سلام.
متاسفانه بیشتر کاربران سخن از حرفه ای بودن یا نبودن می گویند.
یک سری در مورد P30Download نظر میدهند و دسته ای دیگر ....
بعضی وقت ها تاسف می خورم که ایرانی هستم و از بیانش خجالت می کشم.
در هر حال صحبت آخر از طرف خودم و مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران:
شرکت هاست ایران سالهاست که در حال فعالیت است و یکی از معدود شرکت هایی هست که به شهرت و قدرت این چنینی رسیده است و در هر حال، معمولاً شرکت های بزرگ، مخالفانی هم دارند که این مساله کاملاً طبیعی هست و برمیگرده به انسان بودن همه ما که برخی موافق و برخی مخالف موضوع یا شخص یا شرکت یا ... هستیم.
درواقع شرکت میزبانی هاست ایران اهداف بزرگ و دور اندیشانه ای دارد که بهترین راه عملکرد را اهمیت ندادن به هواشی های پیرامون و موضوعات متفرقه قلمداد می کند و گروه خود را در جهت رسیدن به اهداف خود آموزش می دهد.
مشتریان ما معمولاً متخصصان بوده و از همکاری با ما بسیار خوشحال و راضی هستند زیرا تنها ایشان از معنی فعالیت حرفه ای سر در آورده و آن را می ستایند و به دنبال رسیدن به این سطح از کیفیت هزینه می کنند.
در هر حال، کاربرانی هم هستند که شانس استفاده از امکانات حاظر را از دست می دهند و این بسیار طبیعی بوده و جای سوال و شک ندارد.
نظرات اشخاص به نوع خود محترم بوده و در صورت سازنده بودن آنها، به گرمی از ایشان استقبال خواهد شد.
کاربر گرامی، Internet امیدوارم شما هم هاستینگ مورد نظر خود را بیابید و بعد ها متوجه عرض های بنده بشوید.
من با توجه به کمبود وقت و نداشتن موضوعیت و منتق این تاپیک و گرایش این تاپیک به مسائل جانبی و بی ارزش، از ادامه پاسخگویی در این تاپیک خودداری خواهم کرد.
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان و همکاران عزیز.
با تشکر.