نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

فکر کنم دوستانی که سرویس دارن هر 2 روز یک بار نیاز به تغییر سیستم عامل داشته باشن . به هر حال 4 تومن پول دادید سرورتون 1 ماه تمدید شده . همین میشه دیگه ! این که فکر کنید دارید روی سرور درست درمون بدون اوورسل میزبانی میشید خیال خام هست .
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

2. تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    فکر کنم دوستانی که سرویس دارن هر 2 روز یک بار نیاز به تغییر سیستم عامل داشته باشن . به هر حال 4 تومن پول دادید سرورتون 1 ماه تمدید شده . همین میشه دیگه ! این که فکر کنید دارید روی سرور درست درمون بدون اوورسل میزبانی میشید خیال خام هست .
    آقا اگه منظورت منم که ، چیز درست درمون به من ندادن! باید بگم من آنلاین هام به 20 30 تا هم میرسه!
    روزی 3 4 هزار آیپی میاد تو سایتم! ولی هیچ مشکلی نیست!
    اگه منظورت کس دیگه ای هست که خوب شرمنده متوجه نشدم با کی بودی!!!

4. تعداد تشکر ها از Shah-masooD به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    22 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    بزرگوار 4000 تومان ندادیم اول 15000 تومان دادیم به آقای حامد خان قرار بود 1 گیگ رم سی پی یو دو هسته ای 50 گیگ هارد با منابع کاملا!! اختصاصی بدن که یک روز طول کشید و بعد از (4) روز 4000 تومن دیگه پرداخت کردیم (اجبارا برای حفظ سرورمون) با تقریبا نصف منابع قبلی (512 مگ رم که حالا با لطف آقای عبید 750 تا شد و سی پی یو تک هسته ای 1000 که تا حالا همش اکثرا روی 100 درصده به جز مواقع قطعی سرور!) با این دلخوشی که منابع اختصاصیه و قطعی و کندی نداریم اما دریغ از یه آب خوش که از گلومون پایین بره حالا به نظر شما با 19000 تومن با این منابع حق نداریم یه خورده لااقل با سرورمون بازی کنیم! همین الان که دارم این مطلبو می نویسم بعد از چند ساعت کندی دوباره سرورم قطعه, خیر سرمون اومدیم یه چیزی که ریخته بودیم توش رو تو ساعت رایگان دانلود کنیم نمیدونم والله خدا عالمه من که دیگه خسته شدم هر وقت تیکت میدیم سرور خوب میشه دوباره بعد یه مدت کوتاه همین آشه و همین کاسه

6. تعداد تشکر ها ازazad555 به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط azad555 نمایش پست ها
    بزرگوار 4000 تومان ندادیم اول 15000 تومان دادیم به آقای حامد خان قرار بود 1 گیگ رم سی پی یو دو هسته ای 50 گیگ هارد با منابع کاملا!! اختصاصی بدن که یک روز طول کشید و بعد از (4) روز 4000 تومن دیگه پرداخت کردیم (اجبارا برای حفظ سرورمون) با تقریبا نصف منابع قبلی (512 مگ رم که حالا با لطف آقای عبید 750 تا شد و سی پی یو تک هسته ای 1000 که تا حالا همش اکثرا روی 100 درصده به جز مواقع قطعی سرور!) با این دلخوشی که منابع اختصاصیه و قطعی و کندی نداریم اما دریغ از یه آب خوش که از گلومون پایین بره حالا به نظر شما با 19000 تومن با این منابع حق نداریم یه خورده لااقل با سرورمون بازی کنیم! همین الان که دارم این مطلبو می نویسم بعد از چند ساعت کندی دوباره سرورم قطعه, خیر سرمون اومدیم یه چیزی که ریخته بودیم توش رو تو ساعت رایگان دانلود کنیم نمیدونم والله خدا عالمه من که دیگه خسته شدم هر وقت تیکت میدیم سرور خوب میشه دوباره بعد یه مدت کوتاه همین آشه و همین کاسه
    دوست عزیز هر مبلغی که به کلون سرور واریز کزدید برای حامد بوده . سرور 512 یا 750 یا یک گیگی که الان دارید در واقع 4000 تومن دادید برای یک ماه . هزینه ی آیپی رو اگر 1 دلار در نظر بگیرید بالای 3000 تومن تنها هزینه ی آیپی میشه .

