دوستانی که تو سایت پول دارن و اکانتشون basic نیست برید downgrade کنید چون این نامردا ماهانه اکانتتون رو تمدید میکنن و از موجودیتون کم میکنن تا بالانستون صفر بشه. بالاخره شاید بتونید یه روزی پولو بکشید بیرون
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
دوستانی که تو سایت پول دارن و اکانتشون basic نیست برید downgrade کنید چون این نامردا ماهانه اکانتتون رو تمدید میکنن و از موجودیتون کم میکنن تا بالانستون صفر بشه. بالاخره شاید بتونید یه روزی پولو بکشید بیرون
ممنون از تذکرتون. کسی اقدام تازه ای کرده اینجا؟
سلام
اکانت من هم ۲ روز پیش لیمیت شده بود. الان لاگین کردم که پاسپورت و ... آپلود کنم دیدم 595 دلار از حسابم کم شده و بالانسم شده منفی 47 !!!
ترنسکشن هارو چک کردم دیدم همش reversal به کارفرماییه که اکانتش لیمیت شده!
خیلی واقعا جالبه. بازم دم پیپال گرم وقتی آدمو لیمیت می کنه موجودی رو بالا نمی کشه
یک تیکت هم در باره لیمیت شدن زده بودم که بدون پاسخ بسته شده!
درسته 600 دلار مبلغ زیادی نیست ولی من برای همین مبلغ هم یکی دو ماه وقت گذاشته بودم![]()
Looool
چون اکانت کارفرما مشکل داشته پول رو از حساب من کم کردن! جالبه که اگه یه پروژه 500 دلار بوده و من بابتش 50 دلار فی پرداخت کردم (مجموعا 450 دلار به من دادن) باز همون 500 تا رو کم کردن یعنی من نتنها هیچ پولی نگرفتم بلکه 100 دلار هم ضرر کردم))))
hello there,
thank you for contacting freelancer.com support desk.
The payments you had from your employer '************' for the projects below were reversed to their freelancer.com account.
1. ***************************vps - ****473
2. **************************ost - ****481
3. *******************ers - ****952
4. *********sed - ****344
we can only reinstate the reversed payments once your employer settles their account issue.
Since this is being already handled by the proper department, we cannot go further into details.
I also suggest that you ask your employer to contact us directly; so we can assist them in settling their account issue the soonest possible time. As an extension of our support, we have written to your employer on your behalf. Kindly use this ticket id for your reference: Zea-***-*****.
اینا همشون یه سری آدمای خنگن که فقط بلدن بگن بر اساس قوانین فلان کار رو کردیم و موفق باشید!
چون میدونن دستمون به جایی نمیرسه این کارا رو می کنن، باید پیله کنی و رو مغزشون راه بری تا جواب بده، هر کی که حرف غیر منطقی زد، براش توضیح بده و بگو که میخوای با فرد بالا دستش صحبت کنی، اون بالاتریا یکم عقل و شعور دارن
سلام دوستان
می خوام سعی کنم بخشی از درامدهای فریلنسریمو بردرام. توصیه ای برای لیمیت نشدن دارین؟ از شماره تلفنی در خارج هم استفاده می کنم.
این فریلنسر فقط پول رو به پیپال میزنه؟ چون حساب بانکی دارم اگر بخواید میتونم شماره IBAN وSwift بدم واریز کنید ریال بدم بهتون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستانی که میخوان تو freelancer یا هرسایتی که وریفای از طریق تلفن میخواد رو انجام بدن من تلفن دایورت شده از انگلیس میفروشم و خودم هم چندین اکانت فری لنسر تلفنی وریفای کردم . هزینه ۲۰ هزار تومان .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)