نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سایت فروش سرور در ایران هم در حال باز گشایی هست و در اون سایت قیمت های ثابت و سرورهای موجود را لیست می کنم. اطلاعات دقیقتری رو هم در اختیار شما و دیگر همکاران محترم قرار میدم و همینطور سرور های پیشنهادی به صورت هفتگی در اختیار تمامی دوستان قرار خواهد گرفت.
جناب aria شما در مورد دیتاسنتر دوم صحبت کردین و اینکه در دست تهیه هست.
سوالی که ازتون داشتم شاید خیلی با موضوع این تاپیک نخونه اما خوب ممنون میشم اگه جواب بدین.
همون طور که می‌دونین دیتاسنترهایی داخل ایران هستن اما محدودیت‌هایی دارند و زیرساخت لازم در دسترشون نیست و این باعث میشه نتونند خدمات رو با کیفیت لازم ارائه بدند.
سوالی که از شما داشتم این هست که آیا تو کشورهای همسایه(مثلا همین امارات) جایی هست که زیر ساخت لازم رو داشته باشه و بشه اونجا دیتاسنتر راه انداخت؟ و آیا شما دیتاسنتر دوم‌تون همچین حالتی داره؟
توجه کنید درست هست که شما طرف قرارداد دوستان ایرانی خواهید بود اما نهایتا دیتاسنتر در آمریکا هست و ممکنه قوانینی تصویب بشه که دوستان نتونند از سرویس‌های آمریکا استفاده کنند، حتی به عنوان خریدار دست چندم(سایت‌های خود من هم فعلا در آمریکا هستن و برخی از مشتریان در این خصوص نگران‌اند و ...)، بنابراین اگه دیتاسنتر دوم تون یه جای دیگه باشه این اطمینان وجود داره که در صورت بروز مشکل خیلی سریع منتقل می‌کنید به دیتاسنتر دوم.

خلاصه کنم در واقع دو تا سوال دارم
1- دیتاسنتر دوم تون تو چه کشوری خواهد بود؟
2- آیا شما کشوری اطراف ایران می‌شناسید که زیر ساختهای مخابراتی و شبکه‌ای لازم برای راه‌اندازی یک دیتاسنتر خوب رو داشته باشه؟