OVH :
ایران رو تحریم کرده ، یعنی کسی که در ایران باشه تحریم هست ،
و تنها افرادی که در خارج از ایران هستند و یا اقامت خارج از ایران دارند می توانند خرید کنند ، همچنین دانشجو در کشور دیگری باشند .
شبکه پیچیده ای که داره ، باعث میشه دست صاحب سرور برای استفاده از سیستم عامل هایی غیر از ویندوز و لینوکس بسته و یا محدود بشه .
با استفاده از لینک زیر شما باید شبکه رو به VPS خود بدید و تنظیم کنید ، اما راه حلی برای سیستم عامل هایی مثل Mikrotik ارائه نشده است .
OVH : BridgeClient
بسیار ، بسیار حساس به اعمال خلاف ، که کلا ABUSE حساب میشه ، در سابق حتی یک Port Scaning و یا حفره هایی در ویندوز های کرکی هستند باعث میشد که برای شما اخطاریه بیاد و درجا سرور رو خاموش کنند که بعد از 24 ساعت اگه دلیل درست ارائه می کردید ، سرور روشن میشد .
اما الان دیگه مشکلی از این قبیل نیست ، شاید سایت هایشان را بروز نکردند ، اما هر عمل خلافی انجام دهید ، تنها IP را بلاک می کنند ، و تا 12 ساعت وقت جواب گویی قرار می دهند .
کلانقبلا خیلی گیر میداد ، اما الان مشکلی نداره ،
در مورد WAREZ هم بگم که هیچ دیتاسنتری در دنیا اعلام نمی کنه که ما WAREZ ساپورت هستیم ، در این صورت دره دیتاسنتر رو گل میگیرند .
اما بحث سر حساسیت هست ، یک دیتاسنتری بود قدیما ( اسمش رو فراموش کردم ) میگفت که شما اگه cPanel بخری ، و ما بفهمیم که شما ایرانی هست ، حتی اگه cPanel شما External بوده ، سرور و خاموش می کنیم ، یکی هم میگه هر پرتالی می خواهی بریز و WHMCS و .... استفاده کن به صورت NULL اما اگه اخطار دریافت کردیم از شرکت سازنده ، باید جمش کنی ،
من هم از OVH مستقیما سرور داشتم ، هم از KIMSUFI ، هیچ تفاوتی از نظر سخت افزار و یا UPTIME ندارند ،
اینکه میگن سخت افزار هاش آشغاله یا ضعیف هست ، حرف چرت و مفت هست ، توهین به کسی نباشه ها ، اما از روی معده حرف زدید
سخت افزار آشغال یعنی Hard که GIGA میده ، یعنی Hard-disk هایی که در طول ماه به چند صد میرسد و می سوزد !
خودم از گیگا داشتم ، هاردش ترکید ، و لود رو بالا می برد ، فکر کنم از هارد دیسک های IDE استفاده می کنند
اما OVH از Seagate فکر کنم استفاده می کنه .
UPTIME کاملا و به معنی واقعی 100 هست ، لاینش که دیگه ترکونده ، من حتی با 17 مگابایت هم دانلود کردم ، نه اینکه یه لحظه 17 بشه ها ، یک فایل 2 گیگ رو با 17 مگ دانلود کردم ، اما از 9 پایین تر نمیاد .
بستگی به قدرت لینک مبدا هم داره ،
الان OVH حداقلش در ایران نماینده نداره ، افرادی هستند که چون سرور زیاد ازشون خرید کردند ، تخفیف میدند . خیلی خوب رسیدگی به مشکلات می کنند و ...
کلان نظر من اینه که از نماینده یا چنین افرادی خرید بشه ، که اگه مشکلی برای سرور پیش آمد از نظر ABUSE ، این چنین افرادی از برشی که در دیتاسنتر دارند استفاده کنیم .
اما بهتر اینه که سرور در پنل خود ما باشه ، و واسطه فقط برای ما پرداخت کند . که از مشکلاتی که عزیزان گفتند جلو گیری شود .
یک مسئله دیگه که مورد نظر هست ، پنل قدرتمند OVH هست که به شما اجازه OS reinstall و نصب هرچیزی که مد نظر شما باشه رو امکان پذیر می کند ،حتی اگه سیستم عاملی بخواهید که در لیست نباشد ، برای شما مجانی نصب میشه . که اکثر دیتانستر ها نظیر CARO و GNAX و . ... کلی پول می گیرند.
هزینه ارزان سرور ها عامل دیگه هست .
شما بفرمایید سرور زیر را کجای دنیا با قیمت 150 هزار تومان می دهند ؟
CPU : Intel i7 920, 4x 2x 2.66+ GHz
Ram : 8GB DDR3 Of Memory
NIC : GigaEthernet
Hard Drive : 2x 1000 GB - SATA2 Of Hard Drives
Raid : 0/1
Switch Port : 100mbps Dedicated
Bandwidth : Unmetered ( 3Tb on 100mbps Private Port, Over 3Tb on 10mbps )
IP : One IP Address + 3 Extra
چرا من باید برای اینطور سرویسی 200 هزار تومان یا 180 بدهم ؟
درضمن قدرت دیتاستر OVH خیل بیشتر از سایرین هست ، بطوری که در اکثر کشور های EURO ، دیتاسنتر دارند .
هلند ، انگلستان ، آلمان ، بلژیک ، سویس ، و ............................... .
یک قابلیت خوبی که هست ، اینه که می توانید از کشور های مختلف به صورت همزمان IP داشته باشید ، یعنی سروری که در دیتاسنتر فرانسه هست ، می تواند IP از کشور های بالا داشته باشد .
اینم یکی از قدرت های OVH و شبکه گسترده اون هست .