از ویندوز و لینوکس بسته و یا محدود بشه .

با استفاده از لینک زیر شما باید شبکه رو به VPS خود بدید و تنظیم کنید ، اما راه حلی برای سیستم عامل هایی مثل Mikrotik ارائه نشده است .

OVH : BridgeClient

بسیار ، بسیار حساس به اعمال خلاف ، که کلا ABUSE حساب میشه ، در سابق حتی یک Port Scaning و یا حفره هایی در ویندوز های کرکی هستند باعث میشد که برای شما اخطاریه بیاد و درجا سرور رو خاموش کنند که بعد از 24 ساعت اگه دلیل درست ارائه می کردید ، سرور روشن میشد .

اما الان دیگه مشکلی از این قبیل نیست ، شاید سایت هایشان را بروز نکردند ، اما هر عمل خلافی انجام دهید ، تنها IP را بلاک می کنند ، و تا 12 ساعت وقت جواب گویی قرار می دهند .

کلانقبلا خیلی گیر میداد ، اما الان مشکلی نداره ،

در مورد WAREZ هم بگم که هیچ دیتاسنتری در دنیا اعلام نمی کنه که ما WAREZ ساپورت هستیم ، در این صورت دره دیتاسنتر رو گل میگیرند .

اما بحث سر حساسیت هست ، یک دیتاسنتری بود قدیما ( اسمش رو فراموش کردم ) میگفت که شما اگه cPanel بخری ، و ما بفهمیم که شما ایرانی هست ، حتی اگه cPanel شما External بوده ، سرور و خاموش می کنیم ، یکی هم میگه هر پرتالی می خواهی بریز و WHMCS و .... استفاده کن به صورت NULL اما اگه اخطار دریافت کردیم از شرکت سازنده ، باید جمش کنی ،

من هم از OVH مستقیما سرور داشتم ، هم از KIMSUFI ، هیچ تفاوتی از نظر سخت افزار و یا UPTIME ندارند ،

اینکه میگن سخت افزار هاش آشغاله یا ضعیف هست ، حرف چرت و مفت هست ، توهین به کسی نباشه ها ، اما از روی معده حرف زدید

سخت افزار آشغال یعنی Hard که GIGA میده ، یعنی Hard-disk هایی که در طول ماه به چند صد میرسد و می سوزد !

خودم از گیگا داشتم ، هاردش ترکید ، و لود رو بالا می برد ، فکر کنم از هارد دیسک های IDE استفاده می کنند
    اما OVH از Seagate فکر کنم استفاده می کنه .

UPTIME کاملا و به معنی واقعی 100 هست ، لاینش که دیگه ترکونده ، من حتی با 17 مگابایت هم دانلود کردم ، نه اینکه یه لحظه 17 بشه ها ، یک فایل 2 گیگ رو با 17 مگ دانلود کردم ، اما از 9 پایین تر نمیاد .

بستگی به قدرت لینک مبدا هم داره ،

الان OVH حداقلش در ایران نماینده نداره ، افرادی هستند که چون سرور زیاد ازشون خرید کردند ، تخفیف میدند . خیلی خوب رسیدگی به مشکلات می کنند و ...

کلان نظر من اینه که از نماینده یا چنین افرادی خرید بشه ، که اگه مشکلی برای سرور پیش آمد از نظر ABUSE ، این چنین افرادی از برشی که در دیتاسنتر دارند استفاده کنیم .

اما بهتر اینه که سرور در پنل خود ما باشه ، و واسطه فقط برای ما پرداخت کند . که از مشکلاتی که عزیزان گفتند جلو گیری شود .

یک مسئله دیگه که مورد نظر هست ، پنل قدرتمند OVH هست که به شما اجازه OS reinstall و نصب هرچیزی که مد نظر شما باشه رو امکان پذیر می کند ،حتی اگه سیستم عاملی بخواهید که در لیست نباشد ، برای شما مجانی نصب میشه . که اکثر دیتانستر ها نظیر CARO و GNAX و . ... کلی پول می گیرند.

هزینه ارزان سرور ها عامل دیگه هست .

شما بفرمایید سرور زیر را کجای دنیا با قیمت 150 هزار تومان می دهند ؟

CPU : Intel i7 920, 4x 2x 2.66+ GHz
    Ram : 8GB DDR3 Of Memory
    NIC : GigaEthernet
    Hard Drive : 2x 1000 GB - SATA2 Of Hard Drives
    Raid : 0/1
    Switch Port : 100mbps Dedicated
    Bandwidth : Unmetered ( 3Tb on 100mbps Private Port, Over 3Tb on 10mbps )
    IP : One IP Address + 3 Extra

چرا من باید برای اینطور سرویسی 200 هزار تومان یا 180 بدهم ؟

درضمن قدرت دیتاستر OVH خیل بیشتر از سایرین هست ، بطوری که در اکثر کشور های EURO ، دیتاسنتر دارند .

هلند ، انگلستان ، آلمان ، بلژیک ، سویس ، و ............................... .

یک قابلیت خوبی که هست ، اینه که می توانید از کشور های مختلف به صورت همزمان IP داشته باشید ، یعنی سروری که در دیتاسنتر فرانسه هست ، می تواند IP از کشور های بالا داشته باشد .

اینم یکی از قدرت های OVH و شبکه گسترده اون هست .
    ویرایش توسط vPsPersia.COM : May 14th, 2010 در ساعت 13:54
    [CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی

هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed

2. تعداد تشکر ها ازvPsPersia.COM به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)