در مورد موارد خارجی صحبت نمی کنم
اما در مورد دسترنج هم وطنانمان بایستی رعایت انصاف بشود.
در مورد موارد خارجی صحبت نمی کنم
اما در مورد دسترنج هم وطنانمان بایستی رعایت انصاف بشود.
خواستم تاکید به رعایت حقوق داخلی ها بشه d:
اما در مورد خارجی هر کس از یه دیدی به قضیه نگاه میکنه
اما از لحاظ فقهی استفاده از محصولات امریکایی قفل شکسته و نال شده مشکلی نداره، پرسیدم d:
از لحاظ عقلی هم معقوله ( به نظر بنده ) وقتی امریکا 35 ساله دارایی های ایران رو در همه جای دنیا بلوکه کرده و هر ترقه ای هر جای دنیا میترکه یه دادگاه براش تو امریکا برگزار میشه و از دارایی های بلوکه شده اقدام به تامین خسارت می کنن ...
(یه سرچ کنید موارد فراوونه) ...
بازم میگم نظر شخصی است.
دوستان اینقدر نگین توان مالی ما در حد خرید نیست.
به دو تا نکته این مورد توجه کنین:
1- خیلی از کشور های ضعیف تر از ما دارن اینو رعایت می کنن به جاش شرکت های سازنده هم اومده یه تخفیفی واسه خریداران اون کشورا ها گذاشته
2- چرا همه کارخونه ندارن؟ برا اینکه سرمایه و مدیریت می خواد. اگه کامپیوتر هم اینطوری بود و سرمایه می خواست مطمین باشید فقط کسایی که این کاره هستن وارد می شدن و ریسک می کردن. این نکته رو هم یادتون باشه کلا سیستم عامل لینوکس به خاطر همین مشکل شکل گرفت. یه دانشجوی آلمانی که پول نداشته سیستم عامل مایکروسافت رو بخره می شینه یه سیستم عامل رو پایه گذاری می کنه. اگه سیستم عامل با پونصد تومن در اختیارش بود هیچ وقت این کارو نمی کرد
البته این روش را دولت هم انجام می دهد.
دوستی دارم که تو صدا و سیما کار می کند. یک بار ازش درباره فیلمها و سریال های پخش شده پرسیدم. گفت که تمام این موارد چه از کره و آلمان و ایتالیا باشه و چه از یک کشور آفریقایی باشه اجازه پخشش خریداری می شه به غیر از ساخته های کشور ایالات متحده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)