نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
بحثی که من کردم در مورد ربات نیست اصلا ربطی به ربات نداشت مسئله سر چیزی دیگه است بهتر نیست بحث رو نپیچونی ؟
مرد ناحسایی تو یک هفته من رو سر کار گذاشتی امروز می گی تیکت کن بعد که تیکت کردم هاست دادی بهم بعد که بک آپ رو آپلود کردم دبه در می یاری؟
این ایمیل و تیکت مگه مال تو نیست؟ مگه امروز تو نگفتی هاست بهت می دهم و یوزر پسورد دادی چی شد بعد زدی زیر همه چیز
دوستان توجه کنند بک آپ بنده زیپ شده 100 مگابایت هست و خوب آپلود کردنش هم کار زیاد راحتی نیست و 100 مگابایت از اینترنت adsl بنده به هدر می ره چون محدودیت حجمی دارم و امشب که می بینم دبه در اورده خوب ظلمه من صد مگابایت آپلود کنم و بعد ایشون بزنه زیر همه چیز
من حرفی ندارم اصلا هاست از ایشون نمی خواهم
حرفم اینه که به هر دلیلی که نمی تونی هاست بدی می گفتی من نخواهم یک هفته معطل بمونم حالا ربات دارم ایمیل اسپم دارم هر چیزی که دارم
چرا امروز اومدی هاست می دی بعد چند ساعت بعد داری این مزخرفات رو سر هم بندی می کنی؟
گلدیس وب - مشاهده درخواست

این هم تصویر کامل تیکت:

ری استور ها شب انجام میشه لطفا به ساعت دقت کنید

چرا به ربات ربطی نداره؟؟؟؟ بحث من اتفاقا سایت شماست و ربات های شما - که نه میخواید هزینه بدید و تازه بی احترامی هم میکنید. من به امثال شما هاست نمی دم ( با اینکه میتونم اما نمیدم )