نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن dude آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    115 پست

پیش فرض پاسخ : واسطه های اجاره سرور چقدر سود می برند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    این سوالهایی که شما میکنید فکر میکنم سوالهایی میباشد که هر شخص و شرکتی نباید به آنها پاسخ دهد. شما میخواهید سرویس تهیه کنید. این سرویس را فرد x میدهد 100دلار و فرد y مشابه این سرویس را میدهد 120دلار. فرداx شخص میباشد و بدون مستلزمات مورد نیاز یک شرکت خدمات دهند و فرد y یک شرکت میباشد.

اینکه هر شرکتی چند درصد یا دلار یا یورو یا پوند میگیرید به شما ارتباطی ندارد! شما به عنوان خریدار تحقیق میکنید(تحقیق نه این سوالاتی که شما یکی درمیان از دوستان میپرسید!!) و وقتی به جمع بندی نهایی پیش خود رسیدید خرید خود را انجام میدهید!

موفق باشید
    عزیز هیچ کس مجبور نیست که به سوالات من به طور مشخص جواب دهد. اما به عنوان یک مصرف کننده حق دارم چنین سوالاتی را بپرسم گیرم که شاید شما به عنوان فروشنده دوست ندارید جواب دهید. سوالاتی که از لحاظ اقتصادی تعیین می کنند چقدر باید پول بدهم و بنابراین دقیقا به من مربوط هستند.

فرض کنید به عنوان یک مصرف کننده سرور می خواهید از بین 50 تا ریسلر دیتاسنتر مورد علاقه تان، یکی را انتخاب کنید تا سرور 100 دلاری مورد علاقه تان را بخرید. در این حالت اگر ندانید که باید انتظار چه مقدار پرداخت اضافه بر سازمان را داشته باشید به راحتی ممکن است اغوا شوید که گیریم پرداخت معادل ۲۰۰ دلار برای خرید سروری که سرویس دهنده خارجی در اصل ۱۰۰ دلار عرضه می کند عادی است. اما اگر از متوسط آگاه باشید دچار چنین تصوری نمی شوید و ضرر نمی کنید. به همین سادگی

البته شما هم به عنوان فروشنده مجبور نیستید جواب دهید. من سوال را برای کسانی مطرح کردم که علاقه ای برای جواب دادن دارند

2. تعداد تشکر ها ازdude به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)