نقل قول نوشته اصلی توسط shahriyar3 نمایش پست ها
من نمیدونم شما رو چه حسابی اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!! اولا که توی 2 روز پروژه نه برنامه نویسی میشه نه میشه براش گرافیک خاصی در نظر گرفت ولی تمام مزیت این کار به اینه که پروژه شما مشخص میشه در چه وضعیتی هست ضمن اینکه میتونید براش سرمایه گذار پیدا کنید. این یکی که هست الان ایشون حتی نمیدونن پروژه چی هست نیاز هاش چی هست چجوری باید ارائه بدن پروژه رو و تحلیلی از بازار ندارن . همینجوری فقط میخوان دیمی یه کاری کرده باشن واسه همین استارت آپ ویکند بهترین گزینه برای ایشون هست اگر هم برنامه نویس و گرافیست های خوبی پیدا نکنند اونجا میتونند بیان بیرون از اون محیط دنبال تیم بگردند
به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم،

من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ،
منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه