بله سئوموز انگلیسی سایت فارسی نزده ما نام را گرفتیم به فارسی و البته با وکیل حقوقی شرکت هم صحبت کردیم همچنین با خود جناب فیشکین که مشکلی نباشه و خوشبختانه مشکلی هم نبود و ما از مقالات هم که استفاده میکنیم اعلام میکنیم که مقاله به فارسی ترجمه شده و همه جا هم خودمونو به عنوان یک سایت فارسی معرفی میکنیم که واقعا مایه افتخاره که وقتی برای اولین بار با رند صحبت کردیم خیلی استقبال کرد از این کار ما و فقط مشکل حقوقی بود که رقع شد. این زیاد به بحث ما مربوط نیست طولانی نمیکنم که منحرف نشیم از بحث.
---------
در مورد بک لینک من مخالفم باهاتون به 2 دلیل
1. تجربه ی شخصی
2. صحبت های Matt Cutts که حتما میشناسید.
مورد اول که زیاد مورد اعتماد نیست اما مورد دوم یادمه که در یکی از WBF های خود رند فیشکین هم به این بحث اشاره کرد که گوگل اگر میلیون ها لینک به سایت شما POINT بشه فقط خوباشو حساب میکنه و بدهاشو اصلا حساب نمیکنه و هیچ پوینت منفی هم به شما نمیده مگر این که حس کنه میخواید گولش بزنید
نه من یکی نمیدونم که یکی هست کلا گفتم 2 نوع لینک خارجی وجود داره یکی بک لینک و یکی هم اکسترنال لینک هست
از اون لحاظ که شما با بک لینک به خودتون لینک میگیرید از یک سایت خارجی و از الکسترنال لینک از سایت خودتون به سایت خارجی لینک میدید
حق با شماست من کمی بد توضیح دادم