نقل قول نوشته اصلی توسط ruhy نمایش پست ها
طی تماس تلفنی که باهاتون داشتم شما حتی حاضر به ادغام اکانت ها نشدید حتی حاضر به ویرایش اطلاعات کاربری هم نشدید دفعات قبل هم همین بازی ها دراوردید ما کلا همه چیز رو متقل کردیم

من خودم enamad دارم هم با whmcs کامل کار کردم و اینجور که میگی شهر شلوغ نیست

من فقط بواسطه اینکه قبلا از شما خرید کرده بودم خرید کردم گفتم شاید تغییر مدیریت یا شاید شیوه کاری شده باشه که دیدم نه متاسفانه هنوز همون روال قبلی هست

البته قبلا چند روزی میذاشتید هاست کار کنه بعد حذف میکردید الان که کلا همون اول بعد از واریز حذف میکنید

باز هم ممنون که نگذاشتید اطلاعات رو داخل هاست وارد کنم که بعدا مجبورم کنید که بابتش هزینه جداگانه پرداخت کنم
سلام دوست عزیز شما خودتو ناراحت نکن متاسفانه بعضی از این هاستینگ ها ضعف اعتبار دارند مثلا با این مسائل میخوان بگن مثلا یک شرکت معتبر هستیم به عنوان مثال کلا 1 نفر کار میکنه اونجا ولی تیکت بدی میگن باید صبر کنید تا فلان بخش بیاد جواب بده (حالا همشون 1 نفرنا) من از بزرگترین شرکت های هاستینگ ایران خرید داشتم و اطلاعات دقیقی ندادم و اونا هم تا حالا از این ادا اصولا در نیاوردن حالا چه برسه به اینا که هیچی نیستند و فقط ادعا دارند
بنده دوستانه به شما میگم که همیشه قبل از خرید از هرجا در موردش تحقیق کنید جا های معتبر تری برای خرید این سرویس هست .
جالبس جناب سجادیه می فرماییند این هزینه 2500 تومان در قبال تراکنش های بالایی که داریم هیچی نیست اما انقدر پول ندارن برای whmcs لایسنس بخرن . و از کرک شده استفاده می فرمایند.

ایشون حتی برای امنیت خودش ارزش قائل نیست و از سیستم نال شده استفاده میکنه بعد برای امنیت شما ارزش قائل شه ؟ جالبه میان بحث از وزارت ارشاد قانون و این مسائل هم میکنند .

موفق باشید
تمام.