نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 149

موضوع: دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط goldisweb نمایش پست ها
    در تماس باشید مشکلتون رو حتما حل میکنیم مطمئن باشید.

تلفن : 09371568551
    این از خدا بی خیر goldisweb متاسفانه اصلا به تعهدی که می دهند واقف نیستند و امروز به من می گن بک آپ ریستور کن و آپلود کن بعد که این کار رو کردم دبه در آورده
    و اصلا قابل اعتماد نیست
    باعثه تأسفه که یه هاست درست و درمون تو این فروم پیدا نمیشه که قابل اعتماد باشه
    یک هفته از این گروه فناوری اطلاعات گلدیس وب هاست گرفتم سه روز نشده که سرورش به دلیلی که بنده اطلاع ندارم بالکل دوون شده بعد از سه روز که جواب داده می گه هاست در حال اوکی شدن هست بعدش می گم خوب بک آپ رو بیارید بالا می گه چون شما تست بودید و هاست تست بهت داده بودیم (عذر بدتر از گناه) بک آپ ازت نداریم
    امروز جمعه چهارم اسفند می گه تیکت بزن که هاست بدهیم بهت بک آپ قبلی خودت رو آپلود کن که ریستور کنیم بعد که ریستور کردم الان توی چت می گه ما نمی تونیم شما رو ساپورت کنیم می گم چرا می گه پول ندادی و خلاصه آدم به این مزخرفی من ندیده بودم
    کلاً این شرگت گلدیس وب بی منطق ترین و مزخرف ترین هاستی بود که تا بحال گرفته بودم و به جز مسخره بازی و الافی و ادعای بیخودی که داره هیچی برای ما نداشت
    ویرایش توسط internet : February 22nd, 2013 در ساعت 20:56

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    1,790
    تشکر شده در
    1,293 پست

پیش فرض پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    این از خدا بی خیر goldisweb متاسفانه اصلا به تعهدی که می دهند واقف نیستند و امروز به من می گن بک آپ ریستور کن و آپلود کن بعد که این کار رو کردم دبه در آورده
    و اصلا قابل اعتماد نیست
    یک هفته از این گروه فناوری اطلاعات گلدیس وب هاست گرفتم سه روز نشده که سرورش به دلیلی که بنده اطلاع ندارم بالکل دوون شده بعد از سه روز که جواب داده می گه هاست در حال اوکی شدن هست بعدش می گم خوب بک آپ رو بیارید بالا می گه چون شما تست بودید و هاست تست بهت داده بودیم (عذر بدتر از گناه) بک آپ ازت نداریم
    امروز جمعه چهارم اسفند می گه تیکت بزن که هاست بدهیم بهت بک آپ قبلی خودت رو آپلود کن که ریستور کنیم بعد که ریستور کردم الان توی چت می گه ما نمی تونیم شما رو ساپورت کنیم می گم چرا می گه پول ندادی و خلاصه آدم به این مزخرفی من ندیده بودم
    کلاً این شرگت گلدیس وب بی منطق ترین و مزخرف ترین هاستی بود که تا بحال گرفته بودم و به جز مسخره بازی و الافی و ادعای بیخودی که داره هیچی برای ما نداشت
    هر وقت هزینه دادید سرویس خوب دریافت میکنید بهتر هست هر وقت سرویس با هزینه ازشون دریافت کردید بعدا اظهار نظر کنین

موفق باشین

3. تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i-whost نمایش پست ها
    هر وقت هزینه دادید سرویس خوب دریافت میکنید بهتر هست هر وقت سرویس با هزینه ازشون دریافت کردید بعدا اظهار نظر کنین

موفق باشین
    خوندی متن رو یه بار دیگه بخون بببین این بابا تکلیفش با خودش هم مشخص نیست
    بابا هاست نمی خوای بدی یا حالا به هر دلیل همون اول بگو من نمی تونم هاست بدهم
    شما به صفحات قبل برگرد ببین ایشون چقدر شهید نمایی کرده برای یه هاست کردن

عضو جدید goldisweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    118
    تشکر شده در
    93 پست

موفق باشین
    بله همکار عزیز . اما جالبه ایشون منو پای سیستم نگه داشت و میگفت بگو چقدر مصرف داره و با این که مصرفش بالا بود باز هم ساسپند نکردم و بهش کمک کردم تا مشکل رو رفع کنه

اما این آدم از ربات های زیادی استفاده میکنه.

