نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
تشکر از وهاب عزیز...
هرکسی برای کاری که میکنه یه سری سیاست های کاری داره...
سیاست کاری شما هم اینگونه است خریدار باید خودشو باید با شما وقف بده.
ولی با تمام احترام این سیاست کاری شما مورد قبول بنده نیست ولی براش احترام قائل هستم.
تشکر از پاسخگوییتون.
یا حق
ببینید نمیدونم از نظر شما پشتیبانی یعنی چی اما من هرگز کار نصب قالب و ادیت انجام نمیدم و واسه کارهام دلایل منطقی دارم برای خودم
انشالله فردا بخشی تو سایت با عنوان آموزش میزارم و توش آموزش نصب قالب ها سایر آموزش های لازم رو مینویسم به همراه تصویر تا راهنمای کاربران باشه
به هر حال خیلی از شما ممنونم ک تو این بحث شرکت کردید
براتون بهترین ها رو آرزو دارم و انشالله همیشه موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط netmelli نمایش پست ها
آقا وهاب از هر نظر تایید میشه کاراشون
چون با مناسب ترین قیمت کارا رو تحویل میدن
فقط قالب رو ادیت نمیکنن و این یکم مشکل ساز هست
درسته این رو قبول دارم
اگه یکم از نظر من قیمت هاش رو بالا ببره و وقت برای مشتری بزاره که کارای مشتری رو انجام بده از نظر بنده هم بهتره
چون اکثر ماها کارمون هاستینگ و سرور هست
چیزی از طراحی نمیدونیم
من خودم فقط html یکم بلدم
بقیه کارای طراحی رو باید برنامه نویسمون انجام بده همیشه
ولی از نظر من قیمت ها رو 50 درصد افزایش بده ولی قالب رو روی سایت به مشتری تحویل بده بهتره
نظر شما دوستان چیه در این باره ؟
سلام حسین جان
حسین خودت از کار و... من خبر داری . یعنی وقتی برای من نمیمونه تا ادیت قبول کنم و تو ادیت هم تو ی کاری مکنی کاربر میگه ن اینطور نیست یکم بیشتر ش یکم کمتر و... خلاصه تو ی ادیت ساده ک 2دقیقه طول میکشه حدود 1 ساعت وقتت گرفته میشه و در آخر حتی نمیتونی بگی چقدر شده چون کاری انجام ندادی و فقط داشتی با کاربر چت میکردی و بالا پایین میکردی چندتا عدد رو و ی سری دلایل دیگه
من نسبت به افزایش قیمت فکر کردم اما واقعا درست نیست من چیزی اضافه کنم
انشالله فردا آموزش های لازم رو میزارم تو سایت تا کاربران راحت بتونن قالب ها رو خودشون نصب کنند و...
من کلا تو قیمت گذاری وقتی ک صرف میکنم رو با ی سری معیار های خودم حساب میکنم و رو قالب و کارم قیمت میزارم
خودت ک میشناسی منو دوست ندارم حتی ی 1هزار تومنی از کسی بیشتر بگیرم و این ادیت خیلی باعث عذابم میشه
به هر حال ممنون ک شرکت کردی و نظر دادی
خیلی خوشحال شدم
موفق باشی