نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 64 از 73 نخستنخست ... 1454606162636465666768 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

دوستانی که تو سایت پول دارن و اکانتشون basic نیست برید downgrade کنید چون این نامردا ماهانه اکانتتون رو تمدید میکنن و از موجودیتون کم میکنن تا بالانستون صفر بشه. بالاخره شاید بتونید یه روزی پولو بکشید بیرون

2. تعداد تشکر ها از rabolf به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

ممنون از تذکرتون. کسی اقدام تازه ای کرده اینجا؟

عضو انجمن ameri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

سلام
    اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
    ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
    خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه
    یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
    درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم

6. تعداد تشکر ها از ameri به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

Looool
    چون اکانت کارفرما مشکل داشته پول رو از حساب من کم کردن! جالبه که اگه یه پروژه 500 دلار بوده و من بابتش 50 دلار فی پرداخت کردم (مجموعا 450 دلار به من دادن) باز همون 500 تا رو کم کردن یعنی من نتنها هیچ پولی نگرفتم بلکه 100 دلار هم ضرر کردم ))))
    hello there,

thank you for contacting freelancer.com support desk.

The payments you had from your employer '************' for the projects below were reversed to their freelancer.com account.

1. ***************************vps - ****473
    2. **************************ost - ****481
    3. *******************ers - ****952
    4. *********sed - ****344

we can only reinstate the reversed payments once your employer settles their account issue.

Since this is being already handled by the proper department, we cannot go further into details.

I also suggest that you ask your employer to contact us directly; so we can assist them in settling their account issue the soonest possible time. As an extension of our support, we have written to your employer on your behalf. Kindly use this ticket id for your reference: Zea-***-*****.

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
    چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن

9. تعداد تشکر ها ازmst_ab به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
    چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن
    به قول دوستان واقعا اینا آبدارچین
    من یه تیکت زدم 4~5 تا سوال نوشتم جلوی هر سوال هم شماره زدم.
    الان دیدم برام جواب اومده میگه فلان سوال مربوط به دپارتمان ما نمیشه! خوب عزیزم شما بقیه سوالا رو جواب بده من اون سوال رو از دپارتمان مربوطهش می پرسم! واقعا پشتیبانیش ضعیفه.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سلام دوستان
    می خوام سعی کنم بخشی از درامدهای فریلنسریمو بردرام. توصیه ای برای لیمیت نشدن دارین؟ از شماره تلفنی در خارج هم استفاده می کنم.

عضو جدید Tehranshahr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    52 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ameri نمایش پست ها
    سلام
    اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
    ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
    خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه
    یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
    درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم
    کارفرمای شما کلاهبرداری کرده از فری لنسر به این صورت که وقتی پروژه تموم شده رفته به پی پال یا بانکش شکایت کرده پولارو کشیده بیرون فری لنسر هم اکانتشو لیمیت کرده پولا رو هم از شما پس گرفته.

شما اگه باهاشون مکاتبه کنی شاید فی هارو پس بدن ولی پول های برگشت داده شده خیر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    49 پست

این فری‌لنسر فقط پول رو به پی‌پال میزنه؟ چون حساب بانکی دارم اگر بخواید میتونم شماره IBAN وSwift بدم واریز کنید ریال بدم بهتون

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .

صفحه 64 از 73 نخستنخست ... 1454606162636465666768 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)