و مطمئن باشید مصرف بالایی داره
    █ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
    میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936

6. تعداد تشکر ها از goldisweb به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    118
    تشکر شده در
    93 پست

و اصلا قابل اعتماد نیست
    سلام دوستان لطفا و خواهشا به این فرد هاست ندید.

این آقا از ربات های زیادی استفاده میکنه و مصرفش بیش از حد هست بعد میگه 5 تومان میدم واسه هاست

حتی میخواد هزینه هم نده .

در ضمن خودش هم می دونه بارها بهش کمک کردم ( واقعا متاسفم واسه شما )

از همکاران میخوام اشتباه من رو نکنن و حتما از ایشون هزینه بگیرن

موفق باشید دوستان
    ویرایش توسط goldisweb : February 22nd, 2013 در ساعت 21:35

8. تعداد تشکر ها از goldisweb به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

این آقا از ربات های زیادی استفاده میکنه و مصرفش بیش از حد هست بعد میگه 5 تومان میدم واسه هاست

از همکاران میخوام اشتباه من رو نکن و حتما از ایشون هزینه بگیرن

موفق باشید دوستان
    بحثی که من کردم در مورد ربات نیست اصلا ربطی به ربات نداشت مسئله سر چیزی دیگه است بهتر نیست بحث رو نپیچونی ؟
    مرد ناحسایی تو یک هفته من رو سر کار گذاشتی امروز می گی تیکت کن بعد که تیکت کردم هاست دادی بهم بعد که بک آپ رو آپلود کردم دبه در می یاری؟
    این ایمیل و تیکت مگه مال تو نیست؟ مگه امروز تو نگفتی هاست بهت می دهم و یوزر پسورد دادی چی شد بعد زدی زیر همه چیز
    دوستان توجه کنند بک آپ بنده زیپ شده 100 مگابایت هست و خوب آپلود کردنش هم کار زیاد راحتی نیست و 100 مگابایت از اینترنت adsl بنده به هدر می ره چون محدودیت حجمی دارم و امشب که می بینم دبه در اورده خوب ظلمه من صد مگابایت آپلود کنم و بعد ایشون بزنه زیر همه چیز
    من حرفی ندارم اصلا هاست از ایشون نمی خواهم
    حرفم اینه که به هر دلیلی که نمی تونی هاست بدی می گفتی من نخواهم یک هفته معطل بمونم حالا ربات دارم ایمیل اسپم دارم هر چیزی که دارم
    چرا امروز اومدی هاست می دی بعد چند ساعت بعد داری این مزخرفات رو سر هم بندی می کنی؟
    گلدیس وب - مشاهده درخواست

این هم تصویر کامل تیکت:

10. تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    118
    تشکر شده در
    93 پست

بحثی که من کردم در مورد ربات نیست اصلا ربطی به ربات نداشت مسئله سر چیزی دیگه است بهتر نیست بحث رو نپیچونی ؟
    مرد ناحسایی تو یک هفته من رو سر کار گذاشتی امروز می گی تیکت کن بعد که تیکت کردم هاست دادی بهم بعد که بک آپ رو آپلود کردم دبه در می یاری؟
    این ایمیل و تیکت مگه مال تو نیست؟ مگه امروز تو نگفتی هاست بهت می دهم و یوزر پسورد دادی چی شد بعد زدی زیر همه چیز
    دوستان توجه کنند بک آپ بنده زیپ شده 100 مگابایت هست و خوب آپلود کردنش هم کار زیاد راحتی نیست و 100 مگابایت از اینترنت adsl بنده به هدر می ره چون محدودیت حجمی دارم و امشب که می بینم دبه در اورده خوب ظلمه من صد مگابایت آپلود کنم و بعد ایشون بزنه زیر همه چیز
    من حرفی ندارم اصلا هاست از ایشون نمی خواهم
    حرفم اینه که به هر دلیلی که نمی تونی هاست بدی می گفتی من نخواهم یک هفته معطل بمونم حالا ربات دارم ایمیل اسپم دارم هر چیزی که دارم
    چرا امروز اومدی هاست می دی بعد چند ساعت بعد داری این مزخرفات رو سر هم بندی می کنی؟
    گلدیس وب - مشاهده درخواست

