صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 95

موضوع: منبع درامد یک سایت دانلود در چیست؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    328 پست

پیش فرض پاسخ : منبع درامد یک سایت دانلود در چیست؟

میهن دانلود هم با اینکه بزرگترین سایت دانلود هست اما اسپانسری میشه توسط شرکت میهن رایانه خزر ... میهن وب هاست!اگر اشتباه نکنم باید همینطور باشهدوست عزیزم بیخیال سایت دانلود بشی بهتره الان بهترین سایت ها هستن که اگه 10 سال هم وقتت بزاری به پای اونا نمیرسی . اونا هدف دار و سرمایه و پشتیبان بالا شروع کردن ولی ما چی به قول دوست عزیزم ( delta) با پول جیب خودمون داریم کار میکنیم. و این موفقیت شما رو کم میکنه میتونه طرفدار هایی برای خودش پیدا کنه چه در فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگه...میهن دانلود روزی 1 ترا مصرف پهنای باند داره شما ببین چقدر دانلود میکنن!! خب اینا کلی هزینه هست براشون یه فرد یا 20 نفر هم بشن نمیتونن!اینا توسط میزبانی های بزرگ پشتیبانی میشن و میهن دانلود اونا رو تبلیغات میکنه! امیدوارم متوجه شده باشی!

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    216
    تشکر شده در
    147 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrshad13and11 نمایش پست ها
    میهن دانلود هم با اینکه بزرگترین سایت دانلود هست اما اسپانسری میشه توسط شرکت میهن رایانه خزر ... میهن وب هاست!اگر اشتباه نکنم باید همینطور باشهدوست عزیزم بیخیال سایت دانلود بشی بهتره الان بهترین سایت ها هستن که اگه 10 سال هم وقتت بزاری به پای اونا نمیرسی . اونا هدف دار و سرمایه و پشتیبان بالا شروع کردن ولی ما چی به قول دوست عزیزم ( delta) با پول جیب خودمون داریم کار میکنیم. و این موفقیت شما رو کم میکنه میتونه طرفدار هایی برای خودش پیدا کنه چه در فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگه...میهن دانلود روزی 1 ترا مصرف پهنای باند داره شما ببین چقدر دانلود میکنن!! خب اینا کلی هزینه هست براشون یه فرد یا 20 نفر هم بشن نمیتونن!اینا توسط میزبانی های بزرگ پشتیبانی میشن و میهن دانلود اونا رو تبلیغات میکنه! امیدوارم متوجه شده باشی!
    دوست عزیز این تصور شما غلط هست اگه یه تیم حرفه ای داشته باشی میتونی از میهن دانلود و دانلود ها هم بهتر باشی. میهن وب هاست داره اسپانسری میهن دانلود رو میکنه؟! :|

شما اول تحقیق کن بعد بیا نظر بده.

4. تعداد تشکر ها از xaep به دلیل پست مفید

عضو انجمن pc-narmak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    246 پست

یکی از بهترین راه های کسب درآمدش فروش اون بازی ها و نرم افزارها و vip کردن 20 درصد سایت هستش البته بازی و نرم افزارهایی که کاربر حاضر باشه بابتشون پول بده یا این یکی من تو ایران ندیدم سایتی پیاده کرده باشه ایده شخصی خودمه با دریافت هزینه یک بازی که توهیچ سایتی نیست همراه با کرک اون سایت برای کاربری که سفارش داده قرار بده برای دانلود
    اگر دیگران بهم بدی کردند وظیفه منه که خوبی کنم
    www.discover-trip.ir

عضو انجمن pc-narmak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    246 پست

