نقل قول نوشته اصلی توسط Dark0947 نمایش پست ها
تو همین جوابی که شما دادی حداقل 2 تا بی احترامی غیر مستقیم وجود داره! شمایی که به من میگی بد صحبت میکنم خودتون بدتری پس درست صحبت کنین. شما به عنوان پشتیبان وقتی سرویس مشکل داره و مشتری ناراضیه باید چه بخوای چه نخوای وجه رو برگردونین ولی به جاش کلی مقاومت کردین که نه سرویس خوبه و من اشتباه میکنم. اوکی اصلا اشتباه از من. با اون جوابی که شما دادین من خودم میدونستم میمونید دقیق سر همون 12 روز پول رو پس میدید یا دیرتر

شما که اینقدر قانون مداری به چه حقی اسم و فامیل من رو تو یه انجمن دیگه مینویسی ؟ حریم خصوصی چی شد پس ؟ قانون فقط تا جاییش خوبه به نفع شماست نه ؟ مگه بر اساس قانون حریم خصوصی نباید اطلاعات من که اسم و فامیل و حتی نام شرکت من هستش پیش شما محفوظ باشه ؟

من واقعا نمیخواستم بیام و اینجا مطرح کنم موضوع رو ولی وقتی دیدم چقدر بد صحبت میکنید و شخصیتتون چطوریه گفتم اینجا بگم تا کسه دیگه ای مثل من به مشکل دچار نشه . با هر کس مثل خودش رفتار کن!

در مورد انتقادی که از سرویستون کردم تو همین تاپیک بگردی دیگران هم کردن پس مطمئن باش ظاهر سیبه خوبه ولی داخلش کرم خوردست.

و اینم بگم :

نیازی نبود چون خودم از پنل سرویس رو خاموش کردم و تمام این مدت خاموش بوده . منت نزار سر من من که نگفتم ساسپند نکن.

و بزار قوانینتو به یاد بیارم :

پس اینجا هی نگو قانون سایت ما فلانه و شما نمیفهمی! اونم وقتی خود شما حریم خصوصی منو زیر پا گذاشتی!
دوست من ، بنده اسم شما رو ارائه کردم که متوجه بشم که شما چه کسی هستید ! چون بجز شما عملا کسی چیزی در این مورد نگفته بود ! شما که قانون های ما رو خوندید چرا اینجا اومدید و در طی تیکت پشت سر هم غرلند می زنید ؟
قضیه ساده هست و توضیحات هم خدمتتون داده شده است(چندین بار در طی تیکت و ...) حالا مساله چی بود که اومدید اینجا و دارید تخریب و افترا می زنید ؟ اونم قبل از اینکه مساله پیش بیاد و قصاص قبل از جنایت می کنید !
شما به ظاهرا سیب و باطنش کاری نداشته باشید ، کسی شما رو به عنوان وکیل در اینجا استخدام نکرده است ! بنابراین حرفی که می زنید از سمت خودتون هست و ما همین حرف های شما رو به عنوان انتقال قبول کردیم و مشکلی هم با این حرف های شما نداریم.
مساله اصلی عدم درک شما از قوانینی هست که قبول کردید ! حال همون قوانین رو ظاهرا بند به بند خوندید و یک قسمتی اش رو برای ما نقل و قول کردید ! خوب این کار رو از همون اول انجام می دادید!