نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 65 از 73 نخستنخست ... 1555616263646566676869 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو انجمن ameri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط sk8amazing نمایش پست ها
    دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .
    اگر کسی خواست من میتونم با 5 هزار تومان تهیه کنم

2. # ADS

عضو انجمن ameri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Tehranshahr نمایش پست ها
    کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.

شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.
    خوشبختانه کارفرما 600 دلار از حساب خودش برام واریز کرد :-)
    برای لیمیت حساب هم پاسپورت و قبض برق ارسال کردم. حالا میگن کپی روادید بدید

عضو انجمن milad-engineer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    136
    تشکر شده در
    109 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ameri نمایش پست ها
    دوست عزیز
    پ.خ رو چک کنید.
    - مشاوره ، طراحی و ساخت نرم افزار تحت ویندوز و موبایل
    - طراحی و ساخت و دیباگ گیری اسکریپت های تحت وب
    - طراحی ، تغییرات ، فارسی سازی قالب ها
    - انجام پروژه های گرافیکی با قیمت مصوب انجمن گرافیک ایران
    و ...
    همه در :
    ÷÷اعلام همکاری (مرتبط با تمامی فیلد های اعلام شده در تاپیک) ÷÷

St0rm_leader :ID

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

دوستان الان یک راه مطمئن برای دریافت پول از فری‌لنسر وجود داره؟ چطور میشه پول را جابجا کرد و موفق هم شد؟؟

عضو جدید eabdp آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

به هیچ وجه توصیه نمیشه که برای ساخت اکانت جدید از کشورهایی مثل انگلیس ، آمریکا ، استرالیا ، کانادا استفاده کنید.
    بهتره کشورهای کمتر توسعه یافته مثل مالزی ، تایلند ، ویتنام ، سنگاپور ، و ... انتخاب بشن. اینطوری احتمال گیر افتادنتون کمتره.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط eabdp نمایش پست ها
    سلام. من قبلا عضو فریلنسر بودم تا لیمیت شد. الآن می خوام یک اکانت جدید باز کنم و از vps استفاده کنم. vps در انگلیس هست. واقعا می تونید با 5 هزار تومان این کار رو انجام بدید. اگر ممکنه با من هماهنگ کنید. خیلی ممنون.
    مطمئنا لیمیت میشید دوباره، من مدارک اقامتیمو دادم دقیقا یک ماه طول کشید تا وریفای بشه...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

من اکانت
    وریفای شده لازم دارم
    کسی هست؟
    اکانت داریم
    وریفای نشده
    شرایط + قیمت
    karimi760 @ gmail

عضو جدید vahid67 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    42 پست

سلام دوستان
    من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
    ویرایش توسط vahid67 : December 13th, 2015 در ساعت 01:23

عضو جدید metalancerx آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    19 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid67 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 2 سال پیش یک اکانت ساختم ولی استفاده نمیکردم تا همین چند روز پیش که دوباره رفتم توی سایت و یک پروژه هم تونستم بگیرم... تمام مشخصات من ایران بود ولی برای تایید شماره تلفن دیدم که ایران نداره همینجوری فقط برای تست شماره یکی از دوستان رو توی آلمان دادم و کد تایید رو وارد کردم... بلافاصله کشور به آلمان تغییر کرد ولی مدارک معتبر آلمانی نمیتونم براشون بفرستم ... من بصورت کامل میتونم اکانت رو از طریق یکی از افوام نزدیک توی کانادا تایید کنم و کاملا هم مورد اعتماد من هستند، الان شماره ایشون رو زدم و کد جدید رو وارد کردم ولی میگه برای ادامه و تغییر شماره به مدارک معتبر نیاز هستش ... الان اگر من گواهینامه رانندگی رو براشون بفرستم مشکل حل میشه یا باز دوباره داستان داره ؟
    توفریلنسر اگر کشور رو بخوایید تغییر بدید که نیاز هم هست وریفای تلفن رو مجدد انجام بدید از شما مدارک با وریفای هویت می خوان . ممکنه گواهینامه کافیشون نباشه و چون دارید آی پی رو هم عوض می کنید ازتون بخوایید سه مرحله وریفای رو انجام بدید که شامل وریفای نام با پاسپورت هست دومین وریفای سخت تره چون باید پاسپورت رو دستتون بگیرید و یک کد رو روی کاغذ با نام فریلسنر بنوسید و از خودتون عکس بگیرید درمرحله سوم دو تا مدارک برای وریفای آدرس نیاز دارند تاره بعدش باید منتظر بمونید تایید می کنند یا می گن از اول یا ایمیل می زنن در مورد دلیل تغییر کشور ازشما سوال می کنن
    اکانت آلمانی وریفای شده خواستید درخدمتم
    انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
    ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
    Telegram @visapayer

12. تعداد تشکر ها از metalancerx به دلیل پست مفید

صفحه 65 از 73 نخستنخست ... 1555616263646566676869 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)