کلا" بازار اینترنت ایران ارزش سرمایه گذاری نداره این البته نظر شخصیمه ولی خیلی از شرکت هارو دیدم تو حوزه های مختلف بازار ای تی کشور فعال هستند ولی در نهایت هیچ کدومشون رضایت ندارند درسته بعضیا میان میگن ما ال هستیم بل هستیم ولی در باطن اینطور نیست بیشتر عشق و علاقه هستش درسته شاید بعضی موقع ها یکی بیاد 500.000تومان پول تبلیغ بده ولی باید مد نظر داشته باشید اگر قرار هست از سایت درآمدی داشته باشید یعنی باید خرج سایت تامین بشه بعد سود شما که حداقل معادل وزارت کار 600.000 تومان هستش تامین بشه خود من با مدیر چندتا از این سایت ها تو جشنواره اینور اونور هم صحبت کردم همشون میگفتند خیلی تلاش کنیم خرج خود سرور بتونیم به زور در بیاریم ولی خوب چون چند ساله سایت زدیم و کاربر داره دلمون نمیاد جمع کنیمش و داریم ادامه میدیم
    قبول هم کنید این کاری که این سایت ها میکنند خلافه نقض کردن کپی رایت اخر عاقبت خلاف هم همینه :D مثلا" شما اگر با تولید کنندگان داخلی قرارداد ببندید و نرم افزارهاشونو به صورت اورجینال با تخفیف به کاربرهاتون ارائه بدید یعنی نماینده رسمیشون بشید یه جوری و بعد شرکت های خارجی از فروش هر نرم افزار سود خودتونو میکنید و زمانی کاربر دانلود میکنه که لایسنس خریده باشه یعنی هزینه دانلود ها در اومده بهتره یکم طرز نگرشمونو عوض کنیم تا زندگیمون عوض بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط skysms نمایش پست ها
    منظورتون از طریق دولت دقیقا یعنی چی؟

واقعیت من یه سایت دانلود دارم و کلی بازدید کننده هم در روز دارم و سایتم سئوی خوبی داره و... مشکل اینجاست من خودم رو سرکار گذاشتم این همه دارم اپدیت میکنم.هزینه هاست میدم هزینه سرور مجازی میدم و ... ولی تا الان که سه سال شده از هیچ جایی تامین نمیشم.
    اگر دیگران بهم بدی کردند وظیفه منه که خوبی کنم
    www.discover-trip.ir

7. تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید

عضو جدید arianmahdavi78 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    82
    تشکر شده در
    59 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrshad13and11 نمایش پست ها
    عزيزم اگر يكم تحقيق كني مي بيني كه مدير ميهن دانلود مدير ميهن وب هاست هم هست يعني ماله خودشونه ....
    شما يه سري به سايت وب سوال بزن مي فهمي ....
    با قدرتی بیشتر باز می گردیم ...!
    کانفیگ سرور | طراحی و کد نویسی سایت | مشاوره جهت ساخت سایت و انتخاب هاستینگ | انجام Seo سایت شما | معرفی نویسنده و انجام کار وبمسترینگ

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xaep نمایش پست ها
    ببینید اگه مملکت صاحب داشت الان به این روز نمیافتاد. یعنی این همه مشکل رو ول میکنن بعد میان بشن اسپانسر سایت دانلود؟

الان مدیر سایت P30Day رو من میشناسم خودش شروع کرده خودش هم داره اداره میکنه به هیچ نهادی هم وابسته نیست.

درمورد سایت شما بهتره از وردپرس یا جوملا استفاده کنید همونطور که میدونید نیوک سئوی بسیار ضعیفی داره بعدشم سایت های دانلود بسیار زیادی هستن که هم بازی میزارن هم نرم افزار - مستند - انیمیشن خب اکثرا اینارو میشناسن. شما نباید انتظار زیادی از یه سایت با رتبه که دارید داشته باشید البته رتبه خوبی برای یه سایت دانلود گیم دارید ولی من در کل دارم میگم.

بهرحال موفق باشید.
    دوست عزیز بنده سایت خودمون رو اصلا نمیگم..ما بقا رو به لقا بخشیدیم..نمونه های دیگری هم بهتون معرفی کردم.آن پی سی دی بدبخت هم مثل خودمونه.دقت کنی آن بیچاره هم چند ماهی هست نصبت به قبل افت کرده سایتش.دلیلش هم همین گرانی ها و ساپورت نشدن هست!میتونی از خودش بپرسی البته آن هم بیچاره احتمالا ناگفته ها تو دلش داره..

