نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 117

موضوع: کنترل پنل ایرانی!!!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : کنترل پنل ایرانی!!!!

آقا چرا پروژه یا ایده رو توی استارت آپ ویکند مطرح نمیکنید؟ اونجا همه چی هست , هم برنامه نویس هست هم گرافیست هست هم سرمایه گذار هست فقط پروژه رو اینجوری نمیتونید مطرح کنید حتما باید آنالیز دقیقی روش ششده باشه خودتون داخل سایت و مطالعه کنید توضیح داده برای ارائه به چه چیزی نیاز هست

عضو جدید mizbanplus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    141 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahriyar3 نمایش پست ها
    آقا چرا پروژه یا ایده رو توی استارت آپ ویکند مطرح نمیکنید؟ اونجا همه چی هست , هم برنامه نویس هست هم گرافیست هست هم سرمایه گذار هست فقط پروژه رو اینجوری نمیتونید مطرح کنید حتما باید آنالیز دقیقی روش ششده باشه خودتون داخل سایت و مطالعه کنید توضیح داده برای ارائه به چه چیزی نیاز هست
    استارتاپ ویکند ؟!
    اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه،
    دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد
    در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه
    معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته!

3. تعداد تشکر ها از mizbanplus به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanplus نمایش پست ها
    استارتاپ ویکند ؟!
    اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه،
    دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد
    در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه
    معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته!

اصلا این استارتاپ ویکند که می گید چه هست؟

تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    141 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط msnasiri نمایش پست ها
    اصلا این استارتاپ ویکند که می گید چه هست؟
    والا اگه خیلی خلاصه بخوام بگم ، در حال حاضر یه بازیه برای چاپیدن پول از جوون هایی (معمولا دانشجو) که دنبال رسیدن به موفقیت هستن!
    اگه خیلی خلاصه بود بگو تا کاملتر بگم :دی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

استارتاپ ویکند ؟! اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه، دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته!
    من نمیدونم شما رو چه حسابی اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!! اولا که توی 2 روز پروژه نه برنامه نویسی میشه نه میشه براش گرافیک خاصی در نظر گرفت ولی تمام مزیت این کار به اینه که پروژه شما مشخص میشه در چه وضعیتی هست ضمن اینکه میتونید براش سرمایه گذار پیدا کنید. این یکی که هست الان ایشون حتی نمیدونن پروژه چی هست نیاز هاش چی هست چجوری باید ارائه بدن پروژه رو و تحلیلی از بازار ندارن . همینجوری فقط میخوان دیمی یه کاری کرده باشن واسه همین استارت آپ ویکند بهترین گزینه برای ایشون هست اگر هم برنامه نویس و گرافیست های خوبی پیدا نکنند اونجا میتونند بیان بیرون از اون محیط دنبال تیم بگردند

تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    141 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahriyar3 نمایش پست ها
    من نمیدونم شما رو چه حسابی اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!! اولا که توی 2 روز پروژه نه برنامه نویسی میشه نه میشه براش گرافیک خاصی در نظر گرفت ولی تمام مزیت این کار به اینه که پروژه شما مشخص میشه در چه وضعیتی هست ضمن اینکه میتونید براش سرمایه گذار پیدا کنید. این یکی که هست الان ایشون حتی نمیدونن پروژه چی هست نیاز هاش چی هست چجوری باید ارائه بدن پروژه رو و تحلیلی از بازار ندارن . همینجوری فقط میخوان دیمی یه کاری کرده باشن واسه همین استارت آپ ویکند بهترین گزینه برای ایشون هست اگر هم برنامه نویس و گرافیست های خوبی پیدا نکنند اونجا میتونند بیان بیرون از اون محیط دنبال تیم بگردند
    به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم،

من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ،
    منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم، من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ، منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه
    تقریبا حرف من و شما یکی هست ولی من منظورم اول برای استارت کننده تاپیک بود ایشون یه ایده خام آورده وسط میگه بیائین شروع کنم من که خودم برنامه نویس با این شرایط حاضر نیستم همکاری کنم چون تحلیلی نداره ازش و مسیری براش ترسیم نکرده خوبی استارت آپ ویکند اینه که مجبوره بره کلی روی ایده کار کنه رقبا رو در بیاره کیا هستن چه امکاناتی دارن چه باز هائی هست چه مدت پروژه طول میکشه بعد از چه مدتی هزینه ها برمیگرده بعد از چه مدت به سود دهی میرسه ضمن اینکه میتونه روی سرمایه گذار های توی اون رویداد هم حساب کنه یه خوبی دیگه هم این هست که کپی رایت ایده برای ایشون محفوظ میمونه وقتی اونجا مطرح میشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)