نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: دلیل مشکل اخیر سرور های هتزنر پرشین هویز مشخص شد!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن haftsepehr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    519
    تشکر شده در
    404 پست

پیش فرض پاسخ : دلیل مشکل اخیر سرور های هتزنر پرشین هویز مشخص شد!

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    تو بحث آخر تاپیک سرور هتزنر کارمند پرشین هویز یک حرفی زده بود که واقعا ناراحت شدم..برگشته بود گفته بود برای کسانی که توهین کردند متاسفیم!! در صورتی که این مشتری بود که باید برای شما متاسف باشه و شما به جای اینکه ازا ول جریان رو به مشتری اطلاع رسانی کنید و هر لحظه خبر رو به گوش مشتری برسونید سکوت کردید و این یعنی توهین مستقیم شما به مشتریهاتون.. شما حتی یکبار هم پوزش رسمی نخواستید و دو روز تمام به مشتریها استرس وارد کردید که بسیار جبران ناپذیره. به جای توضیحات همش فرار کردید و حتی حرفی نزدید و الان که سرورها باز شده تازه دارید خبر رسانی میکنید که مطمئن باشید دیگر هنای شما رنگی نداره و شما کلا از اعتبار افتادید. و این حرکت شما نقل به نقل میچرخه و اگر مشتری بخواد از کسی راجب شما سوال بپرسه مطمئن باشید همه از شما بد خواهند گفت.
    مشکل برای همه پیش میاد.برای بزرگترین سرویس دهنده ها هم پیش میاد.اما مشتری رو به حال خود و افکار خود رها نمیکنند و هر بار خبر تکمیلی بهش میدند و نگران نمیزارنش.ما برای شما متاسفیم..
    صد در صد موافقم.
    تو این مدت هر مشتری با ما تماس گرفت ما کاملا صادقانه باهاش صحبت کردیم و اونم قبول کرد
    حتی نزاشتیم یک مشتری ناراضی بمونه غیر از مشتری های دولتی که سریع انتقال دادیم رو سرور ایران و اعلام کردیم این کار برای ما هزینه بر هست و تمام هزینه ها رو پرداخت کردن.
    اما تو همین مدت من غیر از سرور از یکی از همکارا یک ریسلر هم برای یکی از بچه های شرکت گرفته بودم متاسفانه با همکارم تماس گرفتم که بگم عزیز من ، بکاپ داری یا نه دیدم به به 2 تا گوشیش خاموشه گفتم اینا چطوری مشتری داری کنن ما چطوری
    حتی امروز صبح ساعت 8 از یکی از مراکز دولتی طرف قرارداد تماس گرفتن تشکر هم کردن - عزیزان درست پشتیبانی کنید
    ویرایش توسط haftsepehr : January 11th, 2013 در ساعت 10:01

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)