نقل قول نوشته اصلی توسط VPS24.ir نمایش پست ها
در مورد فعالیت شما و سطح سواد شما حرفی نیست ولی بعد از چند مدت خبری از شما نیست تا زمانی که بنده اسم شما رو بردم و دوست عزیزتون لینک تاپیک رو بهتون دادن و اومدید اینجا پاسخ دادید!
حرف کلی بنده با سه نفر اول انجمن بود که به قول خودتون بیکار نیستند! اگر بیکار نیستند یک فرد دیگر رو قرار بدند تا پاسخ ایمیل ها و ... رو بده! وحید وقت نداره! سوات چی؟ امیر چی؟

اینم نتیجه انتقاد کوچیک از مدیران که قراره بن بشیم
کمی انتقاد پذیر باشید...
بنده حرف بدی نزدم . خود کاربران نتیجه بگیرند که مدیران انتقاد ناپذیر بخاطر یک پست چه بلایی سر ما قراره بیارند!
بنده ذکر خیر انجمن رو از پی تی و باقی دوستانم شنیدم!

بن کردن شما نشان از ضعف مدیریتی شماست و اگر بن نکنید نشان از انتقاد پذیر بودن شماست! این حرف من نیست حرف خیلی از کاربران هست! منتها بعضی ها بدلیل ترس از بن شدن حرف نمیزنن!خودتون حرکت خودتون رو ببینین! من تازه وارد رقبت نمیکنم با مدیرا در بیفتم!
نتیجه حرف: آقا با عرض معذرت بنده شرمنده هستم که حرف زدم همه حرف ها دروغ بوده و شما جزو مدیران ارشد این مرز و بوم و مبرا از هرگونه عیب و ایراد هستید و افراد بسیار انتقاد پذیرید! خواهشمندیم ترو خدا تو رو جان هر کی دوست داری و وجدان داری بن نکن :| :| :|
انتقاد کردن با افسانه ساختن فرق داره دوست عزیز!
تعداد کم مدیریت باعث ایجاد مشکلات شده حق هم میدم که 4 تا ایمیلُ‌ پیغام رو جواب نمدند سرشون شلوغه، اما توهین نکنید به کسی!