من منظور شما رو متوجه هستم
اما برای من اینکه بقیه چیکار میکنن مهم نیستش و سعی میکنم تا جای که میشه کار درست رو انجام بدم
خیلی ها دوست دارن خیلی کارها بکنن ، دلیلی نداره که منم اون کارها رو بکنم
شما هم که میگید قیمت این هاست اینقدر میشه و اینقدر میفروشم کار درستی رو میکنید و نباید بگید چون یه نفر دیگه داره با دروغ مشتری جذب میکنه پس ما هم باید این کار رو بکنیم
الان تو رده کاری شما چند نفر هستن که دارن فعالیت میکنن ؟ آیا میشه تصور تعدادش رو هم کردش ؟ هر کی رو میبینی یه گوشه از سایتش فروش هاست هم زده
آیا به نظرتون وقتی یه وبمستر حرفه ای احتیاج به هاست داره فکر این ادمها رو میکنه یا یه جای مطمئن و با آبرو که بهش اعتماد داره ؟
من معلم اخلاق اصلا نیستم و خودم هزار جور شیشه خورده دارم اما میگم اگه چهار نفر دارن تقلب میکنن ، دلیل نمیشه که منم تقلب کردن رو یه امر عادی بدونم و راحت انجام بدمش و توجیه هم بیارم
دوست عزیز شما ظاهرا تو بحث نبودید
اگه پست صفحه قبل بنده رو بخونید دقیقا این جمله هستش
در مورد مطلبی که فرمودید بهتون حق میدم اما توجیه واسه کار اشتباه و غیر اخلاقی ما نیستشعزیزانم بنده نمیگم که شما حقتون رو نگیرید
عرض بنده این هستش که خدماتتون رو روشن بیان کنید
مثلا بفرمائید که واسه فلان کار این قدر هزینه داره و اگه مثلا پشتیبانی و.. میخواین اینقدر میشه و... ( هر چند که فرهنگ عموم مردم جامعه ما اینه که دوست دارن بهشون دروغ گفته بشه )
خلاصه یه عده ای که بزرگتر و قدیمی تر هستن باید درست کار بکنن که چهار تا بچه که تو کاری وارد شدش هم یاد بگیره و هم جرات نکنه کار خلافی بکنه