ویرایش توسط goldisweb : February 23rd, 2013 در ساعت 01:15
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
دوستان خودتون قضاوت کنید این هم سند و مدرک:
بازم خدا پدر یاهو رو بیامرزه که همه چیز رو در خودش بایگانی نگه می داره
اینم تصویر در سایز اصلی کلیک کنید:
در تصویری زیر با رنگ آبی مشخص کردم
http://www.novinupload.com/data/1361600584011.jpg
مدرک شماره 2:
هر دم از این باغ بری می رسد
آقای نظری تحویل بگیر ببین چی گفته در مورد شما قضاوت هم با دوستان اینم مدرک و سند
کل فایل یاهو مسنجره مکالمه بنده با ایشون هست اگه دوستان خواستند بدهم خدمتشون خودشون قضاوت کنند گلدیس وب چه طور آدمی هست:
فایل اصلی با سایز اصلی ببنید با کادر قرمز مشخص کردم که ایشون چی گفتند در مورد همکارانشون در این سایت باعث تأسفه:
http://www.novinupload.com/data/1361601103991.jpg
![]()
ویرایش توسط internet : February 23rd, 2013 در ساعت 10:06
درسته کاملا تایید میشه
بنده نظر خودمو گفتم.
اما الان که میفهمم نظرم برگشت که واقعا ایشون خوب کاری کرد بهت سرویس نداد و اول از پول خواست - واقعا آقای نظری خداپدرتو بیامرزه بهم الان یاد دادی برخورد تو درست بوده.
خوب نگفتی این چه ربطی به این بحث و این تاپیک داره؟؟؟
دوست عزیز دوستان جواب شمارو دادن ... دیگه معلوم شد حق با کی هست و شما با این حرفا که برای بنده اهمیتی نداره میخوای ثابت کنی که بنده کارم اشتباه و اصلا کارم درست نیس!!!!
اوکی شما راست میگی ما نابلد و پشتیبانی صفر... برو ببینم کجا پشتیبانی که من دادم بهت میدن
کی میاد شب تا صبح با تو چت کنه تا مشکلت برطرف بشه یا خودش بهت تلفن بزنه!!!!!!
همینجا از تمام دوستان و همکارانم عذرخواهی میکنم و اشتباه کردم شما اشتباه منو انجام ندید و ازتون میخوام اصلا به این جور آدما سرویس ندین.
یکی به نعل می زنه یکی به میخ !!!! نه دیدید که جواب دادم و واسم مهم نیست حرفای شما - اگر من دارم باز جواب میدم واسه اینه که بقیه ببینن و درس عبرت بشه.
تو نه شما ! ادب خوب چیزیه.
من هم سن شما نیستم.
اون سایت شما فروشگاه هست چیزی نداره. چه ربطی به این داشت!!!!
به جای اینکه بگید دستتون دردنکنه کمک کردید اینارو میگید! واقعا متاسفم.
شما دیگه چجور آدمی هستید.
خداوند تمام رفتگان و ماندگان را بیامرزد.
برخورد من درست بوده؟ کجا؟
یه سوالم دارم, میشه بفرمایید کجا من زیرآب زدم؟
میشه بفرمایید سرویس ما چرا گرونه؟
و اینکه این رفتار درست یک همکار؟ چون میخواهد 5هزارتومن پول بگیره اینطوری باید به یکی دیگه بگه؟ مشکل شما با 5هزارتومنه؟ که وجدان خودتو میبری زیر سوال؟
ویرایش توسط pasargad : February 23rd, 2013 در ساعت 14:18
بنده قبلا از شما سرویس نمایندگی خواسته بودم و اون موقع سرویس های شما از نظر من گرون بود و حتی گفتید تست نمیدم یا ماهانه نمیدم یه همچین چیزی...
که من الان به این حرفای شما پی بردم. و از دیشب به همکارم گفتم دیگه تا هزینه نگرفتی سرویس نده.
بنده فکر میکردم باید به اینجور افراد کمک کنم و نیاز به کمک دارن اما مثل اینکه اشتباه میکردم.
سرویس های نمایندگی ما در گذشته قیمتشون دو برابر بود, الان کاهش دادیم. شما فکر کنم مهلت تست میخواستید که بنده عرض کردم تست نداریم. چون سرویس نمایندگی ما همیشه ماهانه پرداخت میشده.
اونوقت سوالم اینه الان این مسئله یعنی من زیرآب زن هستم؟
انشالله به چیزای دیگه هم پی ببرید.
واقعاً متأسفم براتون که برای 5هزارتومان پول اینطور وجدان خودتون رو زیر پا میزارید که یکی از همکارانتون رو زیرآبزن قلمداد کنید موفق باشید واقعاً.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)