سلام.
من هنوز هم کانتر بازی می کنم و این مورد هیچ چیز خجالت آوری نیست چون به حقوق کسی تجاوز نمی کنم و ادعای بیخود هم نکردم !
در مورد ادبیات و اخلاق، واقعاً ؟ یعنی من مثلاً شما رو سر لوحه قرار بدم ؟ شما در حال تجاوز به حریم من هستید و جواب دادن به سوالات "کاربران انجمن" در حالی که من نمی بینم کسی سوالی کرده باشه ؟؟ همینطور شما دارید از حق و حقوق کاربران انجمن دفاع می کنید پس باید دلیلی داشته باشه، میشه بپرسم دلیل چیه ؟ شما در حال حاظر به شکایت چه کسی رسیدگی می کنید ؟؟
شما آقای andishe که مشخص هست کی هستید و کافی هست پست هاتون رو مشاهده کرد تا متوجه شد که این 7 - 8 جوابی که در انجمن دادید همش به همین شرح بوده و قصد شما *مثلاً* روشن کردن قضیه بوده ولی عملاً بحث و خراب کردن تاپیک رو پیشه کردید!
آقای irlogo هم تا جایی که من بررسی کردم هیچ فعالیت مثبتی در انجمن نداشتند و فقط موجب بحث شدند و حتی به تاپیک شکایت مشتریانشون هم رسیدگی نمی کنند و بیشتر ترجیه میدن با هدف قرار دادن اشخاص موفق خودشون رو پنهان نگه دارند.
من چیزی ندارم که باعث خجالتم بشه و دارم مثل یک مرد واقعی از سن 16 سالگی کار می کنم که نخوام دست توی جیب پدرم کنم و البته این کار هم شرافت مندانه بوده و هست و هیچ گاه مشتری ناراضی نداشتم ! شما چطور ؟
در نهایت، به نظر بهتر هست شما خودتون رو در جای یک داور قرار ندید چون کسی این داوری رو از شما درخواست نکرده و موجب بی شخصیتی میشه براتون، که البته برای من مهم نیست و ادامه کارهای شما تبلیغ خوبی برای من و همینطور نشونه خوبی از نوع شخصیت و مقدار سواد و فرهنگ شما هست !
بهتر نیست به زندگیتون برسید و برید دنبال کار و بار خودتون ؟
با تشکر.