نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
دوست من ، بنده اسم شما رو ارائه کردم که متوجه بشم که شما چه کسی هستید ! چون بجز شما عملا کسی چیزی در این مورد نگفته بود ! شما که قانون های ما رو خوندید چرا اینجا اومدید و در طی تیکت پشت سر هم غرلند می زنید ؟
قضیه ساده هست و توضیحات هم خدمتتون داده شده است(چندین بار در طی تیکت و ...) حالا مساله چی بود که اومدید اینجا و دارید تخریب و افترا می زنید ؟ اونم قبل از اینکه مساله پیش بیاد و قصاص قبل از جنایت می کنید !
شما به ظاهرا سیب و باطنش کاری نداشته باشید ، کسی شما رو به عنوان وکیل در اینجا استخدام نکرده است ! بنابراین حرفی که می زنید از سمت خودتون هست و ما همین حرف های شما رو به عنوان انتقال قبول کردیم و مشکلی هم با این حرف های شما نداریم.
مساله اصلی عدم درک شما از قوانینی هست که قبول کردید ! حال همون قوانین رو ظاهرا بند به بند خوندید و یک قسمتی اش رو برای ما نقل و قول کردید ! خوب این کار رو از همون اول انجام می دادید!
من مشکلم با قوانینتون نیست اقای محترم من مشکلم با اینه که درست صحبت نمیکنید و طلبکارانه حرف میزنید! اسم من رو ارائه کردید که متوجه بشین من کیم ؟ اخه اینم شد دلیل ؟ یعنی اگه اسم من و شرکت من رو اینجا نمیگفتین متوجه نمیشدین من کیم ؟

و اینکه من کسی رو تخریب نمیکنم. اینجا انجمنه و درست شده که مردم تبادل نظر کنن و... . اگه هم دقت کنین چند نفر دیگه هم با من هم نظرن نیازی نیست برم تک تک نقل و قول کنم و فکر نکنم نیازی باشه بهتون توضیح بدم که انجمن یعنی چی!

در اصل همون چیزیه که من گفتم. قوانین وقتی خوبه که به نفع شماست. دیگه نیاز نمیبینم بحث کنم باهاتون گفتید 12 روز باشه من تا چهار شنبه که میشه 12 روز کاری (میتونید خودتون چک کنید. وجود کرونا هم ربطی نداره) صبر میکنم. امیدوارم که برگرده.