این هم تصویر کامل تیکت:

ری استور ها شب انجام میشه لطفا به ساعت دقت کنید

چرا به ربات ربطی نداره؟؟؟؟ بحث من اتفاقا سایت شماست و ربات های شما - که نه میخواید هزینه بدید و تازه بی احترامی هم میکنید. من به امثال شما هاست نمی دم ( با اینکه میتونم اما نمیدم )

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    1,790
    تشکر شده در
    1,293 پست

از همکاران میخوام اشتباه من رو نکنن و حتما از ایشون هزینه بگیرن

موفق باشید دوستان
    وقتی میخواید هر سایتی میزبانی کنین همین میشه

تو تاپیک هم گفتم ایشون از مطالب میواد از چند سایت دریافت و ارسال کنه و به گفته خودشان حدودا 1000 پست در روز بوده فکر کنم

http://www.webhostingtalk.ir/f161/68...tml#post671144

هزینه سرویس هم قبلا براشون فرستادیم ولی ایشون زیاد دست به جیب نیستند

تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    118
    تشکر شده در
    93 پست

وقتی میخواید هر سایتی میزبانی کنین همین میشه

تو تاپیک هم گفتم ایشون از مطالب میواد از چند سایت دریافت و ارسال کنه و به گفته خودشان حدودا 1000 پست در روز بوده فکر کنم

http://www.webhostingtalk.ir/f161/68...tml#post671144

هزینه سرویس هم قبلا براشون فرستادیم ولی ایشون زیاد دست به جیب نیستند
    بله همکار عزیز بنده اشتباه کردم به ایشون کمک کردم

برای بنده تجربه ای شد تا به امثال ایشون سرویس ندم.

دست به جیب؟؟؟؟ ایشون دیدید که چی گفت!!! میگه 5 تومان میدم تازه اگر راضی بودم

به هر حال آرزوی موفقیت براش میکنم.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

بله همکار عزیز بنده اشتباه کردم به ایشون کمک کردم

برای بنده تجربه ای شد تا به امثال ایشون سرویس ندم.

دست به جیب؟؟؟؟ ایشون دیدید که چی گفت!!! میگه 5 تومان میدم تازه اگر راضی بودم

به هر حال آرزوی موفقیت براش میکنم.
    دوستانی که قصد خرید هاست از این شرکت گلدیس وب دارند توجه داشتند باشه که ایشون و هاستشون اصلا قابل اعتماد نیست
    سه روزه هاست و سرورشون مثل ماست رفت رو هوا
    به هیچی هم جواب نمی داد یعنی اصلا مثل جن غیب شده بود که ناچار شدم تماس بگیرم و به من و من افتاده بود
    همون موقع هم فهمیدم سن و سالی نداره و اصلا مال این حرف ها نیست
    الان که داره گرد و خاک می کنه
    فقط جهت اطلاع کسایی که می خواهند از این گلدیس وب هاست بگیرند
    فقط بلده لب گود بشینه بگه لنگش کن همین
    هیچی نیست
    دوستانی هم که ازش هاست دارند که اینجا دارند شلنگ تخته براش ول می کنند هفته گذشته کل سرور و هاست ایشون رفت رو هوا
    همه مکاتبات و چت با ایشون هم هست که اگه اصرار داشته باشه همه رو رو می کنم تا آبروی نداشته اش بیشتر از این بره
    تا همین الان هم خودش نشون داده وگرنه اگه هاستی داشت و استیبل بود که انقدر خودش رو به به کشتن نمی داد و دست به دامن دیگرون نمیشد
    در ضمن در مورد یکی از دوستان هاستینگ که اینجا در حال فعالیت هستند و بنده ازشون هاست دارم هم اظهار نظر کرده و تهمت زده که به اون طلاع رسانی کردم که بشناسند که چه طور آدمی هست و زیر آب زن و ... هست
    ویرایش توسط internet : February 22nd, 2013 در ساعت 23:37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)