دوستان اینقدر نگین توان مالی ما در حد خرید نیست.
به دو تا نکته این مورد توجه کنین:
1- خیلی از کشور های ضعیف تر از ما دارن اینو رعایت می کنن به جاش شرکت های سازنده هم اومده یه تخفیفی واسه خریداران اون کشورا ها گذاشته
2- چرا همه کارخونه ندارن؟ برا اینکه سرمایه و مدیریت می خواد. اگه کامپیوتر هم اینطوری بود و سرمایه می خواست مطمین باشید فقط کسایی که این کاره هستن وارد می شدن و ریسک می کردن. این نکته رو هم یادتون باشه کلا سیستم عامل لینوکس به خاطر همین مشکل شکل گرفت. یه دانشجوی آلمانی که پول نداشته سیستم عامل مایکروسافت رو بخره می شینه یه سیستم عامل رو پایه گذاری می کنه. اگه سیستم عامل با پونصد تومن در اختیارش بود هیچ وقت این کارو نمی کرد
بله جناب.حرف های من هم نظر شخصی بودن و فرمایشات شما هم کاملا محترمن برای من.عزیز من جسارت نکردم خدمت شما. کدوم بخش از عرائض من باعث شد حس کنید دارم تعیین تکلیف می کنم؟
خب من هم نظرم رو که زیاد با شما موافق نبود رو عرض کردم!من که نگفتم تمام حرف های من درسته!ممکنه همشون اشتباه باشن.
و پاسخ به فرمایشتون:
خب عزیز من وقتی آدم نمیتونه نرم افزار رو بخره، حتما باید بد زدتش؟!
من همچنان معتقدم که به مسئولان ارتباط نداره.انسانیت و شرافتی که با آقا بالاسر باشه، یه قرون نمی ارزه!
دولت این کار رو به خاطر عدم توانایی خرید انجام نمیده، به خاطر دشمنی انجام میده که بحث اون جداس و اینجا نمیگنجه!
سلام.این قضیه چیزی نیست که کسی بخواد ادعایی داشته باشه!بنده از ویندوز فقط روی یکی از وی ام هام دارم استفاده می کنم،هزینه اش رو هم تمام و کمال پرداختم(۴سال پیش)!
سیستم عامل کامپیوتری هم که الان باهاش در خدمتتونم،ubuntu هست.هیچ نرم افزار غیر رایگانی هم روش نصب نیست!وقتی انقدر ساده میشه داستان رو حل کرد،چرا از دیوار مردم بریم بالا خب؟!به خدا لینوکس ترس نداره!
به قول دوستامون،این مسئله رو توی تلوزیون هم میشه دید!تصاویر پخش شده از کانال های ماهواره ای رو میدز دن و بعد از اعمال تغییرات و سانــسور و ... مجددا پخش میکنن!!!!دیگه ترکیه که مارو تحریم نکرده!یا تحریم کرده و ما نمیدونیم؟یا امکان خرید به علت گران بودن برای صدا و سیما مقدور نیست؟
نه عزیزان،بحث سر این مسائل نیست.داستان اینه که ما ایرانی ها عادت کردیم همه چیز رو زیر پا بگذاریم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)