من میگم دوست 5 سالتون ارزش یه پیغام رو نداشت وقتی هیچ راه ارتباطی به قول خودتون باهاش نداشتید ، شما باز حرف خودتون رو بزنید .
من فقط یه تصویر گذاشتم که بگم راه ارتباطی بوده و شما شماره تماس منو گرفته بودید قبلا .
من منتظر میمونم . در ضمن هر کدوم از مدیران خواستن با Team viewer بهشون این امکانو میدم تا بتونن ارشیو گفتگو با ایشون رو ببینن .
اما چرا شما که آدرس آی دی یاهو و جیمیل منو داشتید یه ایمیل نفرستادید ؟ یعنی باید حتما کاربرتون آنلاین باشه توی چت تا شما همچین مشکلیو به عرضش برسونید ؟ آیا رسمیت چت از ایمیل بیشتر است آیا ؟
این هم مدرکی علیه بر حرفهای بدون مدرک شما ! شما توی تماس تلفنی این موضوع رو گفته بودید که خدا رو شکر به صورت چت هم ازتون این مورد رو داشتم و گذاشتم .
راه اعتمادی گذاشتید برای من یا همکارم ؟
پیچوندن؟ شما که نمیخواستید بدید چرا قولشو دادید ؟
شما از دید من که کاملا توی امانت داری مشکوکید الباقی رو نمیدونم .
تقصیر خودتونه که بدون مدرک یه حرفی رو میزنید و منو مجبور میکنید مدرک بیارم علیه حرفتون
من بابت این یه مورد، واقعا عذر میخوام ازتون . توی پست قبلی هم نوشتم شاید اشتباه برداشت کرده باشم .
خسارت این تهمت من چند روز وی پی اس میشه تا بهتون بدم ؟
-------------------------
من خدای نکرده خدای نکرده خدای نکرده زببونم لال یکی از عزیزان شما رو زیر بگیرم و دیه رو بدم شما با این پول جای خالی عزیتون رو پر میکنید؟
برای من هزینه جزء اولویت ها نیست ! مهم زحمت تلاشه . مهم اعتماده ، مهم دوستی بود که از هم پاشید ! اینا مهمن .
من حرفهامو ردم و سعی میکنم این گفتگو رو دیگه ادامه ندم ، مدیران سایت هم اگه به مدارک دقت کنند و نخونده تاپیکو حذف نکنن میتونن تصمیم گیری عادلانه تری داشته باشن .
موفق باشید