نوشته اصلی توسط
آگونیس
دوست من ضمن اینکه شما قوانین سایتشون رو پذیرفتی و نوع مصرف شما از سرور مجازی و پهنای باند به گردن شماست باید عرض کنم بنده بیش از یک سال هست از سرویس های ایشون از هر دو آپ لینکشون استفاده میکنم ، تمامی بی کیفیتی ها و قطعی های سرویس دهنده های حتی خیلی مدعی رو ندارند، تو بدترین شرایط اختلال و قطعی که اکثر دیتاها قطع بود روتینگ سرورهای ایشون با بهترین کیفیت داشت کار میکرد،
شما تو تایمی که مشکل داشتید اختلال رو زیر ساخت کل کشور بود این برای همه قابل درک هست فکر نمیکنم چیز غیرقابل درکی باشه
با توجه به اینکه سابقه ی بنده داخل این انجمن کاملا واضحست و چون خودم قبلا تو این انجمن فروشنده بودم میدونم که این تاپیک ها اکثرا جنبه ی درستی نداره
به نظرم شما باید رفتارهای لحظه ای دو طرف رو کمی بزارید روی فشار کاری که رو هر دو طرف هست؛ احتمالا ایشون تحت فشار مشتری های مثل شما امکان پاسخگوئی رو نداشتند و کلا در اکثر مواقع روال کاری هاستینگ ها در شرایط اختلال و قطعی به همین شکل هست تیکت ها و جواب تلفن ها داده نمیشه ، چون اختلال در سطح گسترده ای هست و در 99% موارد از رفع مشکل از دسترس پشتیبان خارجِ
با توجه به اینکه کیفیت و سطح دانش تیم ایشون به شدت تائید میشه و جز محدود سایت هایی هستند که یک پنل حرفه ای برای کاربر دارند پیشنهاد میکنم کمی بیشتر تامل کنید، حتی بهتون پیشنهاد میدم با یک تامل دوستانه ازشون سرویس بگیرید تا متوجه بشید واقعا کیفیت درجه یکی تحویل خواهید گرفت، معمولا افرادی که اول باهم به مشکل میخورن بعدها دوستان خوبی میشند.