بنظرم خوب نیست چون بیشتر جنبه تحریم ایران برای بی بی سی فارسی جذاب تر هست تا حل این مشکل
من هم قبلا سوال کرده بودم (نه به عنوان یک ایرانی) که گفته بود مشکلی با ایران نداریم و فقط ایران هست که مارو فیل*تر کرده و البته رییسشون هم واکنش تندی به فیل*تر ایران داده بود. ولی این چیزی که ساپورت میگه با اتفاقی که برای ما افتاده فرق میکنه.
شما چه کشوری آدرس دادی؟ آیا پی پل متصل کردی به اکانتت و برای چه کشوری هست.
دوستان بالاخره امروز یک پیغامی به من دادند و داخلش توضیح دادند که چرا اینکارارو میکنن:
مشکل همون قضیه پولشویی هست و درنتیجه به آدرسهای ایران گیر میدن و اونایی که با آی پی ایران وارد بشن هم باز باید وریفای بشن.Why do I need to give Freelancer.com information?
We value your business and want to help you to continue your work with minimum disruption. However we need to verify your identity to comply
with Australian Anti-Money Laundering and Counter-Terrorism Financing laws.
By confirming your identity you'll help ensure Freelancer.com is a safe and secure place to send and receive payments online.
2 سوال از دوستانی که آدرس خارج دادند: آیا آدرسی که دادید به اسم خودتون بوده؟ و آیا جعلی بوده یا نه؟
نکته بعدی اینکه احتمالا سرشون خیلی شلوغه و برای همین ممکنه زمانبر بشه ولی بعید نیست که گاهی فراموش بشه
ممنون