به بنده قرار بود هزینه ی سرور که اصلا استفاده نکرده بودم و تیدید نکرده بودم 21ت بازگشت داده بشه که نه از شمت جناب حام و نه آقای عبید هتوز بازگشت داده نشده
بنده اگر به تفاهم نرسم باهاشون شکایت میکنم چون از پول زور بدم میاد
به بنده قرار بود هزینه ی سرور که اصلا استفاده نکرده بودم و تیدید نکرده بودم 21ت بازگشت داده بشه که نه از شمت جناب حام و نه آقای عبید هتوز بازگشت داده نشده
بنده اگر به تفاهم نرسم باهاشون شکایت میکنم چون از پول زور بدم میاد
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
adenaweb
ایشون همان آقا حامد هستند
سوالی دارید از خودشون بپرسید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
یعنی چی ؟
شما چرا رو هم دیگه دایورت میکنید ؟ الان حدود 20 روز گذشته و بنده فقط یک هزینه ای دادم و هیچی تحویل نگرفتم !
تو پیام و ... میگید که صبر کنید در حال برسی هستیم و به زودی پرداخت میکنیم و ... و حالا اینجا ؟!
اون آقای حامد تو پیام میگه از شما باید بگیرم و شما میگید از ایشون ؟
ویرایش توسط amirho3in : January 1st, 2014 در ساعت 22:00
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
اگر پرداختی به آسمان ارتباط شرق به منظور تهیه یا تمدید سرویسی داشتید بفرمایید تا بنده پیگیری کنم
متاسفانه مشکل شما با کلون سرور هست که در حال حاضر به اسم جدید داره فعالیت میکنه
و وب سایت قبلی هم کاملا جمع کردن
::. آدنا وب میزبانی وب,ثبت دامنه,سرور مجازی ::.
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بزرگوار شما مطمئنین؟!! یعنی همین بنده خدایی که تو صفحه قبل گفته برای سرور خارجی شکایت نمیشه کرد و ...
پس این تاپیک چیه؟! :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/100878/
خدایا به تو پناه میبرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)