نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 243

موضوع: فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

با سلام
    دوست من تا جایی که من متوجه شدم شما آقای رسول فلکی مقدم (GOLD TEAM) هستید. البته با توجه به تعداد روز های برگشت وجهی که 10 دقیقه قبل از اینکه اینجا پست بزارید ، در طی تیکت اعلام کرده بودید ، متوجه شدم که شما چه شخصی هستید.
    خوب ما که توضیح دادیم ، جالب اینکه الان که داشتم بررسی می کردم حتی سرویستون رو هم ساسپند نکردیم ، هر چه فرمودید در طی تیکت یا توضیح دادیم و یا اطلاعت امر شد. اگر قرار بر این بود که شما یکبار اینجا اعلام حضور بکنید، دیگه نیازی به تیکت زدن نبود !
    قسمت اول حرف هاتون که در مورد کیفیت سرویس ما هست، هر چند به هیچ عنوان قابل استناد نیست (دلیلش رو هم در طی همان تیکت توضیح دادیم و مدارک لازم رو هم مثل شما که برای اثبات حرفتون ارائه کرده بودید ، ارائه کردیم) ولی به عنوان یک انتقاد قابل قبول هست و از این بابت از شما متشکرم
    اما چیزی که ظاهرا شما از همون ابتدا نمی خواستید قبول بکنید قسمت برگشت وجه یا همان قسمت دوم حرفتون هست! که با وجود اینکه خود شما در طی خرید سرویس با آگاهی کامل تیک "قوانین را قبول دارم" را زدید ، نیازی نمی بینید که قسمتی که شما دوست ندارید ولی با اینحال قبول کردید رو اجرا بکنیم.
    طی قوانین این مورد به وضوح برای افرادی مثل شما توضیح داده شده است. چندین بار هم البته در طی تیکت توضیح داده شد الان هم ظاهرا نیاز به توضیح در این تاپیک هست ! اگر لازم باشه شماره تلفن و ادرس پستی بدید تا کتبا خدمتتون نامه نوشته بشه و یا تماس تلفنی به شکل صوتی زده بشه تا باز هم توضیحات ارائه بشه.
    ولی واقعا مورد چندان سختی برای درک نیست ! قانون برگشت وجه در همان قوانینی که شما قبول کردید به وضوح امده است (در زیر نیز نقل و قول می شود). لینک قوانین هم از طریق زیر قابل دسترس هست.
    https://niracloud.com/tos/

۱۴.۴ بازگشت وجه: این گارانتی صرفا به مشتریانی تعلق خواهد گرفت که مشکل اعلام شده توسط ایشان مربوط به سرویس دهنده بوده و توسط پشتیبانی قابل حل نباشد، تعلق خواهد گرفت. سرویس‌هایی که ضمانت برگشت پول ندارند عبارتند از: الف) کلیه هزینه‌های مربوط به خدمات دامین شامل ثبت، انتقال و تمدید دامین. ب) تمدید یا ارتقای هر سرویس شامل ضمانت برگشت وجه نمیشود.

زمان برگشت وجه نیز بسته به شرایط شرکت بین ۷ الی ۱۲ روز کاری می‌باشد. کاربر باید توجه داشته باشد که منظور از روز کاری تمامی روز‌های هفته بجز پنجشنبه، جمعه و روز‌های تعطیل رسمی می‌باشد. لازم به ذکر است که پس از پایان مدت ضمانت برگشت وجه، هیچگونه درخواستی مبنی بر برگشت وجه مسموع نخواهد بود.
    حتی در مورد روزهای کاری و ... نیز توضیح داده شده است. من واقعا متوجه نمی شم ، چه چیزی برای شما غیرقابل درک هست که با وجود چندین بار توضیح ، نقل و قول و .... باز هم در برابر درک این موضوع ساده مقاومت می کنید و در برخی اوقات مثل الان در حال افترا زدن هستید !
    ویرایش توسط hpnn.wm : April 12th, 2020 در ساعت 02:32

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)