من واقعا نمیفهمم چرا بعضی از دوستان به این سرور ها دل خوش کردن . با این هزینه به هیچ وجه نباید انتظار منابع اختصاصی و در نتیجه آپ تایم بالا داشته باشید . مطمئنا فروشنده برای اینکه بگه ما خیلی کارمون درسته هیچ وقت نمیگه اوور سل داره انجام میشه اما با یک حساب کتاب ساده خیلی راحت میشه پی برد .

اگر از همین جایی که الان سرور دارید راضی هستید ، مبلغ اصلی رو پرداخت کنید تا روی سرور های درست درمون میزبانیتون کنن . اگر نه از جای دیگه تهیه کنید . وگرنه با این اوضاع تو این 1 ماه اعتبار سرور به اندازه ی 1 سال پیر میشید .
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

8. تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    22 پست

دوست عزیز جناب Reza حق با شماست بالاخره کسی که بخواد از سرور استفاده آنچنانی داشته باشه یا اطلاعاتش خیلی براش مهم باشه معمولا (البته با کمی تجربه) سرور مطمئن تر و با قیمت بالاتر تهیه میکنه از اونطرف کسایی مثل من که سرور قوی با آپتایم خیلی بالا لازم ندارن به عنوان سرور دوم یا سوم میان یه همچین سروری رو انتخاب میکنن اما همیشه اینطور نیست که هر کی ارزون میده پس مشکل پیش میاد من همین الان مدتیه از یکی از دوستای همین وب هاستیگ سرور آمریکا با رم 1 گیگ سی پی یو 1000 و بقیه ماجرا دارم با قیمت ماهی حدود 15000 که پنل رایگان ریبوت و هزینه اندک (یکبار) دسترسی کنسول vnc و بقیه ماجرا رو هم بهم دادن و با پشتیبانی نسبتا خیلی خوب و مشخصا کاملا به این مسائل مسلط هستن و سرور ایشون در حد قابل توجهی آپتایم هستش و واقعا به قول شما آدم پیر نمیشه (انشالله که چشم نزده باشم)
    البته من راجع به آقای عبید ارادت دارم ولی خوب ایشون هم 3 راه جلوی پای ما گذاشتن و سومی هم این بود که با پرداخت 4000 تومن و منابع کمتر دیگه لاقل تو این یک ماه هم سرور رو داشته باشیم (15000 نپره) و هم با منابع اختصاصی دیگه پیری در کار نباشه و الان دیگه ما به ایشون اعنماد کردیم خب به خاطر هر مشکلی که براشوت پیش اومده و انشالله به زودی حل بشه همین قطعی های مکرر که بچه ها می نویسن پیش میاد نمونش اینکه از ساعت 6 بعد از ظهر دیروز تا همین لحظه (3 و نیم صبح پنج شنبه) سرور همچنان دان هستش
    خب خیلی آدم دلگیر میشه وقتی میبینه یکی که به این راحتی میاد اینجا آفر میزنه و سرور میفروشه و بعد خیلی راحت تر از اون یه تاپیک دیگه میزنه و سرورش رو با همه کاربراش بدون هیچ مسوولیتی به فروش میزاره و بعد با یه آیدی دیگه دوباره تو همین انجمن به فعالیتش ادامه میده و تازه یه تاپیک از بدی دورویی دیگران میزنه! هیچکس باهاش کاری نداره و بقیه انگار درازگوشن! (خودم رو عرض کردم)
    تو شرایطی که ما کاربرای بیچاره اینترنت از هر طرف محدود شدیم اونوقت یه عده یه همچین جاهایی رو با یه سری اسقاطی فروشی های شوش اشتباه میگیرن و هر دغلبازی رو بر خودشون مباح و هیچ برخوردی هم باهاشون نمیشه وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم از دیگران هیچ انتظاری نداشته باشیم
    ببخشید دیگه دلنوشته ای بود طولانی شد موفق باشید
    ویرایش توسط azad555 : January 2nd, 2014 در ساعت 04:50 دلیل: مخاطب پست

10. تعداد تشکر ها ازazad555 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)