نقل قول نوشته اصلی توسط sa_sh41 نمایش پست ها
دوست و همکار گرامی
باز که شما اومدین سرخونه اول
پس لطفا قبلش شما جواب این سوال من رو بدهید؟
ایا وظیفه مشتری هست که بابت همه امکانات شما بپرسد این امکان رو کدوم اپراتور داره؟
مثلا ارسال نامحدود که تو امکاناتتون هست
ایا این منطقیه که من بیام برا تک تک خدمات سوال کنم که ایا این رو همراه اول داره یا نه؟
و بنظر شما من که قبل از خرید اینقد نسبت به این موضوع حساسیت داشتم شما نباید اینو به ما اعلام میکردین که این برای همراه اول مسدوده تا ما تصمیم گیری کنیم نسبت به این موضوع؟؟؟
اگه اون موقع که من تو مکالمه خصوصی گفتم این خدمات را تضمین میکنید و شما گفتین بله قربان تمامی خدمات تضمین می شود واقعا اگر اینو مطرح می کردین یقینا ما خرید نمیکردیم که این قضایا پیش بیاید

کاملا درست میفرمائید جناب شریف
اگر خاطرتون باشه یک روز از شما وقت گرفتم و برای همراه اول استعلام کردم و خدمت شما اعلام کردم که برای همراه اول مسدود ولی برای ایرانسل مشکلی نیست قربان
وظیفه مشتری نیست اما ما تمامی خدمات خودمون رو بصورت کامل و مفصل در سایت توضیح دادیم
مشتری وقتی چیزی رو متوجه نشه یا کامل موضوع رو نفهمه طبیعتا سوال میکنه و این وظیفه ما هستش که راهنماییش کنیم و پاسخگو باشیم
در ثانی، شمار میفرمائید اینکه "اامکان ارسال با نام تجاری" برای شما از اهمیت بسیاری برخوردار بوده، شما از من سوال کردید آیا این امر امکان داره یا نه؟ درسته؟
من هم گفتم بله
سپس شما فرمودید برای اپراتور همراه اول امکان داره؟ که من از شما 1 روز وقت برای استعلام خواستم و به شما اعلام کردم...