با سلام
من از کسی طرف داری نمیکنم فقط یه سری واقعیت هارو گفتم . دوستان مبلغی رو به حامد داده بودن برای خرید سرور مجازی . خب ایشون سایت و سرور رو فروخت و یه مبلغی هم گرفت این وسط .
این وسط viasky هم بابت تمدید 1 ماه سرویس شما ، 4000 تومن پول گرفتن . برای رم 512 و در بعضی مواقع بیشتر از 512 . خب نباید هم انتظار کیفیت داشت . شما به نوعی مشتری تحمیل شده و زوری برای این ها حساب میشید .
بعضی بودن که با 2000 تومن هم سرور 1 گیگ رم میدادند برای یک ماه و همه هم راضی ! این کار شدنی هست ولی این کاره از کسی ساخته هست که یا در این کار سرمایه گذاری بسیار بالایی کرده باشه که اینقدر توانایی داشته باشه با 2000 تومن یک ماه به شما خدمات مطلوب بده یا اینکه کسی هدفش جذب مشتری باشه و به خاطر تبلیغات دس به این کار بزنه .
قضیه viasky هیچ یک از موارد فوق نیست . به اجبار دارن شما رو میزبانی میکنن ! به خاطر این که صداتون در نیاد . یه کاری هست که کردن و الان تو گل گیر کردن . من هم با این اوصاف دارم بهتون میگم اگر کارتون واجب و ضروی هست و یا اعصاب این کار ها رو ندارید یا از جای دیگه سرور تهیه کنید یا حداقل هزینه ی واقعی رو پرداخت کنید .
من مجدد میگم از کسی طرف داری نکردم ، حتی اگر قرار به طرفداری از کسی باشه حق رو به مشتری ها میدم . صرفا یه سری واقعیت ها هستن که باید پذیرفت . این ها نمیتوانند با 4000 تومن به شما سرور و پشتیبانی در حد مطلوب بدهند !