نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: قالب فوق العاده پرو هاستینگ مخصوص whmcs

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

پیش فرض پاسخ : قالب فوق العاده پرو هاستینگ مخصوص whmcs

به به از دیشب که ما نبودیم اینجا چه خبره که ما هم خبر نداشتیم !!
    بنده تمامی نظرات رو خوندم و باید بگم که خوده بنده 99 درصد روزم رو با چت کردن هدر میدم!!(همش هم الکی و بحث های بی خود)
    وهاب جان وقت اینکارا رو نداره اگر میخواست که پشتیبانی و حل مشکلات رو از یاهو انجام بده چه لازم بود سیستم تیکت راه بندازه؟ این حرفم واقعیت نیست شما بگید؟
    اکثر کسایی که اینجا هستند هاستینگ دارند شما دوس دارید پشتیبانی از طریق تیکت باشه یا یاهو؟(راستشو بگین خواهشا) درسته کار مردم از یاهو زودتر انجام میشه ولی کیفیت کار از طریق تیکت خیلی بهتر از یاهو هست.
    تا جای که اطلاع دارم ادد لیست یاهو وهاب دیگه پر پر هست(همه شون هم الکی ادد کردن و سوال های بیخود میپرسند)
    با اینکه کسی تیکت ارسال میکنه راحت کارش سریع حل میشه و سعی میکنه درست داخل تیکت توضیح بده ولی وقتی با یاهو پیام میده باید بشینیم سه ساعت حرفاشو بخونیم یکی مثلا توضیح رو به انگلیسی(tozihe) مینویسه یکی یه چیزی دیگه شره خود همین!!
    و همش حرفش رو تکرار میکنه یک دقیقه جواب ندی باز بارون میشی والا!
    من الان خیلی وقته وهاب جان رو میشناسم و به عنوان داداشم قبولش دارم و شده داخل یاهو جواب منو نداده ولی تیکت زدیم سریع جواب داده خیلی هم عالی!
    در ضمن به نظر من ادیت کردن قالب اصلا به دست طراح قالب نیست بنده خودم طراحی میکنم و شده تا حالا که مشتری زیاد اومده و کار ادیت داشتته ولی رد کردیم حتی اگر هزینه هم میداده والا تا بخوای توضیحاتشو بخونی و جوابشو بدی دوسال بعد....

در جواب دوستمون که میگه باید نصب قالب انجام بدن ببینید اون کسایی که اسکریپت میدن و میگن که ما نصب باید کنیم چون اسکریپتشون اختصاصی هست و کسی شاید دیگه نتونه نصب کنه و یه جورایی میشه گفت کسی طرز نصبشو جز طراح بلد نیست.
    و اینکه باید بگم وهاب الان چند وقته درگیر یک سری مسائل هست که اصلا وقت همچین کارای نداره و نمیتونه(اگر داخل انجمن باشید میدونید مشکلاتش چی هست)
    به شخصه دیدم که وهاب سرش خلوت باشه سریع جواب میده و باید بگم وهاب از کسی که buzz میده شدید بدش میاد

نقل قول نوشته اصلی توسط ToooPDL نمایش پست ها
    الان من توی ادمین وب یه چندتایی قالب whmcs گذاشتم برای دانلود. بدون هیچ هزینه ای
    حالا وهاب خان با این شرایط خودش که کاری به نصب و راه اندازی نداره ، اومده قالب های whmcs رو یا طراحی کرده یا فارسی سازی ( که به اینش کار نداریم ) و با قیمت X تومان گذاشته برای فروش .
    اینجا فرق سایت من و سایت وهاب فقط و فقط توی پولی یا رایگان بودن هست !!! ( هرچند شده که کاربر گیر داشته جایی و اطلاعاتش رو ایمیل کرده و رفاقتی براش انجام دادم )

منظور اینکه وقتی یک پولی گرفته میشه ( هرچند کم ) ، فقط نباید برای تحویل دادن یه فایل حداکثر 10مگابایتی باشه !!! حداقلش نصب روی هاست هم باید انجام بشه معمولا !
    دوست عزیز شما وقت خودتون رو سر اینکارا با رفاقت میگذراید ولی وهاب عزیز یک سری مشکلاتی هست که نمیتونه وقتشو بابت این مشکلات بگذرونه

بعد ببینید
    زمانی که صرف فارسی سازی یا طراحی قالب که انجام داده و قیمتی گذاشته واسه فروش خدا شاهده یکی هست؟
    یک قالب شیک برای مثال 20 هزار تومن!!!

حالا دوستان میگیرند کپی رایت رو حذف میکنند این اصلا کار خوبی نیست اصلا و ابدا !! واقعا به شخصه متاسفم واسه همچین دوستانی که اینکارو انجام میدن

وهاب عزیز فقط برای صحبت با دوستانش میاد یاهو (فکر کنم اصلا نیاد هم بهتره اینجوری میگن پشتیبانی از یاهو نیست تیکت بدیم!!!!)

نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
    پوزش میخوام از استارتر... ولی واقعیت رو باید گفت...( تجربه خرید از ایشون)
    دوست عزیز ایشون هیچگونه پشتیبانی ارایه نمیده.. فقط قالب رو تحویل میده و تمام(حداقل برای ما که اینجوری بود)
    یه کمک کوچیک هم در قالب خریداری شده از ایشون داشتیم که با در میان گذاشتن با ایشون عرض کردند وقت این کار هارو ندارند...!!
    ولی اینم بگم که قالب رو سالم تحویل دادند.
    بازم پوزش میخوام از استارتر.
    میشه بپرسم کمک کوچیکتون میشه پشتیبانی؟

وهاب عزیز همیشه ادم خوبی بوده و هست و خواهد بود (تنها کسی که دیدم مرامش رو برای مشتری هاش و دوستانش میزاره وهاب بوده)
    واقعا اینجور برخورد کردن برای من جای سوال داره

اطلاعات تماس با من در امضا!!

ارزوی موفقیت و سربلندی برای تمامی دوستان و همکاران
    موفق باشید.
    سنجری

2. تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)