نقل قول نوشته اصلی توسط arianmahdavi78 نمایش پست ها
    عزيزم اگر يكم تحقيق كني مي بيني كه مدير ميهن دانلود مدير ميهن وب هاست هم هست يعني ماله خودشونه ....
    برادر ادامس فروخته یا سی دی؟ شایدم از اول تو کار هاست بوده؟ببین شما بیا 1 سال سایت ما رو هزینه هاشو پشتیبانی کن رایگان اسپانسری بنده سر سال میهن دانلود رو میکنم آب نبات!! نمیزارم حتی حرفی برای گفتن داشته باشند.. وقتی یک مطلب آپ میکنیم میبینیم هارد سرور پره مجبوریم مطالب دیگر ور پاک کنیم یا به خاطر اینکه دانلود زیاد نشه از سایت محدودیت سرعت و vip و لایت اسپید و هزار تا کوفت مینصبیم رو سرور تا سرور قطع نشه و پهنای باند زیاد مصرف نشه باید به پای کسی که هارد و پهنای باند و .. برای نامحدود هست نرسیم!
    ببین 2 سال پیش سایت ما فیل شد رفتم ارشاد و کارهاشو انجام دادم و .. بعد زنگ زدم بهم گفتند قانونی 20 روز باید بگذره تا رفع فیل بشید اتوماتیک! راهی هم نداره قانونشه... اما همین سایت مورد نظر شما وقتی فیل شد 6 ساعت بعد باز شد!! میتونید بگید این چه معنی داره؟نمیخوام وارد جزئیات بشم اما حق خیلی سایتها این نیست!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    251
    تشکر شده در
    159 پست

سایت های دانلود بازی و نرم افزار هم باید مثل سایت های فیلم کم کم به سمت vip کردن برن ، اول هم سایت های بزرگ شروع کنن ، باید همه هماهنگ باشن ، اونطوری کاربرها مجبور میشن که خرید کنن.

سایت های دانلود فیلم هم همینطور بودن ، هزینه های خودشون رو در نمی اوردن ، بعد کم کم رفتن سمت پولی کردن دانلود ، واقعا هم جواب گرفتن.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    57 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SoltanHost.Net نمایش پست ها
    خب دوست عزیز سایت های بزرگ از جمله دانلودها , پی سی دانلود , آسان دانلود ... دارای اسپانسر های قوی و تحت نظارت دولت می باشند

و توسط یک فرد اداره نمی شود بلکه یک تیم حداقل 20 نفری اداره می شود و شاید هزینه هایشان را دولت می پردازد !

تبلیغات ... هم یه چیز طبیعی براشون هستش که بتونن پول سرورشون رو بدن !
    بعضی از دوستان میان اینجا جک میگن . همه این سایتها شخصی هستند مگه دولت بیکاره بیاد سایت راه بندازه واقعا متاسف هستم که همینجوری چیزی میگید اقا حرف نزنی نمیگن .........
    ویرایش توسط dr.host : March 21st, 2014 در ساعت 18:47

12. تعداد تشکر ها از dr.host به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    57 پست

اگر تیم غیر حرفه ای داشته باشی بخوای با 500 هزار تومن شروع کنی شکست میخوری ، هر سایتی که موفق بوده حداقل 50 میلیون روش سرمایه گذاری کردن

14. تعداد تشکر ها از dr.host به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    291
    تشکر تشکر شده 
    418
    تشکر شده در
    328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arianmahdavi78 نمایش پست ها

در جواب دوست بالایی باید بگم arianmahdavi78 جواب ایشون دادن.
    میهن وب هاست یکی از شرکت های خوب در زمینه ارائه خدمات هاست هست اونم با سابقه بالا که در رشت فعالیت میکنن. بله من نگفتم نمیدونم. میهن دانلود سایت خودشون هست.
    منظورم من این بود که میهن دانلود از هر نظر حمایت میشه که سایت به این بزرگی شده...
    و این یه منبع تبلیغاتی خوب برای میهن وب هاست هست!!
    شما هم پول و سرور بهم بدید بهترین سایت براتون میسازم شک نکنید

صفحه 4 از 10 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)