چه قدر پیش رفت البته ای کاش به جرف همه دوستان رسیدگی بشود
آقا وجید گل و سایر مدیران عزیز بنده چند تا سوال دارم :
1- آقا وجید چقدر به گفته خودتان که میگین توی بخش انتقاد با مدرک صجبت بکنید تایید میشه ایمان دارید؟ میخواهید این بار برایتان یک 40 صفحه مدارک بدهم از یک بنده خدایی با اکانت من بگذارید ببینید آیا هیچ وقت تایید میشه؟ برای اینکه از اوضاع انجمن در این مورد مطلع باشید میگم به نظرتان آیا تایید میشه؟ بر فرض مثال بعد از یک سال تایید شد شاکی مینویسه تایید نمیشه متشاکی مینویسه تایید نمیشه فایده اش چیه؟ میشه این مورد را خودتان برای بنده که به قول شما از client side نگاه میکنم روشن بکنید؟حد اقل یک کاری بکنید کاربرانی که ثابت شده اند و واقعا مدارک مجکمی دارند بتونند آزادانه فقط ایشون و متشاکی خیلی راحت بدون تایید اضافه بشه یا تایید بکنند واقعا خیلی بده تایید نشه بنده خدا شاهده در ارتباطبا سرویس دهی بننده اگر کسی موردی داشته تاپیک در بخش مربوطه بزنه تایید بکنید چرا نباید تایید بکنید
2-اینکه میگین سلیقه ای نیست و اجهاف نمیشه و گزارش بدهید
ایمیل های بنده را لطفا چک بکنید ببینید چند بار ایمیل زده ایم این 2 تاپیکم در جای اشتباهه این ها چرا پاک نشده البته به ضرر ما نیست ها همش آخرش بر وفقق مراد ما بوده که میتوانید مشاهده بکنید صفحات پایانیش را اما واقعا اینکه جواب نمیدهید خیلی بده حد اقبل این ارزش را بذارید و جواب بدهید بنده به تمام مدیران همزمان ایمیل مشکلات را میدهم و بیش از 1 ساله بنده پاسخی دریافت نکرده ام از هیچ یک از مدیران این 2 تاپیک را ببینید و ایمیل های بنده را هم ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89539/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/72685/
3- چطور میفرمایید تا ثابت نشه مولتی است بن نمیشه؟ پس چرا اکانت یکی از کارمندان ما که مدیریت پشتیبانی لایه سوم هستند مهندس حیدری با کاربر irdelta اگر اشتباه نکنم را بدون دلیل بن کردید؟ بنده گفتم بهشون اگر نیاز است برایتان اسکن مدارک خودم و ایشان را بدون هیچ ابایی بهتون بدهیم اما تنها جواب این هست که ما تشخیص دادیم که مولتی است و حرفی نیست به این میگن دیکتاتوری نه چیز دیگری (بنده خودم اولین اکانتم majidisaloo بود که بن شد 2 سال پیش و بعد ها با موافقت یکی از مدیران گفتند در صوریای که مولتی بشیم از این به بعد بن میشیم کلا که ما هم احترام گذاشتیم به گفتشون اون اکانت هم فکر کنم حد اقل 600 تا پست مفید داشت که واقعا نمیدونم چی بگم)
4-چرا قوانین برای کاربران هست و برای مدیران نیست؟
نمونه : بنده با توجه به اینکه اکانت majidisaloo را هم داشتم گفتم این را یکش را پاک بکنید گفتند نمیشه اما چند وقت بعد یکی از مدیران اسمش را عوض کرد(جسارت به مدیر مربوطه نمیکنم اما خوب الان که تاپیک باز شده نیاز میدونم بگم این موارد را عذر خواهی میکنم)
واقعا شما به این چی میگین؟اینم از client side است؟
انجمن آنقدر ها هم بزرگنیست من هر روز تمام تاپیک ها را میخونم تا جایی که دیگر تاپیکی خوانده نشده نمیمونه و میگه تاپیکی برای مشاهده نیست پس منی که یک نفرم این همه تاپیک میخونم در کنار کارم مدیران با این تعداد کمی عجیب است نخوانند
در کل این مدت من خیلی چیز هایی دیدم که واقعا مدیران حتی مواردی که به مدیران مربوطه را هم انجام نمدهند که این موارد موجب دل زده شدن میشه
ممنون و سپاس
مجید عیسی لو