نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
دوست عزیز ...شما منظوره بنده رو نگرفتی...
من میگم هیچ کس نمیاد بگه که چقدر واسش تموم شده و از شما چقدر سود میگیره...
این که باید سود عادلانه روش بکنه منم موفق هستم...اما شما این نکته رو هم داشته باش که اولا همه خریدارها مثل شما نیستند....دوما انقدر بی اعتمادی زیاده و ما به دروغ شنیدن عادت کردیم نمیشه به این صورت فروش داشت...
یه مثال می زنم که باز بشه قضیه...
من فروشنده هاست هستم...هر گیگ برام 10000 تومان در میاد ...میام به شما راست و حسینی میگم 10000 در اومده...اما برای من بصرفه 15000 باید بدم....
یکی دیگه میاد دروغ میگه برای من 13000 تموم شده....به شما میدم 14000
در صورتی که برای خودش 7000 در اومده!
از کدوم میخری شما؟ (با فرض اینکه شما میگی هر دوشون راست میگن)

من منظور شما رو متوجه هستم
اما برای من اینکه بقیه چیکار میکنن مهم نیستش و سعی میکنم تا جای که میشه کار درست رو انجام بدم
خیلی ها دوست دارن خیلی کارها بکنن ، دلیلی نداره که منم اون کارها رو بکنم
شما هم که میگید قیمت این هاست اینقدر میشه و اینقدر میفروشم کار درستی رو میکنید و نباید بگید چون یه نفر دیگه داره با دروغ مشتری جذب میکنه پس ما هم باید این کار رو بکنیم
الان تو رده کاری شما چند نفر هستن که دارن فعالیت میکنن ؟ آیا میشه تصور تعدادش رو هم کردش ؟ هر کی رو میبینی یه گوشه از سایتش فروش هاست هم زده
آیا به نظرتون وقتی یه وبمستر حرفه ای احتیاج به هاست داره فکر این ادمها رو میکنه یا یه جای مطمئن و با آبرو که بهش اعتماد داره ؟
من معلم اخلاق اصلا نیستم و خودم هزار جور شیشه خورده دارم اما میگم اگه چهار نفر دارن تقلب میکنن ، دلیل نمیشه که منم تقلب کردن رو یه امر عادی بدونم و راحت انجام بدمش و توجیه هم بیارم

نقل قول نوشته اصلی توسط goldcom نمایش پست ها
اصلا حرف شما رو قبول ندارم
ملت قیمت ها رو تو رنج مشخصی میخوان
برای مثال من یه سرور از هتزنر داشتم ، 3 ماه پیش هزینه ماهیانه اون 140 تومان میشد ، فکر میکنم نزدیک 200 تومان هم هزینه ستاپ داشت
من این سرور رو میخواستم به یکی به قیمت 140 تومن بفروشم که از منیج سرور پول بگیرم یعنی سرور بدون ستاپ !
طرف تا سر حد پرداخت رفت
اما بعدش زنگ زد و گفت که اطمینانی نداره ، حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست که دارم ستاپ نمیگیرم و معامله رو به هم زد !
بعدش من این سرور رو با دریافت هزینه ستاپ ، بدون هیچ سوال جوابی ، به یکی دیگه فروختم رفت ...

دوست عزیز شما ظاهرا تو بحث نبودید
اگه پست صفحه قبل بنده رو بخونید دقیقا این جمله هستش
عزیزانم بنده نمیگم که شما حقتون رو نگیرید
عرض بنده این هستش که خدماتتون رو روشن بیان کنید
مثلا بفرمائید که واسه فلان کار این قدر هزینه داره و اگه مثلا پشتیبانی و.. میخواین اینقدر میشه و... ( هر چند که فرهنگ عموم مردم جامعه ما اینه که دوست دارن بهشون دروغ گفته بشه )
در مورد مطلبی که فرمودید بهتون حق میدم اما توجیه واسه کار اشتباه و غیر اخلاقی ما نیستش
خلاصه یه عده ای که بزرگتر و قدیمی تر هستن باید درست کار بکنن که چهار تا بچه که تو کاری وارد شدش هم یاد بگیره و هم جرات نکنه کار خلافی بکنه