نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 68

موضوع: معرفی دیتاسنتر WeHostWebsites

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی دیتاسنتر WeHostWebsites

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سایت فروش سرور در ایران هم در حال باز گشایی هست و در اون سایت قیمت های ثابت و سرورهای موجود را لیست می کنم. اطلاعات دقیقتری رو هم در اختیار شما و دیگر همکاران محترم قرار میدم و همینطور سرور های پیشنهادی به صورت هفتگی در اختیار تمامی دوستان قرار خواهد گرفت.
    جناب aria شما در مورد دیتاسنتر دوم صحبت کردین و اینکه در دست تهیه هست.
    سوالی که ازتون داشتم شاید خیلی با موضوع این تاپیک نخونه اما خوب ممنون میشم اگه جواب بدین.
    همون طور که می‌دونین دیتاسنترهایی داخل ایران هستن اما محدودیت‌هایی دارند و زیرساخت لازم در دسترشون نیست و این باعث میشه نتونند خدمات رو با کیفیت لازم ارائه بدند.
    سوالی که از شما داشتم این هست که آیا تو کشورهای همسایه(مثلا همین امارات) جایی هست که زیر ساخت لازم رو داشته باشه و بشه اونجا دیتاسنتر راه انداخت؟ و آیا شما دیتاسنتر دوم‌تون همچین حالتی داره؟
    توجه کنید درست هست که شما طرف قرارداد دوستان ایرانی خواهید بود اما نهایتا دیتاسنتر در آمریکا هست و ممکنه قوانینی تصویب بشه که دوستان نتونند از سرویس‌های آمریکا استفاده کنند، حتی به عنوان خریدار دست چندم(سایت‌های خود من هم فعلا در آمریکا هستن و برخی از مشتریان در این خصوص نگران‌اند و ...)، بنابراین اگه دیتاسنتر دوم تون یه جای دیگه باشه این اطمینان وجود داره که در صورت بروز مشکل خیلی سریع منتقل می‌کنید به دیتاسنتر دوم.

خلاصه کنم در واقع دو تا سوال دارم
    1- دیتاسنتر دوم تون تو چه کشوری خواهد بود؟
    2- آیا شما کشوری اطراف ایران می‌شناسید که زیر ساختهای مخابراتی و شبکه‌ای لازم برای راه‌اندازی یک دیتاسنتر خوب رو داشته باشه؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی دیتاسنتر WeHostWebsites

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    جناب aria شما در مورد دیتاسنتر دوم صحبت کردین و اینکه در دست تهیه هست.
    سوالی که ازتون داشتم شاید خیلی با موضوع این تاپیک نخونه اما خوب ممنون میشم اگه جواب بدین.
    همون طور که می‌دونین دیتاسنترهایی داخل ایران هستن اما محدودیت‌هایی دارند و زیرساخت لازم در دسترشون نیست و این باعث میشه نتونند خدمات رو با کیفیت لازم ارائه بدند.
    سوالی که از شما داشتم این هست که آیا تو کشورهای همسایه(مثلا همین امارات) جایی هست که زیر ساخت لازم رو داشته باشه و بشه اونجا دیتاسنتر راه انداخت؟ و آیا شما دیتاسنتر دوم‌تون همچین حالتی داره؟
    توجه کنید درست هست که شما طرف قرارداد دوستان ایرانی خواهید بود اما نهایتا دیتاسنتر در آمریکا هست و ممکنه قوانینی تصویب بشه که دوستان نتونند از سرویس‌های آمریکا استفاده کنند، حتی به عنوان خریدار دست چندم(سایت‌های خود من هم فعلا در آمریکا هستن و برخی از مشتریان در این خصوص نگران‌اند و ...)، بنابراین اگه دیتاسنتر دوم تون یه جای دیگه باشه این اطمینان وجود داره که در صورت بروز مشکل خیلی سریع منتقل می‌کنید به دیتاسنتر دوم.

خلاصه کنم در واقع دو تا سوال دارم
    1- دیتاسنتر دوم تون تو چه کشوری خواهد بود؟
    2- آیا شما کشوری اطراف ایران می‌شناسید که زیر ساختهای مخابراتی و شبکه‌ای لازم برای راه‌اندازی یک دیتاسنتر خوب رو داشته باشه؟
    سلام.

موارد جالبی رو مطرح کردید که خوشحال میشم پاسخگو باشم.

در اصل مشکل بزرگی در امارات وجود داره که شاید برای دوستان و همکاران داخل ایران قابل باور نباشه.

در کشور امارات، شما تمامی نکات و موارد لازم رو برای ساخت و راه اندازی یک دیتاسنتر بسیار قدرتمند و مجهز خواهید داشت ولی مشکل اصلی دو چیز هست که از نظر من خنده دار هست.

1. مجوز همچین چیزی به هیچ عنوان صادر نمیشه !
    2. اگر هم مجوز مکان و دستگاه ها صادر بشه، شما هیچ راهی برای خرید شبکه لازم برای دیتاسنترتون رو نخواهید داشت. چرا ؟

متاسفانه کشور امارات از دور بسیار زیبا و معدن کار و درامد به چشم میخوره ولی در واقع مواردی همچون انحصاری بودن شبکه اینترنت به دو ISP اصلی و دولتی Etisalat و Du که هزینه گرفتن پهنای باند و سرعت 10Mbps از ایشان، معادل حدود 9 میلیون تومان در ماه هزینه برمی دارد !!!
    در واقع این شرکت ها به هیچ عنوان مجوز این کار را به شما نمی دهند و حتا در صورت داشتن مجوز و گرفتن شبکه از ایشان، محدودیت های بسیاری را بر روی شبکه اعمال می کنند که باعث می شود شما از کرده خود پشیمان شوید !

کشورهای نزدیک به ایران، تنها مالزی - سنگاپور و هند هستند که از این قدرت برخوردارند ولی به دلیل اعتبار و قدرت پایین شبکه ها، سرورهای ایشان معمولاً قابل اعتماد نیست.

در مورد نگرانی های شما هم باید عرض کنم که طبق قوانین کشور آمریکا، در مورد محدودیت های تجارت الکترونیکی برای ایرانیان، این بند به وضوح قید شده است که ایرانیان دارای اقامت خارج از ایران و با داشتن درامد قابت و حساب بانکی و Credit card می توانند از کشرو آمریکا سرور و سایت بخرند و این کشور نیز در قبال ایشان، نماتواند هیچ گونی تحریمی اعمال کنم.

با تشکر.

3. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)