تو همین جوابی که شما دادی حداقل 2 تا بی احترامی غیر مستقیم وجود داره! شمایی که به من میگی بد صحبت میکنم خودتون بدتری پس درست صحبت کنین. شما به عنوان پشتیبان وقتی سرویس مشکل داره و مشتری ناراضیه باید چه بخوای چه نخوای وجه رو برگردونین ولی به جاش کلی مقاومت کردین که نه سرویس خوبه و من اشتباه میکنم. اوکی اصلا اشتباه از من. با اون جوابی که شما دادین من خودم میدونستم میمونید دقیق سر همون 12 روز پول رو پس میدید یا دیرتر
شما که اینقدر قانون مداری به چه حقی اسم و فامیل من رو تو یه انجمن دیگه مینویسی ؟ حریم خصوصی چی شد پس ؟ قانون فقط تا جاییش خوبه به نفع شماست نه ؟ مگه بر اساس قانون حریم خصوصی نباید اطلاعات من که اسم و فامیل و حتی نام شرکت من هستش پیش شما محفوظ باشه ؟
من واقعا نمیخواستم بیام و اینجا مطرح کنم موضوع رو ولی وقتی دیدم چقدر بد صحبت میکنید و شخصیتتون چطوریه گفتم اینجا بگم تا کسه دیگه ای مثل من به مشکل دچار نشه . با هر کس مثل خودش رفتار کن!
در مورد انتقادی که از سرویستون کردم تو همین تاپیک بگردی دیگران هم کردن پس مطمئن باش ظاهر سیبه خوبه ولی داخلش کرم خوردست.
و اینم بگم :
نیازی نبود چون خودم از پنل سرویس رو خاموش کردم و تمام این مدت خاموش بوده . منت نزار سر من من که نگفتم ساسپند نکن.
و بزار قوانینتو به یاد بیارم :
پس اینجا هی نگو قانون سایت ما فلانه و شما نمیفهمی! اونم وقتی خود شما حریم خصوصی منو زیر پا گذاشتی!