سلام داداشم
ممنون از اینکه واقعیت رو گفتی
و تشکر از اینکه وقتت رو گذاشتی تا این پست رو بخونی
در مورد قالب های شما باید ی حرف تکراری رو باز تکرار کنم
من به هیچ وجه هیچ ادیتی رو هیچ قالبی انجام نمیدم
در مورد اینکه گفتی ی قالب به 30 نفر فروخته میشه باید بگم این مورد تو قوانین ذکر شده و شما با تایید قوانین قالب رو خریداری میکنید . پشتیبانی شامل حل مشکل و حتی المکان راهنمایی هست و من فکر نکنم تا به حال کاری ازم برمیومده و براتون نکردم
فقط یه نکته مهم دیگه رو هم بگم حتما دقت کنید :
یاهو من برای کارهایی شخصی و گفتوگو هست و اصلا جای مناسبی برای رسیدگی نیست
من همیشه گفتم و بازم میگم اگه جایی نیاز به راهنمایی داشتید تیکت بزنید در خدمتتون هستم
اینه تو یاهو پیام میدید و بوز میزنید هی اصلا نمیشه راهنمایی کرد چون من همزمان چندین کار دیگه انجام میدم
آیا تیکتی دادید ک پاسخ ندادم و...
در مورد اینکه گفتید خیلی پی ام میدن ک این قالب ماست و... باید بگم اول اینکه چرا کپی رایت رو حذف میکنید ؟
اگه کپی رایت باشه طرف ک بفهمه قالب رو شما طراحی نکردید و طراحش منم یقه منو میگیره . پس مقصر شمایید و من میتونم در مورد تک تک قالب های سایتم این امر رو ثابت کنم ک کار هیچ یک از اونهایی ک میگن این قالب اختصاصی خودشونه نیست و این امر در صورتی که مهم بشه ثابت میشه پس لطفا به اعمال خودتون دقت کنید . من مقصر نیستم شما اون پایین مینویسید طراحی قالب توسط خودتون بوده پس مشکلاتشم با خودتون
ی مورد دیگه ک جا داره بگم پشتیبانی من تنها برای کاربران خودمه و کسانی ک محصول رو از سایت خریدن و تو سرویس هاشون فعاله
و یک سوال دارم خدمت شما و همه دوستان :
به نظر شما پشتیبانی یعنی چی ؟ یعنی حتی زحمت ی دانلود و آپلود رو به خودتون ندید ؟
یعنی من بیام براتون نصب کنم ؟ واقعا به این میگید پشتیبانی ؟
اصلا فکر کردید من فردا بیام کل اطلاعاتتون رو نابود کنم میخواهید یقه کی رو بگیرید ؟ این مورد رو خیلی دیدم
ترو خدا یکم واقع بین باشید
شما اگه مشکلی دارید تیکت بزنید ببینید جواب میدم یا ن ، ن اینکه تو یاهو هی بوز بزنید
بله زمانی ک شما قالب رو خریداری کردید من مشغول امتحان بودم و روزانه یک ربع میومدو میرفتم . همین
اما آیا تو این ی ربع به کلی از سوالاتتون تو یاهو پاسخ نمیدادم ؟
واقعا یکم فکر کنید عزیز...
یا حق