درود
بنده نظر شخصیم رو خواستم به عموم گفته باشم شاید کمی به خودتون بیاید ....
شما میخوایید برای ایرانی جماعت خوبی کنی ! چرا ؟! کی هست که تورو حمایت کنه !؟ آیا هیچ میدونی که حمایت رو دولت باید از جناب عالی بکنه برای همچین کاری؟! چرا فکر میکنی با هزینه نا چیزی میشه این کار رو کرد چرا فکر میکنی حمایت میشی چرا فکر میکنی میتونی با این کار یه کاری ربای کشورت کرده باشی؟! من اصلا دوست ندارم شما رو معیوس کنم ! زیرا بنده بسیار زیاد علاقه به این کار دارم و بسیار شدید !
بنده به شما یه چیزی رو میخوام بگم که فقط بدونید !
کشور ایران یه گوشی تولید کرده به اسم جی ال ایکس! اما به نظر شما این گوشی چه تفاوتی با گوشی چینی داره؟
بزارین یکم بیشتر توضیح بدم ! گوشی جی ال ایکس فرقش با گوشی چینی در این است که افرد متخصص و خبر ایرانی روش نشتن فکر کردن که این ایده رو بدیم و بزنیم تو کار چی شود ! شاید یه شرکتی باشه حدودا 500 یا بیشتر مهندس داشته باشه ! که فقط برای یه گوشی جی ال ایکس که کاملا کپی گرفته شده از گوشی های چینی هست در حال ساختش هستند!
بزارین در مورد گوشی های چینی بهتون بگم :......
این گوشی ها توست دانش آموزان 10 الی 14 ساله ساخته میشود و این دانش آ»وزان در این سن در این کار مشغول هستند امید وارم بحث رو گرفته باشید!
بنده هیچ علاقه ای به این ندارم که شما هارو نا امید به این کار کنم !
1: از دولت همایت نمیشید
2 : با گروه 3 یا 10 نفر نمیتونید این کار رو به انجام برسانید !
3 با کپی گرفتن مثل مثال بنده نمیتونید
4 : ............
غلط های املایی بنده رو ببخشید ! گفته های بند نا درست بود ببخشید ! و اگر استارتر بتونه جواب بنده رو منطقی بده امید وارم بتونه پیروز سر بلند بشه ! باز هم تاکید میکنم بنده به هیچ عنوان دوست ندارم با این مطلب کسی نا امید بشود .