نقل قول نوشته اصلی توسط xaep نمایش پست ها
ببینید اگه مملکت صاحب داشت الان به این روز نمیافتاد. یعنی این همه مشکل رو ول میکنن بعد میان بشن اسپانسر سایت دانلود؟

الان مدیر سایت P30Day رو من میشناسم خودش شروع کرده خودش هم داره اداره میکنه به هیچ نهادی هم وابسته نیست.

درمورد سایت شما بهتره از وردپرس یا جوملا استفاده کنید همونطور که میدونید نیوک سئوی بسیار ضعیفی داره بعدشم سایت های دانلود بسیار زیادی هستن که هم بازی میزارن هم نرم افزار - مستند - انیمیشن خب اکثرا اینارو میشناسن. شما نباید انتظار زیادی از یه سایت با رتبه که دارید داشته باشید البته رتبه خوبی برای یه سایت دانلود گیم دارید ولی من در کل دارم میگم.

بهرحال موفق باشید.
دوست عزیز بنده سایت خودمون رو اصلا نمیگم..ما بقا رو به لقا بخشیدیم..نمونه های دیگری هم بهتون معرفی کردم.آن پی سی دی بدبخت هم مثل خودمونه.دقت کنی آن بیچاره هم چند ماهی هست نصبت به قبل افت کرده سایتش.دلیلش هم همین گرانی ها و ساپورت نشدن هست!میتونی از خودش بپرسی البته آن هم بیچاره احتمالا ناگفته ها تو دلش داره..

نقل قول نوشته اصلی توسط arianmahdavi78 نمایش پست ها
عزيزم اگر يكم تحقيق كني مي بيني كه مدير ميهن دانلود مدير ميهن وب هاست هم هست يعني ماله خودشونه ....
شما يه سري به سايت وب سوال بزن مي فهمي ....
برادر ادامس فروخته یا سی دی؟ شایدم از اول تو کار هاست بوده؟ببین شما بیا 1 سال سایت ما رو هزینه هاشو پشتیبانی کن رایگان اسپانسری بنده سر سال میهن دانلود رو میکنم آب نبات!! نمیزارم حتی حرفی برای گفتن داشته باشند.. وقتی یک مطلب آپ میکنیم میبینیم هارد سرور پره مجبوریم مطالب دیگر ور پاک کنیم یا به خاطر اینکه دانلود زیاد نشه از سایت محدودیت سرعت و vip و لایت اسپید و هزار تا کوفت مینصبیم رو سرور تا سرور قطع نشه و پهنای باند زیاد مصرف نشه باید به پای کسی که هارد و پهنای باند و .. برای نامحدود هست نرسیم!
ببین 2 سال پیش سایت ما فیل شد رفتم ارشاد و کارهاشو انجام دادم و .. بعد زنگ زدم بهم گفتند قانونی 20 روز باید بگذره تا رفع فیل بشید اتوماتیک! راهی هم نداره قانونشه... اما همین سایت مورد نظر شما وقتی فیل شد 6 ساعت بعد باز شد!! میتونید بگید این چه معنی داره؟نمیخوام وارد جزئیات بشم اما حق خیلی سایتها این نیست!